Mislite li da bi neki članovi, morali malo smanjiti doživljaj oko svog napaćenog naroda koji će, aman bože, nestati ako on upravo na ovom forumu, ne krene u presudnu i odlučnu odbranu istog?
U redu, i sam sam pripadnik nekog naroda. I sam razmišljam s nekih pozicija i isto tako, suprostavljam svoje stavove ostalim učesnicima u diskusiji, s tim da nemam namjeru razvlačiti tenzije po svim temama, kako to neki čine, a nisam ni neko zlopamtilo.
Nemoguće je ne biti dio nekog korpusa u današnje vrijeme, kad te "tvoji" vuku na tu stranu, a "njihovi" im pomažu i guraju te. Ko je uporan da ne bude tamo, on je komunista, iluminat, židov, a ono što je najgore, on je gay, a samim tim je i terorista.
Kako vi?
Uspijevate li u naumu da ne budete dio toga li pak uživate u borbi za svoju naciju?
Tesla je bio musliman, zar ne?
Jesmo li dovoljno parlamentarni, da otvoreno popričamo o svačijem stavu i eventualnom nacionalizmu?
U anketi, učestvovat će (manje ili više) svi forumaši koji diskutuju na političkim i vjerskim temama. Popriličan je broj i zivinjavam se ako neko bude izostavljen.
Bit će i opcija "neko drugi", pa eto, možete kliknuti i na tu opciju
Npr, niko neće glasati da je Calla nacionalista, pa zato je neće biti tu.
Unaprijed se izvinjavam svim onima koji dobiju malo glasova na anketi, uz obećanje, uskoro će biti anketa i za najkomunistu ili najveće masone na forumu

Prije nego počnemo, odmah proučimo dovu, za ostvarenje tisućljetnog sna o stvaranju uljudbe, za goloruku, napaćenu i ničim izazvanu nejač.
Možete glasati za čak 6 (šest) opcija

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)