Nora Ibsenova wrote: 04 Sep 2024, 11:59
Mutevelija wrote: 03 Sep 2024, 19:08
Pozitivno iz svega ovoga je to sto joj nisam vidio sliku iz Bosne i Hercegovine nijednu.
Meni je u svemu pozitivno da se nad tobom nikad nijedna zena nece sazalit pa da se ozenis, ili makar imas neku duzu vezu.
Smetaju ti feminstkinje ali zato povazdan places sto moras radit "fizicki naporan posao" koji bi vecini muskaraca sa ove teme bio pi*kim dim za radit.
I povazdan sta znas radit, vec godinama, je plakat i kukat nad svojim jadnim sobom odbacujuci sve i jedan savjet kako da unaprijedis svoj zivot i okolnosti sve iz jednog razloga, jer ti je guzica lijena ko tuc.
Haha nisi u toku.
Jebo te brak ili veza iz samilostinje
Znaš kako Kemo kaže, nije ljubav milostinja pa da mi je krišom daš , nisam ja sirotinja da mi mrve ostavljala.
Kao što rekoh nisi u toku, vjerovatno imam radnog iskustva više od tebe , i ne radim teške fizičke poslove , a sad ne znam da li imam više radnog staža , a vjerovatno je i to.
Zašto smatraš da muškarci moraju raditi teške fizičke poslove i da bi im bio pickin dim, mogu i ja ali to nije poenta, zašto bi to radio.
Feministkinje su licemjerne i ne trude se kao muškarci niti cijene muški rod za ono što rade, ne znajući da muškarci to ne održavaju, sve bi palo , ja sam radio krkanske poslove i kasnije isprobao svoju teoriju
Zaposlio se u većinski zensku firmu, i vidi čuda manje radim sati nego sto sam ikada, lakse poslove obavljam nego sto sam ikada, ako nesto i uradim teze fizickodobro je, a opet bune se neke sto imam veću platu , a one veću odgovornost
Samo im odgovorim, da ponekad moji poslovi zahtjevaju otežanih uslova rada, i nekih poslova opasnih po život.
Mislio sam da je do ega ali nije , bolje je imati ženskog šefa u prehrambenoj industriji, nego u građevini ili metalurgiji, generalno kancelaričari obične radnike nerviraju bili muškarci ili žene , jer nemaju pojma kako neki posao obaviti, samo znaju da ga treba obaviti, i pokazivati na papire .