Pjevanje ide dosta slabije jer sam to batalio kad ikad, ali znam svirati gitaru i saksofon mada sam žestoko ispao iz fazona.Shadow wrote: 05 Sep 2024, 14:00A nedje si rekao da znas pjevat ili svirat. De ba snimi nam se, nista dok te ne preslusamoMasamune wrote: 05 Sep 2024, 07:58
Pa et tad je BB bio boom pravi i mi smo se iz zajebancije počeli na to furati, ali od zajebancije nastade ozbiljna stvar. Onda mati od ovog jednog prijatelja, a koja je prije rata bila plesačica i svašta nešto još pored toga, rekla da bi nam držala časove besplatno i mi pristanemo. Prvi dan došli ono mislili mi zajebancija, kad žena stroga da valja postrojila nas je pravo.
Puštala kasete BB i scenske nastupe, pokrete, ples itd. pa smo to učili, a ja sam, kao što rekoh, bio Kevin i pjevao sam njegove dijelove. Onda smo saznali da je u regionu mislim u Makedoniji tad trebalo biti održano to neko takmičenje za mlađe uzraste, talenti ovo ono i mi smo se prijavili, al je ovaj jedan u bendu bio prestar i nismo mogli naći zamjenu za njega i propadne nam to.
I tako smo se na kraju raspali, a mislim da bismo bili mnogo bolji od Seven up![]()
![]()
Saksofon sam prodao isto davno i to sam batalio. Gitaru samo još povremeno za svoj ćejf kako kad ili sa ženom ili ovako kad nam neko dođe, ali i to je sve rjeđe.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)