Boli storma kiton ne mogu njemu ništaKrokodil Behko wrote:Nisam ništa čuo,. ali ako SDA dozna za Mrkijeve postove, loše nam se piše
Inače, u zadnje vrijeme, dosta prašimo i po Smradončiću, pa ne iznenaditi se ako nam Avaz otrganizira igranku.

Moderator: Krokodil Behko
Boli storma kiton ne mogu njemu ništaKrokodil Behko wrote:Nisam ništa čuo,. ali ako SDA dozna za Mrkijeve postove, loše nam se piše
Inače, u zadnje vrijeme, dosta prašimo i po Smradončiću, pa ne iznenaditi se ako nam Avaz otrganizira igranku.
Mala_Mu wrote:E ako prati ovaj forum, dosta njih je nadrljalo
harlekin wrote:uzmemo li u obzir nivo i doseg te policije to pracenje bi se svelo otprilike
na raspitivanje po kladionicima tko im zeni salje poruke na facebooku
Citaj malo izmedju redovaBiba wrote:Ne nalazim ovdje ni trag od mrznje..
inasab wrote:nisam procitala sve... jer na pola me zaboli glava...a usput i uho za sliucne rijeci.
Ko slicno razmislja Vjerovatno ima dosta vremena na raspolaganju za provoditi na forumima citajuci ljude koji mu
se uopce ne dopadaju. Hm... svasta ima u Bozijoj basci/ti ..ili kako se vec kaze
Terasa svjesti wrote:Ne predaji se drug, znaš moj moto, vidio sam šta je po stvari.
Jasno je da su to virtualni junaci, ali čini mi se da ni u realnom životu nije bolje.Terasa svjesti wrote:Čuj podrinjac ipak su to navodni "virtualni" junaci. Ovo si dobro zapazio , nama lično smeta i naše .