ili muskobanjastih muskaracatovar wrote:Ponestalo im muškobanjastih prijateljica.
Zašto savremene žene biraju feminizirane muškarce?
Moderator: spacebound
Re: Zašto savremene žene biraju feminizirane muškarce?
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Biraju, biraju a na kraju će bit sretne ako ih i neko magare dopane.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
tovar wrote:Biraju, biraju a na kraju će bit sretne ako ih i neko magare dopane.
pa sta da izaberu`???
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14474 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Prije su muskarci birali punije I rumenije zene jer su izgledale zdravije I "plodnije". Sada biraju mrsavije, debelo nije in.
Tako isto I zene-prije birale "rasplodne bikove" a onda skontale da nije sve u taslacenju pa biraju muskarce koji osim jakog libida ne preza od emocija.
Tako isto I zene-prije birale "rasplodne bikove" a onda skontale da nije sve u taslacenju pa biraju muskarce koji osim jakog libida ne preza od emocija.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
..samo na sreću muškarci nisu otišli u krajnost po pitanju feminiziranosti...ko neke žene...pa se pretvorile u karikaturu.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9720 times
- Been thanked: 11460 times
- Status: Online
Julia-Klara wrote:Prije su muskarci birali punije I rumenije zene jer su izgledale zdravije I "plodnije". Sada biraju mrsavije, debelo nije in.
Gdje tu dođe pjesma od Pušenja "Nek ti pjesme piše onaj ko te kara"?
Vidiš, nastradaju i ti što pokazuju emocije. Ženska ga smota, da joj bude lijepo, da ima haos udvarača, a kara se s drugim. Pa ti budi nježan i fin.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
pa neka ga,,
njegova supa od krompira me povrati iz mrtvila !
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Calla wrote:pa neka ga,,
Samo sabura
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Životnu filozofiju i pouke izvlečiš iz pjesama? I to od pušenja?Krokodil Behko wrote:Julia-Klara wrote:Prije su muskarci birali punije I rumenije zene jer su izgledale zdravije I "plodnije". Sada biraju mrsavije, debelo nije in.
Gdje tu dođe pjesma od Pušenja "Nek ti pjesme piše onaj ko te kara"?
Vidiš, nastradaju i ti što pokazuju emocije. Ženska ga smota, da joj bude lijepo, da ima haos udvarača, a kara se s drugim. Pa ti budi nježan i fin.
Ne znam sta je vama feminizirano,ja sam upravo ovdje naišla da se misli da muskarac koji ima čiste i lijepo uređene nokte feminiziran
Znači treba biti tusko tuskavi.
Mozda su ovo i izmislili ti tuskavci da popljuju uredne muskarce jer su ljubomorni i ne da im se redovno ni okupati......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
bravo Zagi
i meni nikako nije jasno sta je za njih feminizirano
jednako sam zbunjena i sa njihovom definicijom papucara
i meni nikako nije jasno sta je za njih feminizirano
jednako sam zbunjena i sa njihovom definicijom papucara
- greeneyes
- Hadžija

Pa dobro, nije baš da smo mi muškarci jedini koji okarakterišu nekoga kao feminiziranog il' pak papučara.
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
ne,ali se definicija razlikuje
za mene je feminiziran muskarac Bozo Vreco, ali ne i oni koji se redovno kupaju, mirisu, friziraju...
papucar mi nije neko ko zivi u slozi sa svojom zenom, u braku zajednicki rjesavaju stvari, zeli je uciniti i zadrzati sretnom
kod vas (ne svih) ako muskarac pridrzi vrata da zena udje u restoran odmah je papucar
za mene je feminiziran muskarac Bozo Vreco, ali ne i oni koji se redovno kupaju, mirisu, friziraju...
papucar mi nije neko ko zivi u slozi sa svojom zenom, u braku zajednicki rjesavaju stvari, zeli je uciniti i zadrzati sretnom
kod vas (ne svih) ako muskarac pridrzi vrata da zena udje u restoran odmah je papucar
- Zagorka

Nađe se i zbunjenih i zalutalih zena,tacno.Takve cesto kače epitete u 16 svakomegreeneyes wrote:Pa dobro, nije baš da smo mi muškarci jedini koji okarakterišu nekoga kao feminiziranog il' pak papučara.
U redu kad je zajebancija ili kad se neko mnogo folira toliko da je iritantno.
- greeneyes
- Hadžija

Pa dobro, imamo potpuno isto mišljenje vize feminiziranih muškaraca, (ne)papučara. A ljudi ne bi bili ljudi da ne pretjeruju s etiketama pa stoga okače etiketu feminizaranog muškarca i onima koji, normalno, drže do svoje higijene.Julia-Klara wrote:ne,ali se definicija razlikuje
Neka mi neko kaže to u lice pa da mu pokažem kak'i sam papučar.
Mada, ruku na srce, nismo mi uvijek ozbiljni kad to kažemo, jednostavno volimo se katkad medjusobno zezati, zadirkivati. Bar se ja zezam.
Samo sabura
- Calla
- Legenda foruma

sad se pitas sta je feminizirano u juhi od krompira,,greeneyes wrote:Calla wrote:pa neka ga,,
pa ljustenje krompira u kuhinji dobrovoljno- dovoljno da ga osjetim kao najbolju feminiziranu pomocnicu u kuhinji !
- Zagorka

Kod nas ima jedan lik,mislim da je među tri glavna frajera u gradu.
Pametan je,skonto dobar biznis i mlati jaku lovu,a pošteno radi.
Dobro,nasao je i vezu neku sigurno da izvozi to sto izvozi.
Nebitno,nije to presudno za priču ali ima veze.
Oblači se prejako (znači sako dizajnerski,farmerice,šal,čizme)ali sve mu dobro stoji,j... ga kad ima para pa pomno bira.
Frizuru ima ono ko talijani,malko kovrdzava i za uho stavi,duzina do pola vrata.
Baš lik za 10.
I ja čujem ponekad od nekih muskaraca da on izgleda ko pederčić.Ostanem fap,pa sto je on pedercic kad je lik zgodan i fin,i uvijek neke pastelne tonove nosi,tamnija boja sakoa isl......da,nekad nosi torbicu ali ja znam da takav muskarac mora nositi nekad 2 mobitela,novcanik,pečat,hemijsku,neki pair,ovo,ono.......ali ljudi vjerovatno maštaju da čovjek nosi barbiku,jer zasto bi po njima iko nosio torbu ako ne zbog toga sto je peder pa nosi iskljucivo neke pederske stvari u njoj.......
I bas pitam jednog lika,rekoh bogati a sto je on peder?Ma kaze ona frizure,ovo,ono,(vidi se da trazi sta bi rekao).Rekoh de sta ces ne moze svako izgledati trendi i zavodnički poput tebe.A taj lik sto je to rekao u zivotu nije koristio noktaricu,uvijek jede nokte i ima ih na noktima nesto oko 20-30 %.ostalo je meso na jagodicama.........horor........
Mislim da su muskarci (neki) dosta ljubomorni na njegovan i lijep izgled,jer su lijeni da se same potrude oko takvog,pa ga onda popljuju.
I sad nek neko odmah automatski brzinom svjetlosti prešalta temu na žene,vidim na više tema da se to radi........
Pametan je,skonto dobar biznis i mlati jaku lovu,a pošteno radi.
Dobro,nasao je i vezu neku sigurno da izvozi to sto izvozi.
Nebitno,nije to presudno za priču ali ima veze.
Oblači se prejako (znači sako dizajnerski,farmerice,šal,čizme)ali sve mu dobro stoji,j... ga kad ima para pa pomno bira.
Frizuru ima ono ko talijani,malko kovrdzava i za uho stavi,duzina do pola vrata.
Baš lik za 10.
I ja čujem ponekad od nekih muskaraca da on izgleda ko pederčić.Ostanem fap,pa sto je on pedercic kad je lik zgodan i fin,i uvijek neke pastelne tonove nosi,tamnija boja sakoa isl......da,nekad nosi torbicu ali ja znam da takav muskarac mora nositi nekad 2 mobitela,novcanik,pečat,hemijsku,neki pair,ovo,ono.......ali ljudi vjerovatno maštaju da čovjek nosi barbiku,jer zasto bi po njima iko nosio torbu ako ne zbog toga sto je peder pa nosi iskljucivo neke pederske stvari u njoj.......
I bas pitam jednog lika,rekoh bogati a sto je on peder?Ma kaze ona frizure,ovo,ono,(vidi se da trazi sta bi rekao).Rekoh de sta ces ne moze svako izgledati trendi i zavodnički poput tebe.A taj lik sto je to rekao u zivotu nije koristio noktaricu,uvijek jede nokte i ima ih na noktima nesto oko 20-30 %.ostalo je meso na jagodicama.........horor........
Mislim da su muskarci (neki) dosta ljubomorni na njegovan i lijep izgled,jer su lijeni da se same potrude oko takvog,pa ga onda popljuju.
I sad nek neko odmah automatski brzinom svjetlosti prešalta temu na žene,vidim na više tema da se to radi........
- greeneyes
- Hadžija

Nisam nAmah skontao da pričaš o svam dragom. OndaK sam i ja feminizirani pomoćnik.Calla wrote:sad se pitas sta je feminizirano u juhi od krompira,,greeneyes wrote:Calla wrote:pa neka ga,,
pa ljustenje krompira u kuhinji dobrovoljno- dovoljno da ga osjetim kao najbolju feminiziranu pomocnicu u kuhinji !
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
nis se ti ne sekiraj, zelembac
muskarac koji moze zvijeti sam bez zene ili mame je muskarac , ne papucar
a Zagorka lijepo isprica pricicu o cojeku koji drzi do sebe ali ga svako goljo naziva pedercicem... ego je cudo
muskarac koji moze zvijeti sam bez zene ili mame je muskarac , ne papucar
a Zagorka lijepo isprica pricicu o cojeku koji drzi do sebe ali ga svako goljo naziva pedercicem... ego je cudo
- Calla
- Legenda foruma

Green ,,,samo uz dugu majicu nabacis keceljicu ,,
pa za sporet,,mala mu ce se rastopiti od zadovoljstva !Ajde da je pitamo voli li ona pomocnice u kuhinji:)!!
Da da Zagi ,,
mnogi muskarci zive tako povrsno sto se tice izbora ili mjenjanja garderobe ,,
jedan jeans i dvije majice pa oblace cjelu godinu uzastopce jedno te isto i nedao bog da mu kazes ,de obuci roza kosulju !!
pa za sporet,,mala mu ce se rastopiti od zadovoljstva !Ajde da je pitamo voli li ona pomocnice u kuhinji:)!!
Da da Zagi ,,
mnogi muskarci zive tako povrsno sto se tice izbora ili mjenjanja garderobe ,,
jedan jeans i dvije majice pa oblace cjelu godinu uzastopce jedno te isto i nedao bog da mu kazes ,de obuci roza kosulju !!
Eto znanstvenici..pa nisu dokazali nego ...vjeruju, pa da...zapad i isire puno pedera i narkomana..o kojem zdravlju pricaju...za koju godinu ce svaki na zapadu od depre bolovati a statistike kazu da je sve vise oboljelih muskaraca..a mozda i od pretjerane feminizacije majke mi...zene gonjaju karijeru...e... .
... bolje da tovara ugonjaju majke mi..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.