kuplung wrote:Kako se "ona" moze porediti s edameromdrugrankovic wrote:dje ste pizdo mirisaci? jel nadjeno nesto bolje od edamera?
Tako je slatka i mirisna.
Napokon odgovor

Moderators: spacebound, Duminjo
kuplung wrote:Kako se "ona" moze porediti s edameromdrugrankovic wrote:dje ste pizdo mirisaci? jel nadjeno nesto bolje od edamera?
Tako je slatka i mirisna.
ti si izgleda jedini koji zna da ,,zdrava ribica" ne mirise na ruzekuplung wrote:Pusti ga. Ne zna sta je najljepsa zivotna igracka za sve generacije
vala edamer nije sigurno. ako ima nesto sto nije po mjeri, zasuces rukave, sredis, i...Calla wrote:ti si izgleda jedini koji zna da ,,zdrava ribica" ne mirise na ruzekuplung wrote:Pusti ga. Ne zna sta je najljepsa zivotna igracka za sve generacije
Biba wrote:eh, rekla jednom Farukova sluzbenica - Koji god muski kaze da mirise ko ruza, laze![]()
kome se gadi neka dobije tuberkolozu a ne prehladutovar wrote:Ja ne mogu zamisliti muškarca kojem vaginalni okus i miris nije omamljujući. Mamini sinčići ... pa imam ja savjet i za takve a glasi:
"Prehladom!"
Dragi gadljivi mamini sinčići! (ustvari i ne baš tolko dragi) Preporučam vam uživanje u vaginalnim okusima i mirisima samo za vrijeme prehlade jer ste tada neosjetljivi za ove mirise koji su svima nama ostalima inače egzotični. Tada vas također neće smetati ni možebitne vaginalne infekcije poput bijelog pranja ili sl., jer ćete za takve vaginalne iscjetke misliti da su vaši šmrklji i bale, balavci jadni gadljivi nek vam majkica kupi umjetnu vaginu i maže ju kečapom i majonezom pa vam se možda prirodna vagina i omili jednom.
Calla wrote:Zenski parfem je misteriozno i mocno oruzje ali mora da bude svjez i cist,,
I ne morate odmah zagnjurivati nosove unutra ,
mozete dugo lizuckati i okolo prepone,,latice,,puhati malo ,,gricnuti klit pa opet polizatii ,,nemate pojma momcii
Napoleon je bas uzivao kada joj je pisao pisma,
svojoj Dzozefini
Dzosiii za tri dana dolazim kuciii nemoj da se peres !!![]()
Operite je svojim rukicama ako vam smetaju njeni mirisi
Fatma wrote:Biba wrote:eh, rekla jednom Farukova sluzbenica - Koji god muski kaze da mirise ko ruza, laze![]()
Ne lažu,to govore zaljubljeni,njima ništa ne smeta.....
tovar wrote:Ja ne mogu zamisliti muškarca kojem vaginalni okus i miris nije omamljujući. Mamini sinčići ... pa imam ja savjet i za takve a glasi:
"Prehladom!"
Dragi gadljivi mamini sinčići! (ustvari i ne baš tolko dragi) Preporučam vam uživanje u vaginalnim okusima i mirisima samo za vrijeme prehlade jer ste tada neosjetljivi za ove mirise koji su svima nama ostalima inače egzotični. Tada vas također neće smetati ni možebitne vaginalne infekcije poput bijelog pranja ili sl., jer ćete za takve vaginalne iscjetke misliti da su vaši šmrklji i bale, balavci jadni gadljivi nek vam majkica kupi umjetnu vaginu i maže ju kečapom i majonezom pa vam se možda prirodna vagina i omili jednom.
Biba wrote:E ja sam nesto zabrijala i pobrkala...ne znam koji forumas ima zahebanu tetku ...znam da Pasaga ima fine priče ..a sad je eto izgleda i zaljubljen..e pa mozda sto je proljece...a sto je tovar mudar, na daleko ga neme..ni preko 7 brda ni 7 dolova...a ono o ketchupu i majonezi...e ko da je
mene konsultiro...svi zderu i uzivaju ..a ja ne mogu to smisliti..nema nista do prirodne hrane...i mirisa..![]()
drugrankovic wrote:Biba wrote:E ja sam nesto zabrijala i pobrkala...ne znam koji forumas ima zahebanu tetku ...znam da Pasaga ima fine priče ..a sad je eto izgleda i zaljubljen..e pa mozda sto je proljece...a sto je tovar mudar, na daleko ga neme..ni preko 7 brda ni 7 dolova...a ono o ketchupu i majonezi...e ko da je
mene konsultiro...svi zderu i uzivaju ..a ja ne mogu to smisliti..nema nista do prirodne hrane...i mirisa..![]()
idi pregledaj kotrolne...
kuplung wrote:Pusti ga. Ne zna sta je najljepsa zivotna igracka za sve generacije
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests