Vjerski "stručnjaci"
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
- Status: Offline
Re: Ef. Halilović: Veći je grijeh kladionica nego svinjetina
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
..sve igre na sreću su zasnovane na pohlepi..
halilović je posla poruku..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
majmun natakne dosta cudnu kapu na glavu i konta snjom dodje i pamet
pa ce on et silnom pameti odredit sta je veci grijeh
a ne spomenut da je i pljackanje naroda valjda nekakav grijeh,u kojem su ovi majmuni s cudnim kapama savrseni
a ne spomenut da je i pljackanje naroda valjda nekakav grijeh,u kojem su ovi majmuni s cudnim kapama savrseni
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Biće da ovaj ima neku kopiju Mizan vage. Neuzubillah.
Samo sabura
Nemoj tvrdit nešto bez dokaza. Kad i kako pljačkaju narod?harlekin wrote:majmun natakne dosta cudnu kapu na glavu i konta snjom dodje i pamet
A da je moglo bez onog poredenja - moglo je.
I ne treba samo isjecke uzimat iz govora...u biti je dobar govornik i jako učen alim.
...ja se slazem s njim bolje svinjetina nego kladionica...mozda mi je to lakse rec jer nisam muslic.. 
post si mogao ljepše zaključiti ... ne priliči inteligenciji kojom se ponosišlaganini wrote:...ja se slazem s njim bolje svinjetina nego kladionica...mozda mi je to lakse rec jer nisam muslic..
Habibti, ya nour el - ain... 
...ajde ocu rec da je muftija u pravu svjedok sam unistavanja obitelji od kladionica...u metkovicu se ubio covik nedavno koji je vodio racunovodstveni servis i zaradjiva neto desetak tisuca maraka godisnje...obisio se....zadnji par koji je odigra je pobjeda katra kontra francuza ulog 600 000 kuna.....unistio obitelj...firme koje vodio....i sad gri je pojest prsut....muftija svaka ti dala 
..ispravak...10 000 mAraka misecno..
- harlekin
- Aktivni forumaš

et sad treba i dokaz kad nest harle veli,a kad ovaj pingvin kaze onda ne treba jer on je et neka visa silaREMB wrote:Nemoj tvrdit nešto bez dokaza. Kad i kako pljačkaju narod?harlekin wrote:majmun natakne dosta cudnu kapu na glavu i konta snjom dodje i pamet
I ne treba samo isjecke uzimat iz govora...u biti je dobar govornik i jako učen alim.
i danas je svaka suga nekakav alim ucenjak ili neki vazan hepek
bitno da zivi na grbaci naroda koji ga placa,i kad umre opet placa da bi cuveni alim to objavio svom dzematu
pa opet placa da bi cuveni alim opremio tu mrtvu osobu i bio hodza iako je vec placen sto je hodza
kladionica ga smeta jer on nemoze smislit nikakvu koju moze ikako uklopit u islam,posto na sve nacine prodaju islam pa nebi li i tako izvukli sta
nabijem ja na kurec tog alima, sve i jednog danasnjeg alima i ucenjaka sto hoda zemljom
supci doktorirali zivot na tudjoj grbaci,paraziti licimjerni cim otvori usta treba mu zolju opalit u njih
Jednostavno, kladionica donosi nesrecu onom ko igra, porodici uzima prihod, drustvu postajes beskoristan... Opisano, procitaj, nemam ti sta pametovati.REMB wrote:Sve Ok, jedino ef Halilovicu zamijeram koju je vagu koristio dok je izvagao koji grijeh je tezi pa je između kladionice i svinjetine izabrao kao tezi grijeh ovaj prvi.
Mislim da mu je to pravo viska a pogotovo zakletva da je to tako.
..problem je svinjetina 
jeste samo za onog ko je jede, a kome je zabranjeno. ostali nemaju problema. ovo je bilo na nekoj hutbi, obracao se vjernicima muslimanima koji su tu bili prisutni. nije rekao japancima, vanzemaljicima...laganini wrote:..problem je svinjetina
..ma čovik je tio pokazat slikovito tu pošast..
svinjetinu ako jede pojedinac, onda je stetna samo za njega. alkohola, kocka droga imaju vecu dimenziju jer uzrokuju stetu u porodici, drustvu.
Ovdje nije riječ slažem li se s tobom ili ne, vec je riječ da pišeš gluposti.harlekin wrote:et sad treba i dokaz kad nest harle veli,a kad ovaj pingvin kaze onda ne treba jer on je et neka visa silaREMB wrote:Nemoj tvrdit nešto bez dokaza. Kad i kako pljačkaju narod?harlekin wrote:majmun natakne dosta cudnu kapu na glavu i konta snjom dodje i pamet
bitno da zivi na grbaci naroda koji ga placa,i kad umre opet placa da bi cuveni alim to objavio svom dzematu
pa opet placa da bi cuveni alim opremio tu mrtvu osobu i bio hodza iako je vec placen sto je hodza
kladionica ga smeta jer on nemoze smislit nikakvu koju moze ikako uklopit u islam,posto na sve nacine prodaju islam pa nebi li i tako izvukli sta
nabijem ja na kurec tog alima, sve i jednog danasnjeg alima i ucenjaka sto hoda zemljom
supci doktorirali zivot na tudjoj grbaci,paraziti licimjerni cim otvori usta treba mu zolju opalit u njih
Sve bi to bilo tako da u našem shvatanju nije svinjetina simbol nekakve ograde...ako tu ogradu srušiš, ako taj grijeh počneš činiti - nista ti vise nije sveto, sve drugo ces lakše, od grijeha, činiti.kuplung wrote:Jednostavno, kladionica donosi nesrecu onom ko igra, porodici uzima prihod, drustvu postajes beskoristan... Opisano, procitaj, nemam ti sta pametovati.REMB wrote:Sve Ok, jedino ef Halilovicu zamijeram koju je vagu koristio dok je izvagao koji grijeh je tezi pa je između kladionice i svinjetine izabrao kao tezi grijeh ovaj prvi.
Mislim da mu je to pravo viska a pogotovo zakletva da je to tako.
Klađenje nije vjerski problem, to je društveni problem u prvom redu, koji je svakako trebao ostati izvan zakona. A s obzirom kako je zapanjujuće lako i neprimjetno bilo ozakoniti klađenje, bojim se da će na kraju izmisliti i halal klađenje. Ja sam bio osupnut kada sam nedavno saznao da postoji tzv. certifikat halal bankarstva. Ma u kojem to bankarstvu ima imalo poštenja? (ovo je hipotetičko pitanje pa nemojte mi odgovoriti). Ti halal certifikati se počeli dijeliti šakom i kapom, ja prvi nikako ne bih želio da izmisle i halal klađenje. Bilo kako bilo, ja sam protivnik svih oblika klađenja i pozdravljam svaki pokušaj suzbijanja istog. Konzumenti svinjskog mesa ga se mogu odreći u svakom trenutku bez problema, znanstveno je dokazano da konzumacija svinjskog mesa nikako ne izaziva ama baš nikakav oblik ovisnosti za razliku od klađenja koje je ponajprije zdravstveno (psihički) devastirajuće a poslijedično razarajuće za okolinu osobe koja se kladi. Ne slažem se sa usporedbom konzumacije svinjetine i klađenja jer to dvoje uzročno-poslijedično nema baš nikakve zajedničke povezanosti. Smatram kako je također od iznimne važnosti skretanje pozornosti na način nastanka ovisnosti klađenja. Primjer:"Ma ja samo listić, dva mjesečno iz hobija." Da ne razvijam sada ovdje doktorske dizertacije, usporedimo ovaj primjer početka nastanka kladioničarske ovisnosti sa svima bolje poznatom narkomanskom ovisnošću. Svaki teški narkomanski ovisnik je počeo sa slabim i povremenim drogiranjem. Tu i tamo poneki joint preko vikenda a ubrzo se bode iglom pa povratka skoro da više i nema. Hoćete alkoholizam za primjer? Svaki alkoholičar je počeo samo jednom čašicom tu i tamo pa dogurao do bačve dnevno. Tako i klađenje, najprije tu i tamo listić, dva, pa pet šest, pa ode imovina, obitelj, prijatelji a psihičko zdravlje ponajprije i neprimjetno u početku.
Klađenje je ozbiljan društveni problem i tiče se svih nas!
Klađenje je ozbiljan društveni problem i tiče se svih nas!
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- harlekin
- Aktivni forumaš

sta jes jes men gust brate lupetat,uvijek zaboravim ono poslanikovo "ostavljam vam hodze,alime,i razne ucenjake da ih slusate i velicate" ili je nest drugo rekao ko ce ga znatREMB wrote:Ovdje nije riječ slažem li se s tobom ili ne, vec je riječ da pišeš gluposti.harlekin wrote:et sad treba i dokaz kad nest harle veli,a kad ovaj pingvin kaze onda ne treba jer on je et neka visa silaREMB wrote:Nemoj tvrdit nešto bez dokaza. Kad i kako pljačkaju narod?harlekin wrote:majmun natakne dosta cudnu kapu na glavu i konta snjom dodje i pamet
Ponovo mi je ostalo samo da konstantujem da valjaš gluposti, nažalost.