Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Masamune wrote: 09 Sep 2024, 13:20
I jebo sve ko izmisli one dating gluposti na Netflixu... ono Perfect Match i sve slično smeće.
Nađe nekad žena da to gleda utrni mi glava od gluposti koje pričaju. Treba Muteveliju poslati u neku od tih emisija
Bila bi najgledanija epizoda ocam
Mute bi smuntao svaku od tih žena u rijalitijima. Glavu dajem.
Možda ovo zvuči baš s visine, ali ti ljudi su mahom nevjerovatno glupi. Mute bi intelektom bio njihov šaman i lider sela i svaku noć bi mogao birati sa kojom ženskom bi bio u šatoru.
Možda ovo zvuči baš s visine, ali ti ljudi su mahom nevjerovatno glupi. Mute bi intelektom bio njihov šaman i lider sela i svaku noć bi mogao birati sa kojom ženskom bi bio u šatoru.
Ja sam glup samo nisam toliko znači.
I znači ako je zenska glupa možeš je smuntati.
Eto sta vam reče žene
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Masamune wrote: 09 Sep 2024, 13:47
Eto sta vam reče žene
Nije rekao nama, nego za zene iz rijalitija
Glupane
Life's a game made for everyone and love is a prize Skyfall is where we start
A thousand miles and poles apart
Masamune wrote: 09 Sep 2024, 13:47
Eto sta vam reče žene
Ko je rekao da si glup?
Pa realno, glupe ljude možeš lakše smuntati. To je uglavnom slučaj. I to se odnosilo na žene u reality emisijama koje mahom jesu nekog nižeg IQ-a kao i muškarci.