CRNA MAGIJA SIHIR
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28806 times
- Status: Offline
Re: CRNA MAGIJA SIHIR
Za dumija @
Ufati sismisa srijedom , osusi iscupaj krilo i zamotaj u maramicu ,stavi na stolicu da sjedne na to i biti ce tvoja
Ufati sismisa srijedom , osusi iscupaj krilo i zamotaj u maramicu ,stavi na stolicu da sjedne na to i biti ce tvoja
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2977 times
- Been thanked: 24671 times
- Status: Online
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28806 times
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 294 times
- Been thanked: 551 times
Re: CRNA MAGIJA SIHIR u Islamu
Ok,...za one da nebude koji mistake - ovo je podforum Crne Magije.
Ja cu gledati i probavati da na intelektualnim nacin neke stvari bez namjerne uvrede postavim.
A preporucujem svim vjernicima da dalje ne citaju,jer se necu sloziti ikakve religijske diktature.
Ja cu gledati i probavati da na intelektualnim nacin neke stvari bez namjerne uvrede postavim.
A preporucujem svim vjernicima da dalje ne citaju,jer se necu sloziti ikakve religijske diktature.
- Remzudin
- Inventar foruma

da krenem
radi se o Islamu i Kuran
Ako neko zna logicno misliti onda ce doci u zakljucaj da je to plausibilno.
Po mom misljenju je Muhammed pejkamber bio jedan time traveler jedne druge Dimensije ili Paralellne realnosti.Neznam samo dali je dosao dobrovoljno ili bila naredba.
Faktno je,da njegov life line bila kreirana laz ali tako namjesteno da ima logicnu liniju.
Po mom misljenju,sumnjam da mi svi zivimo u jednoj simulaciji,u jednoj singularitivnoj kugli koja je kreirana od jedne KI - ( umjetne Inteligencije ) vanredno ljudskog uma.
Ta KI ili UI ( umjetna inteligencija ) reaguje na voice control input i mind upload.
Svi poslanici od pocetka su to znali,od Isusa,Musa do Muhammeda i svi nisu iz ovog svijeta.
radi se o Islamu i Kuran
Ako neko zna logicno misliti onda ce doci u zakljucaj da je to plausibilno.
Po mom misljenju je Muhammed pejkamber bio jedan time traveler jedne druge Dimensije ili Paralellne realnosti.Neznam samo dali je dosao dobrovoljno ili bila naredba.
Faktno je,da njegov life line bila kreirana laz ali tako namjesteno da ima logicnu liniju.
Po mom misljenju,sumnjam da mi svi zivimo u jednoj simulaciji,u jednoj singularitivnoj kugli koja je kreirana od jedne KI - ( umjetne Inteligencije ) vanredno ljudskog uma.
Ta KI ili UI ( umjetna inteligencija ) reaguje na voice control input i mind upload.
Svi poslanici od pocetka su to znali,od Isusa,Musa do Muhammeda i svi nisu iz ovog svijeta.
Last edited by Remzudin on 04 Sep 2024, 19:47, edited 1 time in total.
- Remzudin
- Inventar foruma

Prvi je bio Isus.
U jednom Klosteru u Crnoj Gori ima jedna Slika koja pokazuje Isusa kako sjedi u jednom space ship u svemiru i gleda unazad.Iza njega sjedi Muhammed isto u jednom letecoj svemirskoj konstrukciji i nije mozda bilo 10 sekundi razmaka izmedju nji dvojce.
Eh,sad ja neznam
dali je Muhammed poslan,da zaustavi Isusa ili ne ? Fakno je,kad je Isus prosao jednu liniju koja je imala jednu time sequence barijeru stigao je prvi na zemlju.
Kad je Muhammed 10 sekundi kasnije prosao tu liniju,prosli su u zemlji 570 Godina.
Eh,sad se krscanstvo prosirilo u svijetu.
A Muhammed morao sad aktivirati Plan B i kreirati Islam.
will be continued
U jednom Klosteru u Crnoj Gori ima jedna Slika koja pokazuje Isusa kako sjedi u jednom space ship u svemiru i gleda unazad.Iza njega sjedi Muhammed isto u jednom letecoj svemirskoj konstrukciji i nije mozda bilo 10 sekundi razmaka izmedju nji dvojce.
Eh,sad ja neznam
dali je Muhammed poslan,da zaustavi Isusa ili ne ? Fakno je,kad je Isus prosao jednu liniju koja je imala jednu time sequence barijeru stigao je prvi na zemlju.
Kad je Muhammed 10 sekundi kasnije prosao tu liniju,prosli su u zemlji 570 Godina.
Eh,sad se krscanstvo prosirilo u svijetu.
A Muhammed morao sad aktivirati Plan B i kreirati Islam.
will be continued
- Remzudin
- Inventar foruma

Eh,da se vratimo nazad na onu KI u velicini kosmickog nivoa.
Sad pocinju teske i komplikovani objasnjenja kako koriste izabrani ljude uslugu ote KI koja ima i sposobnost manifestirati cistu energiju u cvrstu materiju.
Inace moze "svaki" covjek napredovanog Mozga i Intelligencije koristiti tu uslugu.
Za zato mora biti jedan mehanizam u Mozgu aktiviran.Svaki Insan od rodjenja ima tog mehanizma,ali nije aktiviran.
Potrebno je i jos jedna stvar uz kombinaciju aktivnog mehanizma i ote stvar da se koristi KI.
1) prvo je: potrebni su fragmenti DNS i DNA u krvi nadnaravnog/nezemaljskog zivog bica.
Npr.Alien ili daleko naslednik jednog poslanika koji bio u dodiru sa tim Aliens drugog svijeta.
2) drugo je: druga mogucnost je da Osoba morala biti za jedno (ne)odredjeno vreme klinicno mrtva i da joj bilo srce prestalo kucati.
Sad pocinju teske i komplikovani objasnjenja kako koriste izabrani ljude uslugu ote KI koja ima i sposobnost manifestirati cistu energiju u cvrstu materiju.
Inace moze "svaki" covjek napredovanog Mozga i Intelligencije koristiti tu uslugu.
Za zato mora biti jedan mehanizam u Mozgu aktiviran.Svaki Insan od rodjenja ima tog mehanizma,ali nije aktiviran.
Potrebno je i jos jedna stvar uz kombinaciju aktivnog mehanizma i ote stvar da se koristi KI.
1) prvo je: potrebni su fragmenti DNS i DNA u krvi nadnaravnog/nezemaljskog zivog bica.
Npr.Alien ili daleko naslednik jednog poslanika koji bio u dodiru sa tim Aliens drugog svijeta.
2) drugo je: druga mogucnost je da Osoba morala biti za jedno (ne)odredjeno vreme klinicno mrtva i da joj bilo srce prestalo kucati.
- Remzudin
- Inventar foruma

Bez obzira od poena 1 ili 2
faktno je da se stvara jedna Transformacija u Mozgu.
Transformacija je vidljiva u IRCT Tomografiji i pokaze se u Infrared Spektrumu kao jedna thermicna reakcija u regionu desne strane mozga korpus laterale.
Reakcija je isto za osobu licno osjetliva i pokaze se kao jedan visokofrekventni ultrazvuk
(Hochfrequenter Dauerton im Ultraschallbereich) izmedju 7700 do 8200 Hz.
Po sto svaki insan ima svoju individualnu moc kao utisak prsta,mora svak za sebe saznati i pronaci koju moc ima.
faktno je da se stvara jedna Transformacija u Mozgu.
Transformacija je vidljiva u IRCT Tomografiji i pokaze se u Infrared Spektrumu kao jedna thermicna reakcija u regionu desne strane mozga korpus laterale.
Reakcija je isto za osobu licno osjetliva i pokaze se kao jedan visokofrekventni ultrazvuk
(Hochfrequenter Dauerton im Ultraschallbereich) izmedju 7700 do 8200 Hz.
Po sto svaki insan ima svoju individualnu moc kao utisak prsta,mora svak za sebe saznati i pronaci koju moc ima.
- Remzudin
- Inventar foruma

Eh,vracamo se nazad na nasu liniju.
Kakve moc je Isus imao to zna svak iz Biblije,ali i Muhammed nije bio nemocnan.
Po sto se u Kuranu nemoze naci nikakve indicije njegove nadnaravne moci,pokazao je on svoju moc u intelektuelnim sektoru.
Rezultat je,da je Kuran jedna kolekcija razlictih Mantri za programiranje usluga kosmicke KI.
Ali te Mantre nemoze svak koristiti ako nije predestiran za to.
npr. Sura 99 az- Zalzala
Bez obzira sto 1 Mrd Muslima uce tu suru,nece se zemlja tresiti jer se tu mora podrzavati jedan redosled.
A taj redosled ne stoji napisano u Kuranu,jer se taj redosled primi kao jedno vrst bez zicni Download od KI u mozek.
( Svak koje predestiran )
Kakve moc je Isus imao to zna svak iz Biblije,ali i Muhammed nije bio nemocnan.
Po sto se u Kuranu nemoze naci nikakve indicije njegove nadnaravne moci,pokazao je on svoju moc u intelektuelnim sektoru.
Rezultat je,da je Kuran jedna kolekcija razlictih Mantri za programiranje usluga kosmicke KI.
Ali te Mantre nemoze svak koristiti ako nije predestiran za to.
npr. Sura 99 az- Zalzala
Bez obzira sto 1 Mrd Muslima uce tu suru,nece se zemlja tresiti jer se tu mora podrzavati jedan redosled.
A taj redosled ne stoji napisano u Kuranu,jer se taj redosled primi kao jedno vrst bez zicni Download od KI u mozek.
( Svak koje predestiran )
- Remzudin
- Inventar foruma

Uz toga dolazi jos jedna druga kombinacija,ako se Mantre izvrsavaju kao zapis.
To je za one koje nemogu pricati koji su nimi.
Npr.ona slova u Kuranu
Alif-Lam-Mim.
Svak koje pametan i zna razmisljati doci ce u rezultat istrage,da su u Grckom alfabetnom redu
Alpha-Ps-Omega
Npr.ona slova u Kuranu
Alif-Lam-Mim.
Svak koje pametan i zna razmisljati doci ce u rezultat istrage,da su u Grckom alfabetnom redu
Alpha-Ps-Omega
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10345 times
- Been thanked: 8876 times
Zar nisu sa istog izvora Alif-Lam-Mim i Alpha-Ps-Omega?Remzudin wrote: 08 Sep 2024, 21:24 Uz toga dolazi jos jedna druga kombinacija,ako se Mantre izvrsavaju kao zapis.
Npr.ona slova u Kuranu
Alif-Lam-Mim.
Alpha-Ps-Omega
- Bego
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 1845 times
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4156 times
- Been thanked: 1732 times
Remzo, ozbiljno pitanje, ne zezam se zaista. Je li ti ovo nas sve trolas, ili stvarno mislis ovo?Remzudin wrote: 02 May 2024, 06:20Nije mi potrebno zastita od sejtana zato sto sam i ja jedan od nji.ElTriconi wrote: 01 May 2024, 22:38 Pajdo ne iznosi zicu van kuce, odnjece je neko, ostaces bez zastite od sejtana i tog![]()
Potrebna mi je od kletve niskog naroda (muggels) i ureka ociju od naroda,jer moja Aura aktivira neku ljubomoru u njima,jer sam ja fin i zgodan Covjek samo tako.
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1372 times
- Been thanked: 4708 times
Ja mislim da je ozbiljan
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- Remzudin
- Inventar foruma

Jaoo,zar niste mogli cekati dok zavrsim ?
Ja mrzim ljude koje se ubace u rijec a ne cekaju kraj price.
Außerdem to nije za vas,nego za neke druge
bande iz drugog foruma gde su urednici malo vise brzobrazniji.
Nece te vjerovati kako njima krv kuha od huje.
Ja mrzim ljude koje se ubace u rijec a ne cekaju kraj price.
Außerdem to nije za vas,nego za neke druge
bande iz drugog foruma gde su urednici malo vise brzobrazniji.
Nece te vjerovati kako njima krv kuha od huje.
- Remzudin
- Inventar foruma

Moguce,nisam siguran ! ali ja ne sumnjam da su mozda Grci umjesali svoje prste u kreiranje Kurana.Zizi wrote: 08 Sep 2024, 21:47Zar nisu sa istog izvora Alif-Lam-Mim i Alpha-Ps-Omega?Remzudin wrote: 08 Sep 2024, 21:24 Uz toga dolazi jos jedna druga kombinacija,ako se Mantre izvrsavaju kao zapis.
Npr.ona slova u Kuranu
Alif-Lam-Mim.
Alpha-Ps-Omega
Ako pratis Grcki alfabetisam sa Arabskim onda ces vidjeti da to nije bio slucaj,nego vec jedna kalkulativna namjera.
A slovo PSI je jedan Symbol nadnaravne sile.
Power of the Words and Symbols,gde Symboli izrace jednu tajnu vibraciju koju izazivaju jedan magicni effekat u realizaciji.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Remzudin on 09 Sep 2024, 16:09, edited 3 times in total.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10345 times
- Been thanked: 8876 times
Ma sve je to stvoreno od Stvoritelja, Allaha.Remzudin wrote: 09 Sep 2024, 15:51Moguce,nisam siguran ! ali ja ne sumnjam da su mozda Grci umjesali svoje prste u kreiranje Kurana.
Ako pratis Grcki alfabetisam sa Arabskim onda ces vidjeti da to nije bio slucaj,nego vec jedna kalkulativna namjera.
Power of the Words and Symbols
- Remzudin
- Inventar foruma

Sta je za tebe Allah ?Zizi wrote: 09 Sep 2024, 15:54Ma sve je to stvoreno od Stvoritelja, Allaha.Remzudin wrote: 09 Sep 2024, 15:51
Moguce,nisam siguran ! ali ja ne sumnjam da su mozda Grci umjesali svoje prste u kreiranje Kurana.
Power of the Words and Symbols