Znao sam ja, života mi, da ti nećeš moći ovo prešutjeti.storm wrote:emocije su u zraku biletovar wrote:Nikada nisam vidio da netko toliko plače kao Boyse zbog Mamića poslije jedne nogometne utakmice. Čak sam i ja malo plakao s njma kad je vjetar naglo promjenio smjer.ebo sebe ko ih pustio iz spremnika
Evo pitajte Storma šta su muškarci i emocije, kad se Boysi rasplaču, krvave suze se liju na sve strane.
Ma priznat ću vam i ja, ionako me ovdje nitko ne pozna, često ja znam suzu pustiti al samo kad me nitko ne gleda. U javnosti sam inače macho man poker face-a. Primjerice kad mi je tata poginuo, suzu za njim u javnosti nisam pustio što mi neki i danas znaju prigovoriti a noćima sam ručnike skidao s jastuka i doslovce ih cijedio. A u ringu kad dobijem po nosu, suze same idu u potocima, ne možeš ih zaustaviti (svaki udarac u nos refleksno izaziva suzenje) pa onda, baš zbog plakanja koji drugi vide, prorade mi emocije pa doslovce podivljam toliko da se malo koji sparing partner uspije nekažnjeno izvući.
Emocije su sveprisutne.
Kako ih ispoljavamo? Koliko ih umijemo kontrolirati ili barem prihvatljivo kanalizirati?
Opet je stvar u društvenim normama ...