Liga prvaka 2014 / 2015

Locked
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times
Status: Offline

Re: Liga prvaka 2014 / 2015

Post by greeneyes » 20 Mar 2015, 13:16

kuplung wrote:hajmo barca :1
Kuplunže, jes' to navijač Barce? :apl
Samo sabura

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 20 Mar 2015, 13:20

si sinjore :pivo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9700 times
Been thanked: 11434 times

Post by Krokodil Behko » 20 Mar 2015, 17:16

Bayern i Barca skoro pa sigurni.
Ne bih olako prekrižio Monaco, nakon njihovih 3 - 1 protiv Arsenala u Londonu. Ipak Juventus je blagi favorit. Bože, kako imaju sreće :D

Atletico i Real, okršaj na život i smrt. Realu ništa ne ide na ruku. Niti trenutna forma tima niti statistika u zadnjih 10 mečeva protiv Atletica, ali vidjet ćemo. Real ima jači tim, ali Simeone ima taktiku protiv njih :cudi

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 21 Mar 2015, 11:03

Barca i tacka

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 14 Apr 2015, 12:35

LIGA PRVAKA
Mandžukić dočekuje Modrića, Ancelotti priprema iznenađenje za Atletico?
Četvrtfinale Lige prvaka:
Atletico - Real od 20:45 sati
Piše: D.D.

Foto: Fotomontaža/Index

VEČERAS je na rasporedu prava poslastica za sve ljubitelje nogometa. Madridski Real kao prvak Europe stiže kod velikog izazivača i gradskog rivala Atletica u sklopu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Repriza je to prošlogodišnjeg finala odigranog u Lisabonu, u kojem je Real nakon produžetaka slavio sa 4:1. U tom ludom finalu Real je gubio 1:0 sve do treće minute sudačke nadoknade kada je Modrić iz kornera preciznim projektilom poslužio Ramosa, koji je glavom zakucao loptu u mrežu za nastavak sna o desetom naslovu prvaka Europe. San je nakon nekoliko minuta postao realnost. Golovima Balea, Marcela i Ronalda kraljevski klub je slomio fanatičnu vojsku generala Diega Simeonea.

Tko se još sjeća krize? Modrić povezao redove Reala

Međutim, Real od tog 24. svibnja 2014. godine ne zna za pobjedu nad Atleticom. Carlo Ancelotti poručio je novinarima kako se uopće ne zamara podatkom da je njegova momčad u posljednjih šest susreta čak četiri puta izgubila od aktualnih prvaka Španjolske. Posljednji njihov dvoboj odigran u veljače ove godine završio je 4:0, a veliku ulogu u demoliranju "kraljeva" imao je Mario Mandžukić koji je upisao asistenciju i zabio gol. Ipak, tješe se navijači Reala, bilo je to prije nego što Ancelottiju na raspolaganje vratio Luka Modrić.

Hrvatski dirigent u kratkom je roku pohvatao sve konce i Real je ponovno postao stroj koji melje. Nakon poraza u "clasicu", Real je sve frustracije izliječio na sirotoj Granadi koja je primila devet komada, a pobjednički niz se nastavio protiv Raya i Eibara. Atleticu, pak, ne ide baš bajno u domaćem prvenstvu. Mandžo i ostatak društva kaskaju za vodećom Barcom devet bodova, ali navijači Atletica vjeruju kako njihova momčad može napraviti veliki rezultat u Ligi prvaka.

"Zbilja me ne zanimaju naši prijašnji ogledi. Razmišljam samo o ovom koji je pred nama. Real je vrhunska momčad u kojoj igraju pravi profesionalci. Divim se Ancelottiju koji je pravi gospodin, bez obzira izgubio ili pobijedio", rekao je Simeone.

Real u formaciji 4-4-2, Ronaldo i Benzema predvode napad?

Image

Ancelotti je ponovio kako je Real u lovu na 11. titulu prvaka Europe.

"Mi zbilja nismo opsjednuti Atleticom, samo želimo u polufinale. Naš je san osvajanje Lige prvaka po 11 put u klupskoj povijesti. Zadovoljan sam što su mi gotovo svi igrači zdravi pred ovu vrlo važnu utakmicu. Ako želimo pobijediti, onda moramo igrati brzo, agresivno", rekao je Talijan.

Što se tiče sastava, neki španjolski mediji predviđaju da će Real zaigrati u standardnoj 4-3-3 formaciji s Modrićem, Kroosom i Jamesom u veznoj liniji. Marca, pak, predviđa da će Ancelotti za ovu utakmicu zaigrati u formaciji 4-4-2. Napad Reala, prema njihovoj projekciji, predvodit će Ronaldo i Benzema, dok bi se u vezni red povukao Bale.

Kod Atletica se ne očekuju velike promjene. Simeone je najavio povratak Mandžukića, koji bi u tandemu s Griezmannom trebao predvoditi napad Atletica.

Utakmica počinje u 20:45 sati.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

b@jric
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by b@jric » 14 Apr 2015, 19:06

Očekujem pobjedu Atletika :D
⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 14 Apr 2015, 22:58

Vidal iz penala za minimalnu prednost Juventusa pred uzvrat u Kneževini

Image

Piše:
Niko Rukavina

Nogometaši Juventusa svladali su na domaćem terenu vrlo dobri Monaco s minimalnih 1:0 pogotkom iz kaznenog udarca. Monaco se pokazao u vrlo dobrom svijetlu i u nekoliko su navrata bili vrlo blizu pogotku.
Jedini talijanski predstavnik u četvrtfinalu Lige prvaka upisao je minimalnu pobjedu na domaćem terenu protiv trećeplasirane momčadi francuskog prvenstva i na kraju može biti zadovoljan, budući da je Monaco imao nekoliko odličnih prigoda, a penal je Juvenuts dobio nakon vrlo blagog kontakta između Richarda Carvalha i Alvara Morate.
Utakmica u Torinu počela je pritiskom domaćina. Prvi pokušaj na utakmici djelo je Carlosa Teveza, no Danijel Subašić je bio siguran. Međutim Monaco je uspostavio ravnotežu i postao je vrlo opasan po gol Gianluigija Buffona.
Veliku prigodu u 10. minuti imao je Yannick Ferreira Carrasco koji je pucao nakon prodora Anthonyja Martiala, no Buffon je uspio spasiti Juventus. Carrasco je potom još jednom zaprijetio, a odličnu šansu imao je i Layvin Kurzawa u 16. ali je iz blizine pucao kraj gola.
Juventus je u tim trenucima djelovao nemoćno, zaprijetio je ponovno tek u 28. preko Teveza, ali je Subašić ponovno bio siguran. Najveću prigodu u prvom dijelu Juventus je imao tek u posljednjoj minuti kada je Arturo Vidal izbio sam pred Subašića, ali nije uspio pogoditi mrežu.
Juve je ipak poveo iz kaznenog udarca u 11. minuti nastavka. Andrea Pirlo dalekometnom je loptom potražio Moratu kojeg u kaznenog prostoru ruši Ricardo Carvalho. Sudac Pavel Kralovec je pokazao na bijelu točku iz koje je precizan bio Vidal, ali ne i crveni karton Carvalhu.
Nakon dva pokušaja s obje strane, Monaco je bio vrlo blizu izjednačenju u 73. no Dimitar Berbatov je, minutu nakon što je ušao u igru, glavom nakon kornera pucao iznad gola. Do kraja se rezultat nije mijenjao i Juventus na uzvrat na Stade Louisu ide s minimalnom prednošću.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 14 Apr 2015, 23:00

Image

Sjajni Oblak zaustavio Kraljeve: Atletico - Real 0:0
Piše: M. Šljivak

Veliki madridski derbi u četvrtfinalu Lige prvaka odigrali su na Vicente Calderonu Atletico i Real, a u prvom duelu ova dva tima pobjednika nije bilo, 0:0.

Prvo poluvrijeme donosi veliki broj pokušaja, a zahvaljujući golmanu Atletica Janu Oblaku, Real nije imao prednost nakon prvih 45 minuta.

Sjajni Slovenac je već u uvodnim minutama odbranio udarac Carvajala, a zatim je i skinuo na sjajan način udarac Garetha Balea, koji je izašao sam pred Oblaka.

Zatim je pokušao i Ronaldo, Oblak siguran. Slovenac je zatim sjajno branio pokušaje Balea, Jamesa u dva navrata, te se na odmor zahvaljujući sjajnom golmanu Atletica otišlo bez golova.

Drugo poluvrijeme donosi nešto lošiju igru s obje strane. Real je imao više loptu u svom posjedu, ali je Atletico sjajnom defanzivom kvario napade izabranika Carla Ancelottija.

Do kraja je ostalo 0:0, te se i u uzvratnom duelu na Santiago Bernabeu voditi velika bitka za prolazak u polufinale Lige prvaka.

Liga prvaka, četvrtfinale:

Atletico - Real 0:0

bome su istukli đilkoša dobro :lupa

Image

Slučajni prolaznik
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Slučajni prolaznik » 14 Apr 2015, 23:28

Juventus računam da prošao...I sad se čeka Atletico da potvrdi prolazak u uzvratu...
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)

b@jric
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by b@jric » 14 Apr 2015, 23:30

Dobra utakmica , Oblak večeras za čistu 10-tku
⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 14 Apr 2015, 23:35

Za 0-0 odlična tekma.....prilike, potezi, tempo... ništa još nije gotovo...
mali Oblak je :klanja
slovenci nakon Samira Handanovića opet imaju velikog golmana :ok

b@jric
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by b@jric » 14 Apr 2015, 23:49

Uzvrat će biti zanimljiv očekujem prolazak Atletico Madrida

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 14 Apr 2015, 23:58

Koliko je samo Real bio bolji u prvom poluvremenu to je za rubriku nevjerovatno, ali im se niej dalo da psotignu gol, a kako će i dati kad je na golu bio maestralni Oblak! :oo
U drugom poluvremenu bili su ujednačeni, možda je čak Atletico bio i nešto bolji, pogotovo zadnjih 15-ak minuta. Sve u svemu rezultat je takav da se i jedni i drugi mogu gotovo podjednako nadati prolasku u 1/2 finale. :djed

Nego, Mandžo se včrs krkljao pra'o, koliko god su oni njega tukli-on je njima vraćao dvaput više i još jednom pokazao da je pravi Balkanac, ne ostaje dužan nikome. Čak je Ramos pokušavao isprovocirati ga ne bi l' ovaj dobio crveni. :oo

I da, vel'ki naklon za kinga Turana za onaj sjajni prodor! :klanja
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 Apr 2015, 00:09

Mandžo se previše bavi sucima i krilatanjem rukama.... jest da ga udaraju ko mazgu :valja

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Apr 2015, 00:14

PreĆer'o je včrs s prigovorima, ali i ne čudi kad vidiš šta je radio njegov trener, čovjek za prvih 15-ak minuta nadje ni manje ni više nego pet situacija gdje je njegova ekipa "drastično" oštećena. :oo
Samo sabura

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Apr 2015, 17:10

monako ce naguzit juventus

a moj mandzo kako sam i mislio igra finale u polufinalu ce natrpa bajern
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 Apr 2015, 17:23

Mandžo jučer nije bio ni za q..... neka se opet počne baviti nogometom a ne glumatanjem :kafa

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 Apr 2015, 17:25

PSG i Bayern uz dosta izostanaka u potragu za što boljim rezultatom u prvim četvrtfinalnim dvobojima

Image

Piše:
Branimir Korać

Nakon što su Atletico Madrid i Real Madrid remizirali bez pogodaka, a Juventus tijesno svladao Monaco, večeras su na rasporedu još dva susreta četvrtfinala Lige prvaka. U Parizu i u Portu vodit će se nove velike bitke...

Desetkovani Bayern želi pobjedu u Portugalu

Porto dočekuje Bayern u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka ohrabren problemima s kojima su se Nijemci suočili. Brojni izostanci kod gostiju pomažu Portu da smanji razliku u kvaliteti, međutim jasno je da ni u takvoj situaciji neće imati lagan posao.
Najveća briga za trenera Porta Julena Lopeteguija je još uvijek neizvjesna situacija oko Jacksona Martineza za kojeg nije sigurno hoće li moći nastupiti dok sigurno neće igrati Tello i Marcano što zbog ozljede, a što zbog suspenzije.
Lopetegui je svjestan snage protivnika i bez obzira na snagu gostiju razmišlja samo o prolazu.
"Želim sve podsjetiti da mi nismo dobili mjesto u Ligi prvaka već smo ga zaradili. Ovdje smo, ponosni smo i sretni što igramo među najboljim momčadima u Europi. Uz sav respekt prema Bayernu, želimo biti ti koji će voditi glavnu riječ u ovom susretu. Znamo da nam dolazi jedna od najboljih momčadi Bayerna u povijesti, imaju problema s ozljedama, ali unatoč tome imat će sedam ili osam svjetskih prvaka na terenu. Ne zanima nas koje igrače neće imati, koncentrirani smo na one koji će biti na travnjaku", kaže trener Porta.
Zbog brojnih problema u momčadi i izostanaka Martineza, Benatije, Alabe, Robbena, Schweinsteigera i Riberyja, Josep Guardiola bit će prisiljen na ponešto eksperimentiranja.
Philipp Lahm zauzet će mjesto u veznoj liniji uz Xabija Alonsa, a unatoč silnim izostancima, Guardiola će svejedno izvesti vrlo respektabilnu i kvalitetnu momčad.
"Porto je jedna od najboljih europskih momčadi i u Lopeteguiju ima sjajnog trenera. Voli igrati otvoren i napadački nogomet, a njegovi napadači su tehnički fantastični. Upravo ta individualna kvaliteta je jedna od najjačih kvaliteta ove momčadi. Lopetegui i ja smo sretni što smo ovdje, kada smo bili mlađi u Barceloni nismo niti sanjali da ćemo se ovdje naći kao treneri jednih od najvećih klubova u povijesti europskog nogometa. Porto je u Ligi prvaka već desetljećima i trebamo ga respektirati", kaže Guardiola.
Porto: Fabiano; Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro; Casemiro, Herrera, Óliver Torres; Quaresma, Brahimi, Aboubakar.
Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Bernat; Xabi Alonso, Lahm; Müller, Thiago, Götze; Lewandowski.

Stari poznanici u borbi za polufinale

Ždrijeb je još jednom spojio Barcelonu i PSG koji su bili zajedno i u skupini, a sada će se susresti i u nokaut fazi. Ne treba posebno spominjati koliki je hendikep za Parižane neigranje Zlatana Ibrahimovića zbog suspenzije, no Laurent Blanc nije samo tu u problema, ne može računati niti na Verrattija, Auriera i Mottu dok je David Luiz pod upitnikom.
S takvim problemima nije lako suprotstaviti se jednom od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka, međutim u Parizu nikome nije lako igrati. Barcelona je to već vidjela u grupnoj fazi gdje je poražena s 3:2, a i u prvom susretu protiv Chelseaja Parižani su odigrali odlično i nesreća ih je udaljila od pobjede.
"Naš prvi meč protiv Barcelone je ogledalo kako trebamo igrati. Mi smo jedna od rijetkih momčadi koja im je zabila tri gola i u tom susretu odigrali smo sjajno. Ako mislimo nešto napraviti, morat ćemo odigrati na toj razini i u ovom susretu, a moramo učiniti i sve da ne primimo pogodak jer smo svjesni koliko znači gol u gostima u ovoj fazi natjecanja", tvrdi Blanc.
Dok Parižani imaju velikih problema s izostancima, Luis Enrique nema takvih muka. jedini od standardnih koji nedostaje je Dani Alves kojeg će najvjerojatnije zamijeniti Adriano u početnoj postavi.
Tijekom vikenda Barcelona je remizirala protiv Seville u susretu u kojem je ispustila dva gola prednosti, odigrala je fantastično prvo poluvrijeme, ali igra iz drugog dijela neće biti dovoljna za pobjedu u Parizu.
"PSG ima nekih važnih izostanaka i toga smo svjesni, ali ne smijemo zaboraviti da su nas pobijedili i bez Zlatana Ibrahimovića, a kada je on nastupio, mi smo slavili. Nikada ne možete znati što će se dogoditi, bez obzira na izostanke. U biti smo i mi i oni iste momčadi kao na početku sezone i u našim prvim susretima stoga neće biti previše iznenađenja. Za razliku od prvog našeg dvoboja, morat ćemo biti obrambeno puno bolji", tvrdi Enrique.
PSG: Sirigu; Van der Wiel, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell; Rabiot, Cabaye, Matuidi; Lavezzi, Cavani, Pastore.

Barcelona: Ter Stegen; Adriano, Piqué, Mathieu, Alba; Rakitić, Mascherano, Iniesta; Suárez, Messi, Neymar.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Apr 2015, 19:59

storm wrote:Mandžo jučer nije bio ni za q..... neka se opet počne baviti nogometom a ne glumatanjem :kafa

mandzo je car... vidjeces u polufinalu kako bi volio shvabe
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 4517 times
Been thanked: 4185 times

Post by uvijek_kontra » 15 Apr 2015, 22:02

:jupi :jupi :jupi :jupi :jupi :jupi

:oo
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“

Locked

Return to “Arhiva prvenstava”