Maja wrote:Sad će Pasaga citirati tvoj post i staviti ovaj smajliFatma wrote:I storm mi je takođe drag....veoma
..................ne mora evo ja cu

kako ste samo skrti u odabiru

Moderator: Krokodil Behko
Maja wrote:Sad će Pasaga citirati tvoj post i staviti ovaj smajliFatma wrote:I storm mi je takođe drag....veoma
ma kakvi nema on ljubomore on se ogradio sa deset forumasica pa koja pristigne ona najboljagreeneyes wrote:Ćemo da vidimo je l' Paša podložan ljubomori.
kuplung wrote:jupiiiiiiiiiiDivlja_u_srcu wrote:meni su omiljeni svi
skroz bezveze likMaja wrote:U zadnje vrijeme grinajz mi je prirastao srcu. Ko mladji brat
Čo'eče, ne treba mi veće priznanje u virtuelnom svijetu. Hvala šef'ce.Maja wrote:U zadnje vrijeme grinajz mi je prirastao srcu. Ko mladji brat
A pravit' ću se da ovo nisam vidio.Zagorka wrote:skroz bezveze likMaja wrote:U zadnje vrijeme grinajz mi je prirastao srcu. Ko mladji brat
Mala_Mu wrote:
Mislim da kontam...LunaDiosa wrote:dinamični trio: biba, terasa i slučajni prolaznik
isti utisak imam. pitanje je gdje ce to krenuti, u zestoko rasprave ili ce se tenzije smiriti.Veca wrote:...poceli su se klanovi,praviti!
Julia-Klara wrote:vidjecemo Veco, jos je rano![]()
Dobro jutro!
Meni omiljeni - String, rankovic, storm, Sarato ovih dana, nasmijavaju me prije spavanja
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests