Nives Celzijus
Moderator: Krokodil Behko
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Šta je Nives Celzijus poručila bivšima
Da im je bilo iole stalo,vjerovatno bi se potrudili da ne budu bivši,već da je zadrže........... 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Mislim za onaj Kiklop ..... dobila "književnu" nagradu jer je knjiga najprodavanija..... a koncept knjige je s kim se sve opalila i gdje ( lokacije tipa centar igrališta, svlačionice nogometnih klubova i slično )
a za šlag na tortu bude pozvana u vip ložu na inauguraciju nove predsjednice Hrvatske .....dobro, ona je bila još najmanje zlo u toj loži
a za šlag na tortu bude pozvana u vip ložu na inauguraciju nove predsjednice Hrvatske .....dobro, ona je bila još najmanje zlo u toj loži

Habibti, ya nour el - ain... 

Ma tako sam i mislila...tako je Storme.Nives nas ne ugrozava ...a mislim i da je bila gost don Kacunka...eto cini mi se da je on izjavio da je i ona covjek...pa je...al i on je bio bedak...Nives je dokaz sto je na cijeni...ama jos kad pocne s prenemaganjem...

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7614 times
- Been thanked: 17930 times

Ha,ha, savršeni par ... "Što je muškarac bez brkova", ... don Kačunko je onaj don Stipan iz filma a ova celzijusova toplomjerka je ona iz crvenog kabria ha,ha.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Maja
- Administrator
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Re: Nives Celzijus
Musko budi jednom bar
Pucaj u grudi zavrsi stvar
Od svega naseg najvise vrijedja
Cjeli mi zivot pucas u ledja

Pucaj u grudi zavrsi stvar
Od svega naseg najvise vrijedja
Cjeli mi zivot pucas u ledja

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Usta moja, hvalite me jer ako me necete hvaliti - ja cu vas razvalitiMaja wrote:NIVES CELZIJUS nastavlja privlačiti pažnju na Instagramu, ali ovog puta to nije učinila golišavim fotkama već porukom bivšima.
Objavivši novu fotografiju, Nives nije mogla odoljeti samoj sebi pa je uz fotku objavila i komentar.
"Ponekad kad se ugledam, bude mi žao mojih bivših. Mora da je grozan osjećaj vidjeti me - znajući da me nikada vise neće imati", napisala je.
index.hr

- titicha
- Osvježenje foruma
Ma Nives samo zna unovčiti to šta ima
Ni puno lošija ni bolja od drugih ,,,faca,,,na ovom našem prostoru.
A šta se tiče njenih bivših i budućih...i oni su bili veće face uz Nives nego sami. Primjer Drpića.Pa dok je igrao u Njemačkoj ona je bila popularnija od njega. Ako hoće imati takvu ženu onda mora i platiti
,,golu istinu,,pročitala,jer mislim da se komentirati može onda kad se pročita. Rekla-kazala ne priznajem.
Knjižica...ništa posebno,eto da je napisano samo ali ako je to najprodavanija knjiga bila onda i treba tu nagradu dobiti.
Ne mogu se pravila mijenjati kako se tko kome sviđa

A šta se tiče njenih bivših i budućih...i oni su bili veće face uz Nives nego sami. Primjer Drpića.Pa dok je igrao u Njemačkoj ona je bila popularnija od njega. Ako hoće imati takvu ženu onda mora i platiti

,,golu istinu,,pročitala,jer mislim da se komentirati može onda kad se pročita. Rekla-kazala ne priznajem.
Knjižica...ništa posebno,eto da je napisano samo ali ako je to najprodavanija knjiga bila onda i treba tu nagradu dobiti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9331 times
- Been thanked: 11080 times
Trebala bi se ona baciti oko filmske umjetnosti. Kako Severina i Karleuša,
snime po par reklama i odmah ih zovu u Sarajevo, da prošetaju crvenim tepihom na SFF. Heej, pa čak je i Božo Vreća, u tom kontekstu, viđenija faca od ove male
snime po par reklama i odmah ih zovu u Sarajevo, da prošetaju crvenim tepihom na SFF. Heej, pa čak je i Božo Vreća, u tom kontekstu, viđenija faca od ove male

kad nemas ondak ugradis dja gore ili ti ga ugrade doletiticha wrote:Ma Nives samo zna unovčiti to šta ima![]()
- titicha
- Osvježenje foruma
Ili uopće ne ugrađuješ,ni gore ni dole,za lovu..koristiš ono šta imaš u glavikuplung wrote:kad nemas ondak ugradis dja gore ili ti ga ugrade doletiticha wrote:Ma Nives samo zna unovčiti to šta ima![]()

I isto unovčiš
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Slazem se u potpunosti!titicha wrote:Ma Nives samo zna unovčiti to šta ima![]()
A šta se tiče njenih bivših i budućih...i oni su bili veće face uz Nives nego sami. Primjer Drpića.Pa dok je igrao u Njemačkoj ona je bila popularnija od njega. Ako hoće imati takvu ženu onda mora i platiti![]()
Meni ona cak i nije mrska,,,to je ona,,,prodaje to dobro,,,ne glumi nista
Za kiklopa su napravili bezveze stvar,,,knjiga je bila najprodavanija i to je to
govorimo o onima koje ugradjuju. odista nema potrebe za ugradnjom moze se sve steci. ko ide mimo reda prisjedne mutiticha wrote:Ili uopće ne ugrađuješ,ni gore ni dole,za lovu..koristiš ono šta imaš u glavikuplung wrote:kad nemas ondak ugradis dja gore ili ti ga ugrade doletiticha wrote:Ma Nives samo zna unovčiti to šta ima![]()
![]()
I isto unovčiš
ona je samo dokaz koje vrijednosti su na društvenoj pozornici ...i ona se ponosi onime čime bi se netko stidio

- Maja
- Administrator
Meni je bilo super kad su joj konačno dali Kiklopa (morali) pa ona došla s orkestrom, trube, harmonike 
Zaebala ih pravo.

Zaebala ih pravo.

Tocno, zahebala ih, al meni su svi oni koji to dozvoljavaju gori od njezine p.... 

- Maja
- Administrator