Ledena wrote: 16 Sep 2024, 11:34No, noMutevelija wrote: 16 Sep 2024, 11:32
Pa žene traže da poprave muškarca i kad ga poprave onda ga ostave jer se promijenio
Kaže nisi više isto nešto si se promijenio![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ledena wrote: 16 Sep 2024, 11:34No, noMutevelija wrote: 16 Sep 2024, 11:32
Pa žene traže da poprave muškarca i kad ga poprave onda ga ostave jer se promijenio
Kaže nisi više isto nešto si se promijenio![]()
Eto to je to.Ledena wrote: 16 Sep 2024, 12:01 Pa ja svog ne bi mogla natjerati da promijeni majicu ako on to nece![]()
Both
A i ova je dobra
A di si radosti
Ooo srico
I da nisi ti kupila nek ne popuštaZanki wrote: 16 Sep 2024, 14:17 Nego stvarno je za bacit vise
Al et ne mogu mu rec
Jer sam mue ja kupila![]()
Moj dragi ne voli odjela i voli kezual ali skupo i brendiranoMasamune wrote: 16 Sep 2024, 14:32I da nisi ti kupila nek ne popuštaZanki wrote: 16 Sep 2024, 14:17 Nego stvarno je za bacit vise
Al et ne mogu mu rec
Jer sam mue ja kupila![]()
Ja sam bome na početku imao malo problema oko oblačenja kad smo izlazili... ona vazda sređena i napucana, a ja kako kad. Ona to jednostavno voli i to je tako. A meni mrak hoće da padne na oči kad moram košulju da ispeglam i da obučem.
Kad sam znao obući običnu majicu, pantalone i patike vidilo joj se na očima da joj je to smetalo, a nisu to sad ni neke bezveze majice bile al nije ni blizu u skladu sa njenom nošnjom... dok jednom nije pukla i viče neću s tobom takvim napolje, hajmo se vratiti obuci onu košulju od onda ovo ono... rekoh ako se sad vratim ja ostajem kod kuće, a ti idi gdje hoćeš. Ih onda kad je ona počela od do al preživio sam i opet sam bio u toj majici napolju
Sad je i njoj postalo mrsko da se sređuje neš posebno. Od prilike do prilike.
I ja sam casual tip... ne mora biti skupo i brendirano, al jest da imam polo, tom tailor i tommy hilfiger majici na izvoz, al et. Najvolim obući ono u čemu se najbolje osjećam... brend je nebitan.Zanki wrote: 16 Sep 2024, 14:37Moj dragi ne voli odjela i voli kezual ali skupo i brendiranoMasamune wrote: 16 Sep 2024, 14:32
I da nisi ti kupila nek ne popušta
Ja sam bome na početku imao malo problema oko oblačenja kad smo izlazili... ona vazda sređena i napucana, a ja kako kad. Ona to jednostavno voli i to je tako. A meni mrak hoće da padne na oči kad moram košulju da ispeglam i da obučem.
Kad sam znao obući običnu majicu, pantalone i patike vidilo joj se na očima da joj je to smetalo, a nisu to sad ni neke bezveze majice bile al nije ni blizu u skladu sa njenom nošnjom... dok jednom nije pukla i viče neću s tobom takvim napolje, hajmo se vratiti obuci onu košulju od onda ovo ono... rekoh ako se sad vratim ja ostajem kod kuće, a ti idi gdje hoćeš. Ih onda kad je ona počela od do al preživio sam i opet sam bio u toj majici napolju
Sad je i njoj postalo mrsko da se sređuje neš posebno. Od prilike do prilike.
Ja nisan taj djir sto se tice brendova
A inace volin biti u skladu
Pa kad nejde on ja se napucam po svom.
A inace zbog njega san na vjencanju obukla starke
I niko mi nie mogao oprostiti od zenske rodbine
Dok su svi ostali (ekipa) bili odusevljeni i on naravno.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests