tovar wrote:Ako je rasizam kad mrziš rase onda je animalizam kad mrziš životinje.
SaraSara je baš plemenita jer nije ni jedno.
Joj sva sam se zacrvenila......nisam ni znala da sam tamo fina
Moderator: Krokodil Behko
tovar wrote:Ako je rasizam kad mrziš rase onda je animalizam kad mrziš životinje.
SaraSara je baš plemenita jer nije ni jedno.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Heidi wrote:Nekad prije sam bila puna predrasuda, dok nisam upoznala ljude sa svih kontinenata. Vjerovatno sam se plasila jer mi je sve bilo nepoznato i neobicno.
Danas imam prijatelje iz Afrike, Azije, Juzne Amerike i osjecam se bogato. Volim da znam sve o njihovoj religiji i kulturi, hvala im su mi dopustili da ih upoznam.![]()
To je Njemacka i zato sam ju zavoljela kao rodjenu domovinu.

Da li je ovo rasizam, seksizam ili antisemitizam?

Bla wrote:A ovo http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 26&t=15627 je otprilike realniji prikaz stavova izrečenih na ovoj temi.

I Arapi su Semiti, ako nisi znao. Svi od Egipta do Persije i od Male Azije do Jemena, Semiti su. Šta ćemo sad?Bla wrote:A ovo http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 26&t=15627 je otprilike realniji prikaz stavova izrečenih na ovoj temi.

Bla wrote:Pa ne znam ja šta ćete vi sada, možete se uhvatiti u kolo i pjevati zajedno što se mene tiče, al' rasistički komentari i rasističke poruke su to što jesu, bez obzira na pokušaj spin off-a,
kako je to u ovdašnjim medijima popularno postalo da se kaže, a na našem je i prije bio izraz zamazivanje očiju (kao i nekoliko sličnih da ne razvodnjavam sada).

U sustini se slazem ali isto tako, koliko god mi smetaju rasisti toliko mi smetaju i oni koji svakodnevno bez ikakvog povoda potenciraju anti rasizam. Isto kao sto nemam nista protiv homoseksualaca, ali nemoj mi brate mahati transparentima pored glave..Melgirl wrote:Za mene je rasizam definitvno, bolest. I to jedan od težih oblika koji zahtijeva intenzivno psihijatrijsko liječenje.
Bravo!Nedo wrote:U sustini se slazem ali isto tako, koliko god mi smetaju rasisti toliko mi smetaju i oni koji svakodnevno bez ikakvog povoda potenciraju anti rasizam. Isto kao sto nemam nista protiv homoseksualaca, ali nemoj mi brate mahati transparentima pored glave..Melgirl wrote:Za mene je rasizam definitvno, bolest. I to jedan od težih oblika koji zahtijeva intenzivno psihijatrijsko liječenje.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest