Da bi vidio windows defender u control panelu moraš isključiti grupisanje ikona tamo u kategorije.. ta opcija na windowsima je od prošlog stoljeća.

SAD JE KASNO ZA SVE. Moj laptop je okupiran.Salahuddin wrote:Behko, klikni na tu zastavicu dole u desnom donjem uglu, gdje su ti ikone. Klikni "Open Action center" i otvoice ti se taj prozor koji si postavio. Tada ces pod "Security" (kada klknes na to) vidjeti Windows Defender kao i da li je iskljucen ili ne. Ako imas neki dobar antivirus sa firewall-om, onda mozes da iskljucis defender jer moze doci do nekih konflikata izmedju softvera. Ali i ako ga ostavis ukkljucenog kao ja (ja sam paranoik) skupa sa antivirusom, nece ti zadavati neke muke. Meni bar nikada nije bilo nikakvog konflikta izmedju ESET Smart Security-a i defender-a.
Hoce tako behko kad mu je dosadnoLebowski wrote:Behko ti mene hebeš jelde.
+1String wrote:Nisu dovoljni...komp treba izolirati stiroporom debljine 10cm i poslije toga zaliti betonom. Sve zajedno odnijeti u dvoriste i zakopati na dubino od 20m.
Paziti da ostavite jednu cijev nazad za kablove...
Nije lose sto si taj popups blocker instalisala ali evo sta ja koristim i nemam problema jer kao sto kazes jedno vrijeme je bio dovoljan i sam Adblocker ali sada i on je zakazao radi velikog broja reklamiranja i zarade preko neta.uvijek_kontra wrote:Nasla, probacu ovo.
Mozda jos nekome bude od pomoci.
http://malwaretips.com/blogs/remove-adw ... adwcleaner
P.S. Evo ja sredila u dva koraka, a prije mucila se danima.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests