Trebala sam sve da zapisujem…
Cula sam jednom Kako je starija ćerka rekla mlađoj sestri da ne udara brata (on je najmlađi) “ Nemoj ga u glavu, biće glup”
Srednja ćerka je bila jako znatiželjna, pitala je kakav je to spomenik ja sam rekla spomenik za žrtve drugog svetskog rata i ukratko objasnila ko je bio taj čovek koji je ubio sve te ljude. I onda je jedno par meseci kad smo god videli neki spomenik viknula glasno eno Hitler
Isto srednja ćerka, sedimo u autobusu iza jedne gospođe sa krznenim mantilom. Stalno je htela da pipne mantil, na kraju je uspela i viknula glasno vau vau (kao lajala ko pas)
Milijardu pitanja sam ja dobila od svoje dece za sve ove godine. Jedan jedini put sam rekla ne znam zato što nisam imala volju ni da razmislim ni da pogledam na Internetu i meni sin (tada 5) ladno kaže pa ti ništa ne znaš
Opet srednja ćerka, trebala sam detaljno da joj objasnim Šta se desilo sa Twin Towers. Pokazala sam joj sliku bin Ladena. Idemo kroz grad pored indijskog butika za turbane, a ona (7) vikne woooow bin ladeeeeen
Opet srednja, Šetam je u kolicima, bilo letnje doba i ona je pila iz flašice, koristila sam staklene. Prolaze dva policajca i ona baci Flašicu tačno ispred njih. Razbila se na hiljadu komada. Čini mi se da sam videla da su zamalo se uhvatili za pištolj
Moj Bivši muž je pričao ijekavicu, ja ekavicu. Najstarija kćerka je rekla đe je to, Ja sam je ispravila i rekla da se kaze gde. On kaže đe, ja gde, pn opet đe, ja gde, a mala ce ahaaaa GĐE
Najbolji drug mog sina maltene od rođenja se druze, Živi isto u našoj zgradi, i često su se igrali kod nas u bašti. Napravili su neko sra*e, Majka tog malog počela da vice na njega i on je reko nisam mama ja, kunem se u Kuran (ich schwör auf Koran)
Moj sin je jedno mesec dana isto tako govorio