vila wrote:ovo je točnoinasab wrote:vjera u Boga je jedno....moze biti dobra vodilja kroz zivot..
religija nesto drugo....
iako vjerujem u Boga...sa religijom ili bolje receno crkvenim normama imam velikih problema
....sva si od belaja.....

vila wrote:ovo je točnoinasab wrote:vjera u Boga je jedno....moze biti dobra vodilja kroz zivot..
religija nesto drugo....
iako vjerujem u Boga...sa religijom ili bolje receno crkvenim normama imam velikih problema
a šta ću..Pasaga wrote:vila wrote:ovo je točnoinasab wrote:vjera u Boga je jedno....moze biti dobra vodilja kroz zivot..
religija nesto drugo....
....sva si od belaja.....
Danas čekamo da nam napišeš sta je efendija pričao na džumi.mister_sa wrote:rezervisana za oboje... religija potice raju da pomaze drugimda se nie sebicno
AA gdje je to dokazano da je čovjek nastao od Adama i Eve ?Biba wrote:Ljudima od 44 do 54 je možda najteže u tom životnom razdoblju ...pogotovo ako su nečim razočarani pa sumnjaju...Ali ono da educirani manje vjruju...zar nije činjenica da je o svemu ipak puno više zabluda a ne istina...pa eto educirani ljudi vjeruju npr. u Darvinovu evoluciju jer su tako čuli a ni jedan dokaz ne znaju...koja edukacija...mnoge teorije padaju u vodu a znanost često rabi riječ MOŽDA ćemo otkriti za toliko i toliko godina...mislim da vjera nema veze s inteligencijom...i ono što nije dokazano ne znači da ne postoji...nitko nije dokazao ni da Bog ne postoji
I ja imam velikih problema sa (posebice) patroniziranjem zena u mojoj vjeri (da ne dajem gore primjere odnosa prema zeni onih sto su u 'mojoj vjeri'). Ali to sam sa sobom rijesila na taj nacin da sam nacisto da ne vjerujem zbog drugih. Bas suprotno, vjerovatno bih prestala vjerovati kad bih zbog ljudi vjerovala. U stadu nikad nisam bila, sumnjam i da cu biti. A da bih voljela da sam Bogu bolja i veca robinja, voljela bih. I to bi mi bila cast.vila wrote:ovo je točnoinasab wrote:vjera u Boga je jedno....moze biti dobra vodilja kroz zivot..
religija nesto drugo....
'Ajde trolaj negdje drugo.REMB wrote:Koji je to dar pa znati da neko vjeruje u Boga zbog ljudi
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests