zelene.
prava kombinacija za vatrenog zenskog werder navijaca
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ja mislio bijele, nisam vidio da su menta

More

Jedino sam to i Citya promasio..

sabitzer se vec zali zbog svoje nove pozicije.Krokodil Behko wrote: 18 Sep 2024, 21:51 Nuri Sahin će ipak biti veoma značajan trener.
Prvi je osmislio i u praksi postavio formaciju 0-0-0.
Jel moguće, objavio je formaciju 4-3-3, s Brandtom na desnom krilu (mada on to nije nego je Malen kojeg je bacio na devetku), a zapravo je Brandt na desnom krilu proveo okruglo nula sekundi.
Nadam se da ćemo ovo izgubiti, kao i tri naredne utakmice, samo da ovaj flop ode s klupe.
Svi su na neprirodnim pozicijama i krila nemamo. Ovo smo već vidjlei protiv Werdera, kad je takođe bilo katastrofalno

pizarro wrote: 19 Sep 2024, 14:52sabitzer se vec zali zbog svoje nove pozicije.Krokodil Behko wrote: 18 Sep 2024, 21:51 Nuri Sahin će ipak biti veoma značajan trener.
Prvi je osmislio i u praksi postavio formaciju 0-0-0.
Jel moguće, objavio je formaciju 4-3-3, s Brandtom na desnom krilu (mada on to nije nego je Malen kojeg je bacio na devetku), a zapravo je Brandt na desnom krilu proveo okruglo nula sekundi.
Nadam se da ćemo ovo izgubiti, kao i tri naredne utakmice, samo da ovaj flop ode s klupe.
Svi su na neprirodnim pozicijama i krila nemamo. Ovo smo već vidjlei protiv Werdera, kad je takođe bilo katastrofalno
valjda prvo s igracem razgovaras gdje se najbolje osjeca i onda mu objasnis kako ga ti kao trener vidis na drugoj poziciji i zasto.
meni ovo javljanje sabitzera djeluje kao da se on nije puno pitao.