Pustili ste pedofila na slobodu, djecu vam j....
Pajebote
Mi stvarno nismo normalni.
Moderator: Krokodil Behko

Pustili ste pedofila na slobodu, djecu vam j....

Vidio sam ..sinoc kad smo pricali kasnije udjem u klix kad pise.

Pa sta mu je svrha onda?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa eto, da znaju oni koji trebaju znat. Ja ne bih znao razvrstat ko treba znat a ko ne.

Pa kako ovdje ima mapa na internetu i svaki je oznacen crvenom tackom, i gdje zivi?Laser wrote: 22 Sep 2024, 16:26Pa eto, da znaju oni koji trebaju znat. Ja ne bih znao razvrstat ko treba znat a ko ne.
Uglavnom, mislim da svekolika javnost ne bi trebala znat, bilo bi mnogo premlaćivanja, pa čak i ubijanja, jer je mnogo ljudi na ulici koji se ne bi mogli suzdržat a da ne premlate nekog pedofila.

Vjerovatno su ga htijeli zastiti od javnosti i dodatne traume.Ledena wrote: 22 Sep 2024, 16:35 Pa kako su ti roditelji sutili tolike godine pogotovo nakon presude i pogotovo nakon sto je platio da ne lezi
I da mu otac ne ode i iscjepa ga sjekirom

Pa kontam to, al fino odes Kasumovicu na vrata i otkines mu glavu, to bi onda bila udarna vijest.
Ima veze, moraš odrobijat govno.Fuddo wrote: 22 Sep 2024, 16:28Pa kako ovdje ima mapa na internetu i svaki je oznacen crvenom tackom, i gdje zivi?Laser wrote: 22 Sep 2024, 16:26
Pa eto, da znaju oni koji trebaju znat. Ja ne bih znao razvrstat ko treba znat a ko ne.
Uglavnom, mislim da svekolika javnost ne bi trebala znat, bilo bi mnogo premlaćivanja, pa čak i ubijanja, jer je mnogo ljudi na ulici koji se ne bi mogli suzdržat a da ne premlate nekog pedofila.
Sta ima veze ako ga neko i umlati?

Tobejarabi sav sam se pripo citajuci to goreLedena wrote: 22 Sep 2024, 16:35 Pa kako su ti roditelji sutili tolike godine pogotovo nakon presude i pogotovo nakon sto je platio da ne lezi
I da mu otac ne ode i iscjepa ga sjekirom
Nije u redu ni u kom slučaju otkupit zatvorsku kaznu.ironman wrote: 22 Sep 2024, 17:06 Bolan zakon mijenjati.
Gdje se za takva zlodjela moze novcem platiti..
U redu ako je neki prekrsaj ..nesto tipa tucnjave u kafani ili nesto gdje niko nije bio ugrozen..
Za ovakve uzase to nikad ne bi smjelo bit dopusteno..

Nekako kontam ima ljudi koji zaista pocine nehotice nesto ...Laser wrote: 22 Sep 2024, 19:39Nije u redu ni u kom slučaju otkupit zatvorsku kaznu.ironman wrote: 22 Sep 2024, 17:06 Bolan zakon mijenjati.
Gdje se za takva zlodjela moze novcem platiti..
U redu ako je neki prekrsaj ..nesto tipa tucnjave u kafani ili nesto gdje niko nije bio ugrozen..
Za ovakve uzase to nikad ne bi smjelo bit dopusteno..
Ako je kazna novčana, onda da se plati, ako je zatvorska, onda da se odrobija.
Odškrineš li samo malo tu yebenu kutiju, nikada neće biti dobro.