hvala mala mu.... a gdje su tvoje ?Mala_Mu wrote:Ina,lijepe oci, nekako bas djeluju "toplo" umiljato..

Moderator: Krokodil Behko
hvala mala mu.... a gdje su tvoje ?Mala_Mu wrote:Ina,lijepe oci, nekako bas djeluju "toplo" umiljato..
greeneyes wrote:Sabina, jesu to zelene oke ili? Doduše, lijepe su neovisno o boji.![]()
A da tek vidite oke od Male, uff. Al' bolje da ih ne pokazuje, još će se neko zaljubiti u njih.
toga ima na fejbukuRum wrote:Treba otvoriti temu moje sise lijepe
Zezam se ja.inasab wrote:greeneyes wrote:Sabina, jesu to zelene oke ili? Doduše, lijepe su neovisno o boji.![]()
A da tek vidite oke od Male, uff. Al' bolje da ih ne pokazuje, još će se neko zaljubiti u njih.
Nemoj biti ljubomoran.... pusti neka ti ljudi zavide)
I tvoje su prelijepe,,, da sam mladja i da sam slobodna ,,, mogla bih se cak i zaljubiti
37 mladih godinicainasab wrote:Hvalavila wrote:ina lijeposanjarski pogled
ne znam zašto ali sam mislila da imaš crne oči...crne i krupne..nista posebno ...samo je maskara previse docarala
Nema ljepsih ociju od crnih... i krupnih...
a oci kao u Sare zavide i nebu .
Ti Vilo si jako mlada...mladja od mene . I ja sam te zamisljala starijom...
ali s istom ljepotom
Svaka cast ! ... Meni je 33 ali sam postara u dusivila wrote:37 mladih godinicainasab wrote:Hvalavila wrote:ina lijeposanjarski pogled
ne znam zašto ali sam mislila da imaš crne oči...crne i krupne..nista posebno ...samo je maskara previse docarala
Nema ljepsih ociju od crnih... i krupnih...
a oci kao u Sare zavide i nebu .
Ti Vilo si jako mlada...mladja od mene . I ja sam te zamisljala starijom...
ali s istom ljepotom(fotka stara oko godinu).....mislim da si ti ipak mlađa...
ali hvala..hvala
Bla wrote:Imate svi skupa obične ljudske oči.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests