Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
naravno, zamolio bih da moderacija ovom prilikom ne zamjeri spominjanje drugog foruma, ali smatrao sam za shodno da prilikom predstavljanja ništa da krijem.
Maja wrote: 24 Mar 2010, 01:57
Ovdje se možete predstaviti i napisati nešto o sebi.
Šta da vam kažem osim bujrum
za početak, hvala na dobrodošlici.
inače sam bio dugogodišnji (od 2008. godine) član sarajevo-x.com i klix.ba foruma s kojeg sam bez ikakvog razloga banovan (prijavio korisnika koji je non stop postao offtopic na jednoj temi i ja dobijem ban ?!).
s tim u vezi, nadam se da moderacija ovdje vodi računa o pravilima foruma.
Welcome. Evo mene danas banovaše na klixu na 7 dana, ali nije nezasluženo. Rekao sam liku da je glup jer mi njegovo maloumno kreveljenje godinama ide na živce
Maja wrote: 24 Mar 2010, 01:57
Ovdje se možete predstaviti i napisati nešto o sebi.
Šta da vam kažem osim bujrum
za početak, hvala na dobrodošlici.
inače sam bio dugogodišnji (od 2008. godine) član sarajevo-x.com i klix.ba foruma s kojeg sam bez ikakvog razloga banovan (prijavio korisnika koji je non stop postao offtopic na jednoj temi i ja dobijem ban ?!).
E dobro si. Moram pogledati pravila, ne sjećam se kad sam to zadnji put radio.
Welcome. Evo mene danas banovaše na klixu na 7 dana, ali nije nezasluženo. Rekao sam liku da je glup jer mi njegovo maloumno kreveljenje godinama ide na živce
Gdje da citam
Dobila sam i ja 2 kad sam rekla da im je bata cirkusant, a ne mod
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.