Znaci Veco dobro smo stenjale, cim obe imamo po dvojicu mudonja

Moderators: spacebound, Duminjo
Znaci Veco dobro smo stenjale, cim obe imamo po dvojicu mudonja
Muškarac i žena se dopunjuju. Priče da je jedno važnije od drugog su gluposti.
Pa nije priča o muškarcu i ženi u globalu kad je tačno to što govoriš, već o orgazmu. Je li može postojati reprodukcija bez muškog orgazma? Ne može i to je apsolutna i nepobitna činjenica, a zato je naš orgazam važniji.
Masamune wrote: 27 Sep 2024, 10:16Pa nije priča o muškarcu i ženi u globalu kad je tačno to što govoriš, već o orgazmu. Je li može postojati reprodukcija bez muškog orgazma? Ne može i to je apsolutna i nepobitna činjenica, a zato je naš orgazam važniji.ina wrote: 27 Sep 2024, 09:55
Muškarac i žena se dopunjuju. Priče da je jedno važnije od drugog su gluposti.
Checkmate. Ne znam šta je tu teško za shvatiti, ali vazda bi se komplikovalo i u vezi najosnovnijih stvari. Nekad to i razne agende nameću. Živimo u takvom vremenu.
Isto da ja sad počnem gurati argument da su muškarci bitniji u fazi trudnoće žene za dijete i slično iz nekih tamo desetih razloga. Naravno da nismo, jer se fetus stvara u vašim tijelima. To je vrlo jednostavno. Koji god muškarac da ovdje pokušava nešto gurati kao argument da je ono suprotno tačno je idiot.
Ina, nećeš o tome pričati i to bilo kome nabijati na nos da je nešto važnije i slično ili da je neko manje bitan. To je ovdje konkretno samo predmet diskusije i ništa više sa činjenicama.ina wrote: 27 Sep 2024, 11:37Masamune wrote: 27 Sep 2024, 10:16
Pa nije priča o muškarcu i ženi u globalu kad je tačno to što govoriš, već o orgazmu. Je li može postojati reprodukcija bez muškog orgazma? Ne može i to je apsolutna i nepobitna činjenica, a zato je naš orgazam važniji.
Checkmate. Ne znam šta je tu teško za shvatiti, ali vazda bi se komplikovalo i u vezi najosnovnijih stvari. Nekad to i razne agende nameću. Živimo u takvom vremenu.
Isto da ja sad počnem gurati argument da su muškarci bitniji u fazi trudnoće žene za dijete i slično iz nekih tamo desetih razloga. Naravno da nismo, jer se fetus stvara u vašim tijelima. To je vrlo jednostavno. Koji god muškarac da ovdje pokušava nešto gurati kao argument da je ono suprotno tačno je idiot.
Je li može postojati reprodukcija ako muškarac obaspe sebe, sebi u šake..
Refren..
U cjelokupnom procesu reprodukcije.. pa i poslije..
Svako ima svoju relevantnu funkciju.
To što se mnogi odrasli ljudi umisle da su bitniji, čak i u nekim drugim društvenim/čovječjim segmentima egzistencije.. zasnovano je inače na kompleksu superiornosti.
A sta za put djeteta? Jel istina ako se djete pravi u mraku bude tamnije puti?Julia-Klara wrote: 27 Sep 2024, 12:20 orgazam u dvije minute...
i oni o reprodukciji i "ulogama" muskarca i zene u istoj
velahavle
one dvije o stenjanju i muskoj djeci... hromosomi XX i XY nista?
Masamune, dedera podijeli ti onu knjigu iz biologije svima
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests