Ako postave ono "ako me ne prihvataš u najgorem ne zaslužuješ me ni u najboljem" i slično te treba izbjegavati, jer sa time opravdavaju i svoja nekorektna ponašanja i mnogo gore od toga.Mutevelija wrote: 29 Sep 2024, 20:13 Ako žena stalno stavlja nekakve citate na fb koji su kao motivirajući ili osnazujuci, treba li je izbjeći.
Zašto to radi , kome šalje poruku , da li je nesigurna u sebe pa mora stavljati te citate , ili je ufurana pa stavlja ih.
Muškarci pitaju muškarci odgovaraju
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20489 times
- Been thanked: 18506 times
- Status: Online
Re: Muškarci pitaju muškarci odgovaraju
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 2827 times
- Status: Offline
Koliko im nepoštovanje treba tolerisati ili ne treba nikako?Masamune wrote: 30 Sep 2024, 12:11Ako postave ono "ako me ne prihvataš u najgorem ne zaslužuješ me ni u najboljem" i slično te treba izbjegavati, jer sa time opravdavaju i svoja nekorektna ponašanja i mnogo gore od toga.Mutevelija wrote: 29 Sep 2024, 20:13 Ako žena stalno stavlja nekakve citate na fb koji su kao motivirajući ili osnazujuci, treba li je izbjeći.
Zašto to radi , kome šalje poruku , da li je nesigurna u sebe pa mora stavljati te citate , ili je ufurana pa stavlja ih.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
Te sa tim citatima su prezrele za tebe..
Pogled Joca Vujičića
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20489 times
- Been thanked: 18506 times
- Status: Online
Zavisi gdje i kako sebe vidiš s njom.Mutevelija wrote: 30 Sep 2024, 12:22Koliko im nepoštovanje treba tolerisati ili ne treba nikako?Masamune wrote: 30 Sep 2024, 12:11
Ako postave ono "ako me ne prihvataš u najgorem ne zaslužuješ me ni u najboljem" i slično te treba izbjegavati, jer sa time opravdavaju i svoja nekorektna ponašanja i mnogo gore od toga.
Nepoštovanje svi nekad iskazujemo. Dođu takvi trenuci, ali ne bi trebali biti česti. Ako je često onda je to veliki problem.
Ako je osobi baš stalo do tebe i obrnuto nekad ćeš tolerisati, ali ne treba uvijek. Treba nekad pokretati i teške teme koliko god da se nekome ne sviđaju, jer oni koji o tome razgovaraju i razgovaraju na vrijeme veća je šansa da će im odnos opstati.
U suprotnom ne bi trebao nikako, jer zašto bi tolerisao neku kojoj nije stalo do tebe i uz to te i ne poštuje.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 2827 times
To pogotovo nije dopustivo na početku veze sa te žena ne poštujeMasamune wrote: 30 Sep 2024, 12:35Zavisi gdje i kako sebe vidiš s njom.
Nepoštovanje svi nekad iskazujemo. Dođu takvi trenuci, ali ne bi trebali biti česti. Ako je često onda je to veliki problem.
Ako je osobi baš stalo do tebe i obrnuto nekad ćeš tolerisati, ali ne treba uvijek. Treba nekad pokretati i teške teme koliko god da se nekome ne sviđaju, jer oni koji o tome razgovaraju i razgovaraju na vrijeme veća je šansa da će im odnos opstati.
U suprotnom ne bi trebao nikako, jer zašto bi tolerisao neku kojoj nije stalo do tebe i uz to te i ne poštuje.
Ima misao da to one namjerno rade da testiraju kakav si muškarac , da vide do kojih granica mogu ići sa tim svojim nepoštivanjem.
I ako se ne zauzmes za sebe i na vrijeme ne pokažeš stav, neće te poštovati i testira te kao ako se ne može meni suprostaviti kako će me zaštitio sutra od nekoga.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
Šta mislite, koja je glavna feministkinja na forumu?
Pogled Joca Vujičića