Čitat ćete vi svi sabrana djela Tešnjaka Ademage Mešića.ironman wrote: ↑30 Sep 2024, 20:27
Uocavas li obrazac?
Da lagano pocinjemo mirisat.
Ko cvijece.
Neprimjetno nas umivaju sapunom...preko VP i ukidanja Ustava na 24h.
Kasnije ce doc vrijeme za parfem..
Mozda sam ja lud ili glup...ili koji mi je klinac vec al meni sve ovo tako izgleda.
Ali u duhu boliqrca,ko ga yb.
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 836 times
- Been thanked: 2662 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Do not disturb! U procesu sam radikalizacije.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 3657 times
- Been thanked: 2504 times
Cvijece da, al kaktusi
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3317 times
- Been thanked: 2527 times
Briselu je lijepo receno
NE uzimati u obzir Hr,NIKAKO
Zbog agresije iste u proteklom ratu na RBiH
Takvu instrukciju su dobili preko bare
Po mom,ovo je kajla Brisela,i njihovih lobista.
NE uzimati u obzir Hr,NIKAKO
Zbog agresije iste u proteklom ratu na RBiH
Takvu instrukciju su dobili preko bare
Po mom,ovo je kajla Brisela,i njihovih lobista.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius
- Has thanked: 17881 times
- Been thanked: 18513 times
Pa nego sta je.
Obicno se to radi hinjski,ispotiha,preko posrednika da ne uprlja rucice onaj ko ima interes da zakajla.
Ma rekoh vec bice nam kako bude ko ga yb.
Obicno se to radi hinjski,ispotiha,preko posrednika da ne uprlja rucice onaj ko ima interes da zakajla.
Ma rekoh vec bice nam kako bude ko ga yb.
...dream of spring
...one for the road
...one for the road
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12235 times
- Been thanked: 8523 times
- Status: Online
- Pasaga
- Hadžija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12235 times
- Been thanked: 8523 times
Pasaga bolan, prekopiraj nam tekst ovdje, ne da svako malo klikamo...
neozbiljan si
neozbiljan si
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija
- Pasaga
- Hadžija
poslovan,savremen sam
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 7764 times
- Been thanked: 9142 times
Ovaj ustaški sin će nam pravo biti dobar
Treba ga pitati, jel u Ahmićima bio terorizam
Također, Stier je upozorio da je na konferenciji iznesen i podatak da su u Europi i kršćanske zajednice česta meta napada.
"Na svjetskoj razini to je i prva skupina. Pogotovu na Bliskom istoku broj kršćana rapidno pada, a u nekim zemljama gdje su tradicionalno bili jedna vrlo značajna zajednica - danas gotovo ih i nema ili su svedeni na statističku grešku", rekao je. Podsjetio je i da su 2019. godine za Uskrs u Šri Lanki izvedeni teroristički bombaški napadi na dvije katoličke crkve.
HDZ-ovac Stier o rezoluciji UN-a: Glasali smo protiv. Kod terorizma nema suzdržanosti
- Fuddo
- Maliciozni seronja i forumas godine
- Has thanked: 11979 times
- Been thanked: 18999 times
Sto bi reko moj Havana, osjeti se da je bolje
Ovi ce ba sve razjebat, ni saraf nece ostat
Ovi ce ba sve razjebat, ni saraf nece ostat
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 35490 times
- Been thanked: 6262 times
Pajdo moj izljubise onogar kordica, predsjednika i glavnog i odgovornog u HZHB onomad. Valja im, heroj u njiha.Krokodil Behko wrote: ↑01 Oct 2024, 11:19 Ovaj ustaški sin će nam pravo biti dobar
Također, Stier je upozorio da je na konferenciji iznesen i podatak da su u Europi i kršćanske zajednice česta meta napada.
"Na svjetskoj razini to je i prva skupina. Pogotovu na Bliskom istoku broj kršćana rapidno pada, a u nekim zemljama gdje su tradicionalno bili jedna vrlo značajna zajednica - danas gotovo ih i nema ili su svedeni na statističku grešku", rekao je. Podsjetio je i da su 2019. godine za Uskrs u Šri Lanki izvedeni teroristički bombaški napadi na dvije katoličke crkve.HDZ-ovac Stier o rezoluciji UN-a: Glasali smo protiv. Kod terorizma nema suzdržanosti
Jel se on po guzici poceso kad je cuo da HVO orgija po okupiranim teritorijama?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Da bog da se do vijeka ne probudio
- Pasaga
- Hadžija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 7735 times
- Been thanked: 6853 times
Naiđoh na ovu stranicu, izgleda je nedavno pokrenuta.
Treba im dati maksimalnu podršku.
https://negatorigenocida.info/
Treba im dati maksimalnu podršku.
https://negatorigenocida.info/
- HAVANA
- Forum [Bot]
- Has thanked: 2238 times
- Been thanked: 18106 times
Moro bi malo dublje zarovit al ne znam sta ti je tu cudno.Ako su ulaganja bila veca normalno je da i bude.Mozda upravo zbog toga sto vidim a vidim u sarajevu dosta stvari.Ako aludiras na fadilov suficit i ako ga je bilo nije neka muka,zavoja jebenog nije bilo u bolnici,ulaganja za qrac,sve je poskupilo i ubirali su ogroman pdv i nametali namete privrednicima zbog kojih i ja izmedju ostalih zatvaram firmu i tuzim se sa ministarstvom nebuloza.Iscitaj malo u kojim situacijama je suficit los…Zaboli me qrac i za jedne i druge ali nisam corav.Vidim i dobre i lose stvari.Napisao sam vec koga samo podrzavam i to su ta dva covjeka,upravo zbog konkretnih stvari a razmjer kriminala,bahatosti i nebuloza prijasnjih je nedostizan.Najbolje da se i ne spominjemo u bilo kakvom kontekstu politike.Ne zanima me vise apsolutno.Ako je neki rad i ulaganje mogu procitat sve ostalo boli me qrac nek pocrkaju svi.Sem ovih sto rade nesta i stvaraju.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forum [Bot]
Koliki je americki deficit u 2023? I dug itd Mada oni to rijese lako,more se zaratit dje,nastampat,nesta ce se skontat,navice planetu…
- Fuddo
Pa sta ja znam, nako gledam sta piseHAVANA wrote: ↑02 Oct 2024, 21:29Moro bi malo dublje zarovit al ne znam sta ti je tu cudno.Ako su ulaganja bila veca normalno je da i bude.Mozda upravo zbog toga sto vidim a vidim u sarajevu dosta stvari.Ako aludiras na fadilov suficit i ako ga je bilo nije neka muka,zavoja jebenog nije bilo u bolnici,ulaganja za qrac,sve je poskupilo i ubirali su ogroman pdv i nametali namete privrednicima zbog kojih i ja izmedju ostalih zatvaram firmu i tuzim se sa ministarstvom nebuloza.Iscitaj malo u kojim situacijama je suficit los…Zaboli me qrac i za jedne i druge ali nisam corav.Vidim i dobre i lose stvari.Napisao sam vec koga samo podrzavam i to su ta dva covjeka,upravo zbog konkretnih stvari a razmjer kriminala,bahatosti i nebuloza prijasnjih je nedostizan.Najbolje da se i ne spominjemo u bilo kakvom kontekstu politike.Ne zanima me vise apsolutno.Ako je neki rad i ulaganje mogu procitat sve ostalo boli me qrac nek pocrkaju svi.Sem ovih sto rade nesta i stvaraju.
Sto rece Forto, ima para kad se ne krade.
Ja da sam s tobom pito bih ga, a dje su buraz pare, kako minus a nedavno bili plus?
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forum [Bot]
Da bi ti odgovorio morao bi procitati milion stvari a ne avdu avdica i tako te debile.Kazem ti,ne znam stvarno jer ne pratim.Vidim i gledam samo sarajevo i neke stvari drugo me vise apsolutno ne zanima.A to sto ih je bilo nas je mnogo kostalo a nista zauzvrat.Naotimalo se a sto se dalo dalo se podobnim.Da se ne vracam na koronu i period iza toga i koga su sahranili a kome davali.Preopsirna prica.A imam pametnija posla nego da citam o forti i fadilu…Prekrizeni.Sve me manje ova zemlja zanima,nema ovde napretka sto se politike tice nit ce bit.Sto zbog nasih sto zbog bjelosvjetske gamadi.Tu sam,zivim,radim ,postojim i to je to.Pravim se mrtav sto se tice politike.
- HAVANA
- Forum [Bot]
Bides li me jos sta pito poslacu ti ramu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Fuddo
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 3657 times
- Been thanked: 2504 times
Gdje se uhljebi pojave u masovnoj mjeri i stanu prosperirati, tu vise hájra neima. Zdravo drustvo to ipak kad-tad primijeti i pocne suzbijati. A onda to suzbijanje tek krene po zlu, kao po pravilu. Evo uzmimo Svedsku i ovdasnje Socijaldemokrate. Istorijski gledano su vazda bili okosnica razvoja sto demokratije sto ekonomije i svega ostalog u zemlji. Ali su se vremenom transformisali u nesto ljigavo i to tako sto je novi kadar jednostavno vidio sansu da se uhljebi. Za istinske socijaldemokrate je socijaldemokratija svetinja i bas to - socijaldemokratija. A za ove novokomponovane socijaldemokrate je socijaldemokratija i ta partija opcenito sredstvo da se dodje do "nirvane" to jest uhljebljenja. Njih ne zanimaju drustvo, nacija, drzava kao takvi i ne brine ih, oni ne haju za nastavak prosperiteta istih. Njihov je jedini cilj da nacale guzicu na podobno mjesto i da kao takvi ubiru. Socijaldemokrate su samim tim od izuzetnih patriota postali skupina koju boli briga za Svedsku, koji u principu ne vole tu zemlju i ne zele joj bas puno dobrog. Od patriote do parazitnog razvaljivackog faktora se doslo za nekoliko decenija. Sto je opet kumovalo ovom populizmu, konzervatizmu i ostalim sranjima. Ne cvjeta taj kukolj onako dzaba, vec sto su im izrodi to dozvolili. I to ne samo na nivou Svedske nego i u EU opcenito. Opsta glad jednih preraste u evoluciju drugih. Zato nece samo Bosna saptom pasti, pasce jos stosta uokolo. Istorija se ponavlja, samo zato jer je insan ljigav i nemoralan
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.