Ne djecu su branili pravi nasi borci, ljudi kao sto je moj tata. Nikako mudzahedini
I ti Harle pretjerujes
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

MoRe l' se generalizovati momčino?Podrinjac wrote:ama Bošnjaci su miran narod, gdje će se oni uputiti međi ISIL-ovce ?? Šta vam je ba ljudi ?? Nemoj da vam ćifuti i Ameri ispiraju glave.![]()
hehehehe... al' najjače je kad ti isti Bošnjaci počnu pametovat kako je to zapravo američki produkt, a sami odlaze u Siriju.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jesam li generalizovao ?? Normalno da se misli na ove radikalne Bošnjake kojih ih je na nesreću dovoljno.greeneyes wrote:MoRe l' se generalizovati momčino?Podrinjac wrote:ama Bošnjaci su miran narod, gdje će se oni uputiti međi ISIL-ovce ?? Šta vam je ba ljudi ?? Nemoj da vam ćifuti i Ameri ispiraju glave.![]()
hehehehe... al' najjače je kad ti isti Bošnjaci počnu pametovat kako je to zapravo američki produkt, a sami odlaze u Siriju.

Naravno da jesi, dovoljno je pročitati samo početak tvog posta, ne treba više.Podrinjac wrote:Jesam li generalizovao ?? Normalno da se misli na ove radikalne Bošnjake kojih ih je na nesreću dovoljno.greeneyes wrote:MoRe l' se generalizovati momčino?Podrinjac wrote:ama Bošnjaci su miran narod, gdje će se oni uputiti međi ISIL-ovce ?? Šta vam je ba ljudi ?? Nemoj da vam ćifuti i Ameri ispiraju glave.![]()

Jest, ali problem je u tome što će islamski radikalizam najviše štete donijeti Bošnjacima, ne četnicima.Krokodil Behko wrote:Koliko ja vidim, četnici su udarna pesnica ISIL-a na ovim prostorima.
Svaki put, kad neki prononsirani genocidaš, progovori o borbi protiv islamskih radikala, njih će biti sve više i više. Jednostavno postave upit, zar ćemo s takvima biti na istoj strani, a odgovor se sam nametne.
Eto, pa sljedeći put kad budem rekao, da bi se Srbi trebali obračunati, s milion svojih četnika, požurite pa recite dsa je to branjenje islamskih radikala.

Krokodil Behko wrote:Koliko ja vidim, četnici su udarna pesnica ISIL-a na ovim prostorima.
Svaki put, kad neki prononsirani genocidaš, progovori o borbi protiv islamskih radikala, njih će biti sve više i više. Jednostavno postave upit, zar ćemo s takvima biti na istoj strani, a odgovor se sam nametne.
Eto, pa sljedeći put kad budem rekao, da bi se Srbi trebali obračunati, s milion svojih četnika, požurite pa recite dsa je to branjenje islamskih radikala.

Podrinjac wrote:Jest, ali problem je u tome što će islamski radikalizam najviše štete donijeti Bošnjacima, ne četnicima.Krokodil Behko wrote:Koliko ja vidim, četnici su udarna pesnica ISIL-a na ovim prostorima.
Bar su mogli pronaći neki bolji način te borbe protiv četničkih radikala.

cuj pretjerujemMala_Mu wrote:Cuj oni branili
Ne djecu su branili pravi nasi borci, ljudi kao sto je moj tata. Nikako mudzahedini
I ti Harle pretjerujes

sta smijesnoPodrinjac wrote:hahaha naučili vaše tate vikati allahu ekber
hahahah kao da su vas naučili kvantnu fiziku, hebem ga.

Jasno je da treba počistiti. Ali četnici neće nikakvu drugu državu osim RS-a i Srbije. Nikad oni zavoljeti BiH neće. A što se tiče ovih islamskih ekstremista, oni će unutarbošnjačke teritorije stvarati svoj kalifat sa nekim njihovim vjerovanjima i idealima. Očiti primjer ti je Gornja Maoča, mjesta kod Tuzle itd. Oni su zakačili svoju crnu ISIL-ovu zastavu i tu niko ne smije kročiti. To je njihov kalifat. Ako se bude širio, mi Bošnjaci ćemo najebat jer prvo će udariti na nas, ne na četnike. Podjelit će nas između nevjernika koji ne slijede njihov način religije i vjernika koji slijede njihov način religije. To je čisto dijeljenje bošnjačkog naroda i pravljenje neke islamske šerijatske zemlje unutar Bosne.Krokodil Behko wrote:Podrinjac wrote:Jest, ali problem je u tome što će islamski radikalizam najviše štete donijeti Bošnjacima, ne četnicima.Krokodil Behko wrote:Koliko ja vidim, četnici su udarna pesnica ISIL-a na ovim prostorima.
Bar su mogli pronaći neki bolji način te borbe protiv četničkih radikala.
Nek svako počisti svoje.
Samo pitam se, kad Srbi detaljno počiste, da li će se ostvariti proročanstvo Tarabića.

Terasa svjesti wrote:Rankoviću pa Ukrainci su bili vaš bratski narod , dolazili su u Bosnu takođe "vagonima" i borili su se na Srbskoj strani u paravojnim jedinicima , mislim da je nekima poznat i izraz Vikend Ratnici .
Dole oko Ilijaša i Višegrada imaju njihova i zasebna groblja , red je da im Srbi pomognu jer je dole zagustilo .![]()
Nisu samo Mudžehedini bili na našoj strani odnosno tzv. Armiji BIH , čini mi se da koristiš iste riječi i retoriku za Armiju BIH .

Zato što je Bosna država, a uvijek je to i bila. Kao takva, odlučila je (pored ostalih) Da Jugoslavija može postojati kao zajednica država, a to znači da Jugoslavija, nikad nije ni bila država. NIKAD.drugrankovic wrote:zasto Bosna mora da opstane a jugoslavija nije morala?
dakle u bosni su i srbi, od davnina i tako ce biti...
Eo, pokušavam se prisjetiti, kad sam zadnji put, vidio nekog od tih desetina hiljada vehabijadrugrankovic wrote: to je isto ko i desetine hiljada vehabija ?