Ako znaš da sam prekršio neka pravila ovoga foruma prijavi to moderatoru i ako oni misli da si u pravu onda ću za to dobiti obavijest, preporučujem ti za budućnost da ne gubiš vrijeme sa pisanjem bezveznosti koje nikome ne pomažu.Nice wrote: 03 Oct 2024, 09:23Dovoljno je pregledati tvoje postove i zaključiti to što sam napisalaLotre wrote: 02 Oct 2024, 22:12
Ako sam za nešto reklamirao onda neka moderator tu reklamu opet izbriše. Zašto misliš da ne pitam radi sebe? Da sam ja bogat i da nemam financijskih briga ja ne bih ni otvarao ovu temu jer bih htio raditi šta ti ljudi rade koji hoću sam da postanem i to je uživati u blagostanju.
Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.
Moderator: Krokodil Behko
-
Lotre
- Sitna buranija

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9532 times
- Status: Offline
Re: Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.
Pajdo moj to ti je ono sto ti ja vicem, imaju ljudi koji su zavrsili te nakve skole i koji su vicni u otim procjenama i racunanjima. A znaju usput i imal dje kakva pogodnost, sta napisat i kako apliciratLotre wrote: 03 Oct 2024, 12:32Ja ne poznajem nekoga u porodici ili od prijatelja u BiH ko ima toliko puno novca. Ali zvuči kao dobra ideja ako se može dobiti plaćenih doprinosa pa ću vidjeti može li išta od toga dovesti do uspjeha.HAVANA wrote: 03 Oct 2024, 07:15 Banke sa tim zaboravi ako nemas posao,prihod,uslove za dobijanje kredita.To mozes jedino u porodici ili od prijatelja posuditi.Ili ganjaj stimulaciju ako si na birou ,tu se moze dobiti 10 do 20000 km i 6 mjeseci placenih doprinosa itd Ali i tu treba biznis plan,sta,kako,aplicirati i neko to mora pregledati i odobriti.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio