Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.

Zapošljavanje, stanje ekonomije u BiH i svijetu, recesija.

Moderator: Krokodil Behko

Lotre
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.

Post by Lotre » 03 Oct 2024, 12:34

Nice wrote: 03 Oct 2024, 09:23
Lotre wrote: 02 Oct 2024, 22:12

Ako sam za nešto reklamirao onda neka moderator tu reklamu opet izbriše. Zašto misliš da ne pitam radi sebe? Da sam ja bogat i da nemam financijskih briga ja ne bih ni otvarao ovu temu jer bih htio raditi šta ti ljudi rade koji hoću sam da postanem i to je uživati u blagostanju.
Dovoljno je pregledati tvoje postove i zaključiti to što sam napisala
Ako znaš da sam prekršio neka pravila ovoga foruma prijavi to moderatoru i ako oni misli da si u pravu onda ću za to dobiti obavijest, preporučujem ti za budućnost da ne gubiš vrijeme sa pisanjem bezveznosti koje nikome ne pomažu.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44575 times
Been thanked: 7952 times
Status: Offline

Re: Potražnja ulagača na domaćem i stranom tržištu.

Post by ElTriconi » 03 Oct 2024, 15:50

Lotre wrote: 03 Oct 2024, 12:32
HAVANA wrote: 03 Oct 2024, 07:15 Banke sa tim zaboravi ako nemas posao,prihod,uslove za dobijanje kredita.To mozes jedino u porodici ili od prijatelja posuditi. :cudi Ili ganjaj stimulaciju ako si na birou ,tu se moze dobiti 10 do 20000 km i 6 mjeseci placenih doprinosa itd Ali i tu treba biznis plan,sta,kako,aplicirati i neko to mora pregledati i odobriti.
Ja ne poznajem nekoga u porodici ili od prijatelja u BiH ko ima toliko puno novca. Ali zvuči kao dobra ideja ako se može dobiti plaćenih doprinosa pa ću vidjeti može li išta od toga dovesti do uspjeha.
Pajdo moj to ti je ono sto ti ja vicem, imaju ljudi koji su zavrsili te nakve skole i koji su vicni u otim procjenama i racunanjima. A znaju usput i imal dje kakva pogodnost, sta napisat i kako aplicirat 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Post Reply

Return to “Posao & Ekonomija”