Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma ne Henry.
On je bio i ostao gospodin.
Mislim na Mesijev protiv Espanyola.
Meni ide Vini naq sa fruzurom ponekad
A to su momci od 23,24 godine.
Trenutno na krovu svijeta..plus favela temperament..kazem nikoga ne branim samo to ja ne pratim toliko..spomenuo sam Mesija cisto karikiranja radi..
Rszmeno se bro..sve je i vise nego ok.
I Adriano je bio iz favele, bio na vrhuncu i vratio se - u favelu.
To bi se moglo desiti i Vinicijusu.
Al ono kad mašu rukama i podižu publiku, a Vinicijus obavezno, ono je več lakrdija.
Ko da je u pitanju neka burleska, pa se za svako mrdanje q, traži aplauz od publike.
Msm, hajde de, zaslužio zlatnu loptu, ali makar zbog toga bi se trebao kontrolisati.
E čuj to, "favela temperament"
Jel ga sad treba pustiti i da dila drogu i puca iz kalaša po stadionu?
Na svakopj utakmici dobije jedan žuti, a zasluži ih deset, zbog prigovaranja, glumatanja faula, cirkuzanja raznih i sl.
A preksinoć je dotakao dno.
Msm, osvajač zlatne lopte igra u najtrofejnijem klubu na svijetu, na najmodernijem stadionu na svijetu, protiv nekakvog Alaveša iz donjeg dijela tabele i usere se na kraju od protivnika, pa se žestoko buni protiv "predugačke sudačke nadoknade", kako bi spasili taj gol prednosti.
Ova Porto - Manchester, djeluje nekako najzanimljivije.
Kad smo već kod Manchestera, danas mediji prenose, kako je Tuchel ipak bliži nego nego Allegri.
Navodno su mu vlasnici obećali svakog igrača kojeg poželi, već u januaru i pregovori se vode.
Da li će Ten Hag dobiti otkaz, doznat ćemo večeras, sekundu nakon utakmice.
Ten Hag nema pojma. Rashford mu je bio najbolji igrač u prvom poluvremenu i izbaci ga iz igre zbog rotacije. Nije povreda i slično jer je to potvrdio.
I onda je nastupio raspad sistema. Moram reći da će onaj Omorodion za koju godinu harati Evropom i vidim ga već u Barci kao zamjena za Lewu
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Dabogda ga izbacili iz cluba a ne iz igre
Totalno neupotrebljiv ko i vise njih
Da se hoce u nedilju ovaj cirkus skroz raspast
I da pocme iz pocetka sve SVE
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Večeras nemamo preča posla, nego da navijamo za United.
Ovi ostali nešto nisu atraktivni toliko.
Nije ni United, al biće zanimljivo vidjeti hoće li se spasiti od novog kiksa
Vode dva-nula na poluvremenu.
Meni bi bilo drago, da oni osvoje i da im to bude prolaz u Evropu iduće sezone.
Ipak su poznat klub s tradicijom. Ama, bilo bi mi drago i da City izbori LP iduće godine.
Inače, koga bi vi radije gledali u LP, City ili nekakav Nottingham Forest, Newcastle, isl?
Raspade se United u 20 minuta. Sreća pa Lyon dobi crveni... trebali bi ovo završiti do penala. Lacazette je i dalje zvijer bez obzira na godine... čim je ušao u igru Lyon je proigrao.
I ono usput... Onana je najgori golman koji je ikad branio za United. Ko je odlučio da njega dovede, a da puste De Geu, njegovo ime treba biti stavljeno na stub srama na Old Traffordu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.