Zanima me nešto u vezi škole u Austriji.
Kada je tvoj sin krenuo u prvi razred, kojeg porijekla su bila većina djece u tom razredu?
Moderator: Krokodil Behko
Zanima me nešto u vezi škole u Austriji.
7 godina..
To je zato sto se medjusobno varaju i natezu, taki im je default.ElTriconi wrote: 01 Oct 2024, 15:03 Imam tu srecu da ponekad komuniciram s arapima, odsvakud ih ima al su najcesci kuvajcani. Na prvu misle da ces ih zajebat pa tek onda kad se opravdas malo ko i prifate. Cudan nakav narod al svaka im cast, stas, takvi su u njiha obicaji i to![]()
Zanimalo me je, jer sam nedavno saznala za jedno dijete koje je krenulo u prvi razred, a razred je formiran od učenika koji su po procjeni škole muslimani.
Ma nema sanse da su ucenici odabirani po tome sto su muslimani..Zizi wrote: 02 Oct 2024, 22:51Zanimalo me je, jer sam nedavno saznala za jedno dijete koje je krenulo u prvi razred, a razred je formiran od učenika koji su po procjeni škole muslimani.
Roditelji ovog djeteta su Bošnjaci i samo nose imena koja su po procjeni nekoga iz škole muslimanska. Samo on ima porijeklo iz Bosne, a ostala djeca su porijeklom sa Kosova i Bliskog istoka.
Baš me zanima na osnovu čega je škola uradila takvu procjenu. Škola je u Beču.
Nisam očekivala da je toliki postotak.Matan wrote: 02 Oct 2024, 23:04Ma nema sanse da su ucenici odabirani po tome sto su muslimani..Zizi wrote: 02 Oct 2024, 22:51
Zanimalo me je, jer sam nedavno saznala za jedno dijete koje je krenulo u prvi razred, a razred je formiran od učenika koji su po procjeni škole muslimani.
Roditelji ovog djeteta su Bošnjaci i samo nose imena koja su po procjeni nekoga iz škole muslimanska. Samo on ima porijeklo iz Bosne, a ostala djeca su porijeklom sa Kosova i Bliskog istoka.
Baš me zanima na osnovu čega je škola uradila takvu procjenu. Škola je u Beču.
samo je problem sto su vecina djece migrantskog porijekla..
a u nekim skolama to su 80% Turci i Arapi, jer druge djece i nema..
Ma izmjesano..Ali u nekim djelovima fakticki Austrijanci su izumrli...nemaju djece..Zizi wrote: 02 Oct 2024, 23:14Nisam očekivala da je toliki postotak.Matan wrote: 02 Oct 2024, 23:04
Ma nema sanse da su ucenici odabirani po tome sto su muslimani..
samo je problem sto su vecina djece migrantskog porijekla..
a u nekim skolama to su 80% Turci i Arapi, jer druge djece i nema..
Žive li migranti u naseljima za migrante ili su izmiješani sa Austrijancima?
Rukovanje između dva muškarca muškarca muslimana je dozvoljeno, iako jedan ili oba mogu imati seksualne preferncije ka istom spolu.Maja wrote: 04 Oct 2024, 17:30 Pa sta ako se nije rukovao. Nek nije. Unaprijed je obavijestio a poslije pojasnio zasto je tako ucinio. Danas izgleda sve prolazi, za sve se ima tolerancije osim za islam.
Ko da gledam Bosnjaci su trcali da se ograde od ovakvog islama. "Ovo nije nas islam".
Pa ne znam bas. Jedan oficir mora uvijek da bude spreman da se zrtvuje zarad drzave, naroda, nacije.. To mu je i zakletva.Maja wrote: 04 Oct 2024, 17:30 Pa sta ako se nije rukovao. Nek nije. Unaprijed je obavijestio a poslije pojasnio zasto je tako ucinio. Danas izgleda sve prolazi, za sve se ima tolerancije osim za islam.
Ko da gledam Bosnjaci su trcali da se ograde od ovakvog islama. "Ovo nije nas islam".
Nek ide u ustikolinu pa nek se ne rukuje a ne da bruka drzavu po bijelu svijetu.
Tebi da da ruku, ti bi i sisu htio..Melek wrote: 04 Oct 2024, 19:57 Meni da zenka pruzi ruku bog zna sta bi bilo
Vide pa izbjegavaju
Naslucuju, sta li![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests