bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 08:58
Na zadnjem popisu je u Bosni islam bio 51%.U Turskoj je islam 99% pa nema toga, u Albaniji je 75% pa nema toga
Zar ti nisi jučer napisala suprotno?
bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 12:09
Albanci pokusavaju da se distanciraju totalno od islamskog svijeta, tako sto ce sve albanske muslimane pretvorit u bektasije…gledala sam ih kako piju rakiju u tekiji itd
Amerika pametna
Ne znam za Ameriku, al ja očito imam duže pamćenje od kokošiju.
bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 08:53
Sad ce kraj i Iranske revolucije, a u Bosnu nece ni doci.Zamisljam sad dolazi u Bosnu, poznavajuci nas narod prije ce se masovno pokrstit

Ovaj narod, nije ni 1993. razmišljao o pokrštanjanju, pa tako da sam siguran kako se to neće desiti.
Za tebe već ne siguram, osim što sam siguran da si miljenica u Hrvata, a vidimo i zbog čega.
Ali nece doci do toga, i bolje branite i taj iran jer ce Izrael da im j m uskoro
Naravno da hoćemo.
Iran nas othranio 1993, a potom i naoružao, protiv ustaša i četnika koji su nas genocidizirali uz punu podršku cijelog kontinenta.
Još se sjećam, kad sam dobio kilu šećera negdje 1993. godine, ono kad nije bilo ni hljeba. Piše na kesi "Poklon islamske republike Iran - narodu Bosne i Hercegovine".
Šta nam je Izrael poslao koji moj?
Venera wrote: 06 Oct 2024, 08:56
Vi sebe trebate porediti sa Ortodoksnim Židovima, kojim žene ne rade. Izrael ima hrpu takvih u svojim gradovima, u getima, koje niko ne jebe u državi.
Osim što su oni vlast i trenutno rade to što rade, širom bliskog istoka.
Jel to treba da se donese sastav parlamenta Izraela, pa da neko progleda?
Moraš biti malo maštovitija, ako hoćeš da ti neko povjeruje, u te tvoje izmišljotine.
Makar pola maštovitosti, kao ono kad pričaš o trojancima i dildovima.