Vojska BiH

Moderator: Krokodil Behko

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times
Status: Offline

Re: Austrijski mediji: Oficir iz BiH izazvao skandal, odbio se rukovati s ministricom "iz vjerskih razloga"

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 08:53

Mutevelija wrote: 06 Oct 2024, 00:34
bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 10:51

ne osjecam cak ni potrebu da argumentiram oko ovoga, ovo ne zeli ni 5%

Svoj to put
Samo se prirpemamo :jutarnja
Sad ce kraj i Iranske revolucije, a u Bosnu nece ni doci.Zamisljam sad dolazi u Bosnu, poznavajuci nas narod prije ce se masovno pokrstit😂😂

Ali nece doci do toga, i bolje branite i taj iran jer ce Izrael da im j m uskoro

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Re: Austrijski mediji: Oficir iz BiH izazvao skandal, odbio se rukovati s ministricom "iz vjerskih razloga"

Post by Venera » 06 Oct 2024, 08:56

Bosnia_Nord wrote: 06 Oct 2024, 02:41 [. Zamisli da neki Jevrej bude direktor nečega gdje je zabranjeno Jevrejskim ženama da se zaposle. Ali eto bitno je imati taj komplex koji muslimani imaju u BiH.
Vi sebe trebate porediti sa Ortodoksnim Židovima, kojim žene ne rade. Izrael ima hrpu takvih u svojim gradovima, u getima, koje niko ne jebe u državi.

Ovo što se desilo, plus ovakvi česti komentari jesu rezultat neznanja i radikalizacije umjerenih muslimana, postajete ortodoksni muslimani i muhamedanci.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 08:58

Bosnia_Nord wrote: 06 Oct 2024, 02:41
bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 21:25 Cuj radi zene da mjenja ustav drzave i sve, zena je domacica i bavi se svojim poslom.Nije tamo gdje ne treba biti

Drzava broj 1 vjera privatna stvar(eno bakiru je zena bila broj. 1 pa usmrtio vam stranku sda)
👍
Ne mijenja radi svoje žene nego radi hiljadu drugih žena koje bi možda da budu u OS svoje države ali ne mogu radi marame na glavi u državi gdje se preko 50% stanovništva izjašnjava muslimanima. Islamofobični zakon u državi u kojoj je najviše poginulo muslimana da bi uopšte država postojala, pa onda i te OS pa onda i taj sud koji joj je zabranio.

Pogotovo što žene u hidžabu su normala u vojsci u Americi i Velikoj Britaniji (ti reče da Bosna treba da gleda Zapad, pa eto onda gledaj sad).

Čuj domaćica je i nije tamo gdje ne treba biti, a prije par godina kad nije nosila hidžab onda bi i mogla biti tamo?

Vjera je ili broj 1 ili i nisi u vjeri, makar po pitanju islama. I ne znam šta ti znači to "privatna stvar", vama je to postalo uzrečica za sve život. To isto kao da ja kažem nekom veganu da kada dođe na posao da jede meso a da ko kuće ne jede jer je to privatna stvar.

I da, radi žene je trebao da dadne ostavku. Zamisli da neki Jevrej bude direktor nečega gdje je zabranjeno Jevrejskim ženama da se zaposle. Ali eto bitno je imati taj komplex koji muslimani imaju u BiH.

Na zadnjem popisu je u Bosni islam bio 51%.U Turskoj je islam 99% pa nema toga, u Albaniji je 75% pa nema toga

Zena sa hidzabom, kako ona misli raditi s muskim kolegama? Kako misli sve islamsko prilagodit?

Jel mislis da samo dijelove treba dozvolit kao npr hidzab? Zasto onda ne svasta nesto sto pojedincu naumpadne, kao npr pirsing na nosu itd? Ako cemo jednom moze i drugom.

Ko se drzi serijata za njega nije vojska sekularne zemlje, sto rekao Helez moze se necim drugim baviti.Eto npr neka sluzi iransku vojsku

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 09:17

Venera wrote: 06 Oct 2024, 08:56
Bosnia_Nord wrote: 06 Oct 2024, 02:41 [. Zamisli da neki Jevrej bude direktor nečega gdje je zabranjeno Jevrejskim ženama da se zaposle. Ali eto bitno je imati taj komplex koji muslimani imaju u BiH.
Vi sebe trebate porediti sa Ortodoksnim Židovima, kojim žene ne rade. Izrael ima hrpu takvih u svojim gradovima, u getima, koje niko ne jebe u državi.

Ovo što se desilo, plus ovakvi česti komentari jesu rezultat neznanja i radikalizacije umjerenih muslimana, postajete ortodoksni muslimani i muhamedanci.
Ma seru na forumu ,vecina kad bi konkretno serijat dosao nebi to zeljeli posebno forumasice

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 06 Oct 2024, 10:14

bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 09:17
Venera wrote: 06 Oct 2024, 08:56

Ma seru na forumu ,vecina kad bi konkretno serijat dosao nebi to zeljeli posebno forumasice
Nope, nerukovanje bradonja sa ženama je postalo realnost u BiH!

Nema veze što se tajno bajno jebuckaju prvom prilikom, glume fine muževe, ali nerukovanjem poštuju sve žene, posebno svoje žene. :valja

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8961 times
Been thanked: 10641 times

Post by Krokodil Behko » 06 Oct 2024, 10:23

bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 08:58
Na zadnjem popisu je u Bosni islam bio 51%.U Turskoj je islam 99% pa nema toga, u Albaniji je 75% pa nema toga

Zar ti nisi jučer napisala suprotno?
bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 12:09 Albanci pokusavaju da se distanciraju totalno od islamskog svijeta, tako sto ce sve albanske muslimane pretvorit u bektasije…gledala sam ih kako piju rakiju u tekiji itd

Amerika pametna😂
Ne znam za Ameriku, al ja očito imam duže pamćenje od kokošiju.

bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 08:53

Sad ce kraj i Iranske revolucije, a u Bosnu nece ni doci.Zamisljam sad dolazi u Bosnu, poznavajuci nas narod prije ce se masovno pokrstit😂😂

Ovaj narod, nije ni 1993. razmišljao o pokrštanjanju, pa tako da sam siguran kako se to neće desiti.
Za tebe već ne siguram, osim što sam siguran da si miljenica u Hrvata, a vidimo i zbog čega.
Ali nece doci do toga, i bolje branite i taj iran jer ce Izrael da im j m uskoro

Naravno da hoćemo.
Iran nas othranio 1993, a potom i naoružao, protiv ustaša i četnika koji su nas genocidizirali uz punu podršku cijelog kontinenta.
Još se sjećam, kad sam dobio kilu šećera negdje 1993. godine, ono kad nije bilo ni hljeba. Piše na kesi "Poklon islamske republike Iran - narodu Bosne i Hercegovine".

Šta nam je Izrael poslao koji moj?
Venera wrote: 06 Oct 2024, 08:56 Vi sebe trebate porediti sa Ortodoksnim Židovima, kojim žene ne rade. Izrael ima hrpu takvih u svojim gradovima, u getima, koje niko ne jebe u državi.
Osim što su oni vlast i trenutno rade to što rade, širom bliskog istoka.
Jel to treba da se donese sastav parlamenta Izraela, pa da neko progleda?
Moraš biti malo maštovitija, ako hoćeš da ti neko povjeruje, u te tvoje izmišljotine.
Makar pola maštovitosti, kao ono kad pričaš o trojancima i dildovima.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8961 times
Been thanked: 10641 times

Post by Krokodil Behko » 06 Oct 2024, 10:24

Venera wrote: 06 Oct 2024, 10:14

Nope, nerukovanje bradonja sa ženama je postalo realnost u BiH!

Koliko primjera možeš nabrojati?
Evo, ja sad imam sto godina vremena, da sačekam i vidim te primjere.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 06 Oct 2024, 10:33

Realnost te demantira :D.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 22592 times
Been thanked: 23161 times
Status: Online

Post by ironman » 06 Oct 2024, 10:41

U kakvom universumu zivite vi koji pisete ove gluposti.
Koje bradonje ?
Prodjem BiH sedmicno jednom barem od granice do granice.
Tako da kad pricate o realnosti onda znam da nemate pojma o cemu pricate.
Nije BiH Bascarsija a vala i na Carsiji smo vise cool od vecine EU zemalja.
Pokusava se imputirat nesto sto nije istina.
Nego haj nek se pise bolje za forum.
dream of spring.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 10:54

ironman wrote: 06 Oct 2024, 10:41 U kakvom universumu zivite vi koji pisete ove gluposti.
Koje bradonje ?
Prodjem BiH sedmicno jednom barem od granice do granice.
Tako da kad pricate o realnosti onda znam da nemate pojma o cemu pricate.
Nije BiH Bascarsija a vala i na Carsiji smo vise cool od vecine EU zemalja.
Pokusava se imputirat nesto sto nije istina.
Nego haj nek se pise bolje za forum.
Na carsiji ih se skupi pa djeluje da ih ima puno

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 06 Oct 2024, 10:55

Žene koje su odbijene rukovanju, ili su ljubazno upozorene od kolega takvih, su jedini dokaz da se to dešava u BiH, uključujući i grad Sarajevo.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 11:13

Venera wrote: 06 Oct 2024, 10:55 Žene koje su odbijene rukovanju, ili su ljubazno upozorene od kolega takvih, su jedini dokaz da se to dešava u BiH, uključujući i grad Sarajevo.
Desilo se i u Svedskoj ali je reakcija bila da je morao dati ostavku( neki turcin)

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3682 times
Been thanked: 3405 times

Post by Naseef Mushroom » 06 Oct 2024, 15:31

Maja wrote: 06 Oct 2024, 04:05
Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2024, 20:09 Kalifat

Image
:D.

Jel to ni ti ne mozes zaspati od smisljanja kako da od BiH napravimo kalifat
Ma ne znamo ni sami šta budućnost donosi.
Da je Hitler koji je sanjao bijelu rasu sa plavim očima mogao i zamisliti da će jednog dana rutavi Murat prodavati kebab u po Berlina.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 15:42

Naseef Mushroom wrote: 06 Oct 2024, 15:31

Da je Hitler koji je sanjao bijelu rasu sa plavim očima mogao i zamisliti da će jednog dana rutavi Murat prodavati kebab u po Berlina.
Da, proslost pokazuje da su ekstremni desnicari(nacisti fasisti) Evrope Bosnjake vjecito tretirali svojima a nisu nas svrstavali medju rutave Murate i Hakane:

Image

Image

Buducnost Bosnjaka je sekularna zemlja gdje ce vjera biti privatna ,i nebitna u javnom prostoru. To nismo bili u gore navedenim slikama

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1505 times
Been thanked: 2829 times

Post by Mutevelija » 06 Oct 2024, 16:13

Mutevelija wrote: 06 Oct 2024, 00:34

Samo se prirpemamo :jutarnja

Izrael handri jedan hamasčić, ne moze ništa protiv Irana.

Nece doći kraj islamske republike Iran, prije će Amerika pasti nego što će se urušiti iranski poredak.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Oct 2024, 16:13

Naseef Mushroom wrote: 06 Oct 2024, 15:31

Ja nisam ni za kakav kalifat to je zapadna tvorevina

Ja sam za hilafet :mmm
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 16:24

Mutevelija wrote: 06 Oct 2024, 16:13

Nece doći kraj islamske republike Iran, prije će Amerika pasti nego što će se urušiti iranski poredak.
Ja ne vidim gdje ih handri?poubijali im sve vodje

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Oct 2024, 16:40

bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 16:24
Mutevelija wrote: 06 Oct 2024, 16:13

Nema taoca nisu oslobođeni, a Hamas nije uništen a sad će godina dana.

Mada i u izraelskim zatvorima su palestinci taoci , uhapsen neko od kvazi države ili nekog grupa kidnapolava kao Hamas je isto.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Oct 2024, 16:45

Mutevelija wrote: 06 Oct 2024, 16:40
bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 16:24

Nema taoca nisu oslobođeni, a Hamas nije uništen a sad će godina dana.

Mada i u izraelskim zatvorima su palestinci taoci , uhapsen neko od kvazi države ili nekog grupa kidnapolava kao Hamas je isto.

Taocima nist ne fali a oslobodjeni ce biti kad Izrael zavrsi sve sto je naumio, sve planski

Ne treba prevelik IQ za ovo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3682 times
Been thanked: 3405 times

Post by Naseef Mushroom » 06 Oct 2024, 17:48

HAVANA wrote: 06 Oct 2024, 08:15
Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2024, 20:09 Kalifat

Image
Ma ja al je caco vizionar kako ti rece.

Image
Nemoj tako, ostavimo teške teme na stranu i ne dozvolimo da nas političari zavađaju kao kod onih jarana iz rs-a koji veličaju sratka, karadžića i genocidnu tvorevinu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Post Reply

Return to “Vojska, vojna tehnologija, bitke i strategije”