ti srebrenicani su glasali u VogosciDupli_skalp wrote: 06 Oct 2024, 23:45 srebrenica je tuga ovih izbora... šta reći kad sami srebreničani bošnjaci ne žele tamo da glasaju, nego se prijavljuju kao kandidati i glasači u federaciji. a srbi paze i čuvaju drvar i grahovo.
strašno.
Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
SDA koju predvodi Zahiragić je osuđena na propast lol
Opasno me radi ovaj rum u čokoladi 

- Dupli_skalp
- Sitna buranija
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 23 times
po rezultatima je ipak pokazalo da nažalost podržava, čim je toliko glasalo za nju.bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 23:46
stanovnistvo je pokazalo da ne podrzava ljevicarski flert sa desnicarima(karicka) ...ipak prosla,ali jedva
ali ne može me niko ubijediti da ne bi izgubila da se neko nije dosjetio da podmetne koldžu i kalamujića, ispadoše u pravu oni koji su govorili da su njih dvojica trojanski konji trojke.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Za nju su glasali jer je manje zloDupli_skalp wrote: 06 Oct 2024, 23:54po rezultatima je ipak pokazalo da nažalost podržava, čim je toliko glasalo za nju.bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 23:46
stanovnistvo je pokazalo da ne podrzava ljevicarski flert sa desnicarima(karicka) ...ipak prosla,ali jedva
ali ne može me niko ubijediti da ne bi izgubila da se neko nije dosjetio da podmetne koldžu i kalamujića, ispadoše u pravu oni koji su govorili da su njih dvojica trojanski konji trojke.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2519 times
- Been thanked: 7801 times
U Sarajevu NiP i NS, skoro duplo manje glasova nego prije 4 godine.
Kajmak pokupio Efendic i nešto SDA.
Trojku iz govana izvuko SDP i to dva clana koji su glasove dobili na desnicarskoj retorici.
Slijede teške noci za Fortu a pogotovo za Konakovica.
Ateriranje
Kajmak pokupio Efendic i nešto SDA.
Trojku iz govana izvuko SDP i to dva clana koji su glasove dobili na desnicarskoj retorici.
Slijede teške noci za Fortu a pogotovo za Konakovica.
Ateriranje
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1126 times
- Been thanked: 3481 times
Šemso Bonaparta. Odužiće im se Benjamina, inteligentna je to žena.Dupli_skalp wrote: 06 Oct 2024, 23:54po rezultatima je ipak pokazalo da nažalost podržava, čim je toliko glasalo za nju.bosnjakinja wrote: 06 Oct 2024, 23:46
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1300 times
- Been thanked: 4408 times
- Status: Online
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2519 times
- Been thanked: 7801 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13321 times
- Been thanked: 21796 times
Sad sam dobio dojavu iz izbornog staba.
Moji i dalje zeleni, temeljna.
Mi nemamo nedoumica, doduse, nismo nikad ni imali.
Go Oborci, 4ever green.
Jebovas forto ko god da je to zaokruzio.
Moji i dalje zeleni, temeljna.
Mi nemamo nedoumica, doduse, nismo nikad ni imali.
Go Oborci, 4ever green.

Jebovas forto ko god da je to zaokruzio.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3728 times
- Been thanked: 3454 times
U Bugojnu su večeras proglasile pobjedu i Stranka demokratske akcije (SDA) i Socijaldemokratska partija (SDP).

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 05:57U Bugojnu su večeras proglasile pobjedu i Stranka demokratske akcije (SDA) i Socijaldemokratska partija (SDP).![]()
Helez: “Sjedimo, proslavljamo pobjedu. Nije se ništa desilo. Edin Mašić je pobijedio u Bugojnu! SDA ne može da podnese poraz. Nakon trideset godina izgubili su vlast u Bugojnu!”
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3728 times
- Been thanked: 3454 times
Gledajte ovog što kmeči. Dobro su mu napisali u bezbroj komentara, šta ima Berilo sa njegovim porazom od Efendića?
Selimbegović nakon poraza od Efendića u Novom Gradu: Neki i iz zatvora pobjeđuju, ništa neočekivano
Kandidat NiP-a Mirza Selimbegović je komentarisao rezultate Lokalnih izbora, s fokusom na njegov poraz u utrci za načelnika sarajevske općine Novi Grad od aktuelnog načelnika Semira Efendića (Strnaka za BiH).
Selimbegović je rekao da će sa Efendićem sarađivati "kao i do sada".
"Ovom prilikom da se zahvalim svima koji su me podržavali. Nije ovo neočekivano s obzirom da imamo jednog načelnika koji je 12 godina tu i predsjednik je stranke i iskoristio je tu poziciju, a ja bih povukao paralelu, nakon dugo godina čak i iz zatvora pobjeđuju neki, nije neočekivano ništa", rekao je Selimbegović.
Komentarisao je i prognoze za broj vijećnika u skupštini općine.
"Očekujemo da ćemo ostati na nivou iz prošlog mandata, otprilike nekih 8-9 vijećnika", dodao je Selimbegović.
Podsjećamo, Efendić je imao oko tri puta više osvojenih glasova od Selimbegovića.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9094 times
- Been thanked: 10785 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20902 times
- Been thanked: 18844 times
Šta kaže Bakir, imaju razloga za slavlje.
Nikakav rezultat u skladu sa onim što su najavljivali njihovi botovi unazad 2 godine. Izuzev Mostara grohnuli su u svakom većem gradu.
Nikakav rezultat u skladu sa onim što su najavljivali njihovi botovi unazad 2 godine. Izuzev Mostara grohnuli su u svakom većem gradu.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Novi SDA-ov gradonačelnik Gradačca i ministar policije poručio da pobjedu posvećuje Fadilu Novaliću.

Ni stida ni srama jbt ovako nešto izjaviti. Hajd da je Behko na nekom forumu i slično, ali političar, pobjednik, i to na ovakav način... kakva bruka za državu jbt.

Ni stida ni srama jbt ovako nešto izjaviti. Hajd da je Behko na nekom forumu i slično, ali političar, pobjednik, i to na ovakav način... kakva bruka za državu jbt.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4147 times
- Been thanked: 3052 times
Kom obojci, kom Oborci 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4147 times
- Been thanked: 3052 times
Polahko. Na ovim izborima se vidi ko će sjahat na onim pravimMasamune wrote: 07 Oct 2024, 07:34 Šta kaže Bakir, imaju razloga za slavlje.

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kad bi se nekako dogovorili da Trojka uzima samo lokalne, a da odustaju od općih izbora gdje su najtanji i neka tu SDA/DF jer su ipak bolji mada bih ja da SDA nema nikakoMelek wrote: 07 Oct 2024, 07:42Polahko. Na ovim izborima se vidi ko će sjahat na onim pravimMasamune wrote: 07 Oct 2024, 07:34 Šta kaže Bakir, imaju razloga za slavlje.
Nikakav rezultat u skladu sa onim što su najavljivali njihovi botovi unazad 2 godine. Izuzev Mostara grohnuli su u svakom većem gradu.![]()

SDA i SDP i jedna i druga stranka da se hoće raspasti čim prije.