Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
- Status: Online
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22794 times
- Been thanked: 20878 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
Pohvali Mandića na bilo koji način eto ti Nazifa da ti viče vidiš ti ovih FGR kako hvale Hrvate i Srbe, a pljuju "svoje".
I štaš ti tu. Ništa. Jebeš politiku. Mandić je korektan čovjek bez mrlje na sebi, a i njemu su pokušali svašta da spakuju.
I štaš ti tu. Ništa. Jebeš politiku. Mandić je korektan čovjek bez mrlje na sebi, a i njemu su pokušali svašta da spakuju.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Što se tiče Mostara biće na kraju HDZ vs SDA i vjerovatno će HDZ biti jači. Ostali tu nemaju šta tražiti.
To je očekivano.
To je očekivano.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10241 times
Nesto slicno se desava i u Brckom, samo izmedju SDA i SNSDa. Nazalost...Masamune wrote: 07 Oct 2024, 14:46 Što se tiče Mostara biće na kraju HDZ vs SDA i vjerovatno će HDZ biti jači. Ostali tu nemaju šta tražiti.
To je očekivano.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Gdje god su duboko podijeljeni ljudi kroz nacionalizme to je tako.
Ne može tu ni SDP primirisati kao ljevičarska opcija.
Ne može tu ni SDP primirisati kao ljevičarska opcija.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 11864 times
Kako sada stvari stoje, po općinskim vijećima, biće gusto oko izbora gradonačelnika Sarajeva.
Trojka je pomela u centru i dobro stoje u Novom Sarajevu, a s druge strane, oni su pometeni u Novom Gradu, a gube i utrku u Starom Gradu. Otprilike su u egalu.
Trojka je pomela u centru i dobro stoje u Novom Sarajevu, a s druge strane, oni su pometeni u Novom Gradu, a gube i utrku u Starom Gradu. Otprilike su u egalu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Julia-Klara wrote: 07 Oct 2024, 14:54Nesto slicno se desava i u Brckom, samo izmedju SDA i SNSDa. Nazalost...Masamune wrote: 07 Oct 2024, 14:46 Što se tiče Mostara biće na kraju HDZ vs SDA i vjerovatno će HDZ biti jači. Ostali tu nemaju šta tražiti.
To je očekivano.
Bitno je da su demografski pometeni, pa kako god.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1708 times
To su rezultati, za samo jednu izbornu jedinicu u Mostaru.
Prema podacima Gradskog izbornog povjerenstva u Mostaru je glasalo ukupno 43.630 birača
Pogled Joca Vujičića
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
Sve same floskule, neozbiljan si.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 12:03Što da ne? Kakva je korist od njih? Nikakva. Oni najviše gledaju gdje će nekog od svojih uhljebiti kad je u pitanju bošnjački korpus uz nas ostale.Laser wrote: 07 Oct 2024, 10:59
Moliš Zevsa da se raspadnu dvije najjače stranke?
Pa ti si stvarno blentav.![]()
Davno su prestali da vode brigu o bilo kakvim idejama, vizijama i slično. Samo je ostalo još upravo to - da uhljebe jedni druge, usluga za uslugu i kako to sve ide.
Istovremeno su im puna usta Bosne i patriJotizma. Debili koji uništiše ovu državu zajedno sa onima koji ovoj državi ne žele dobro od početka.
Kao dvije najstarije stranke koje ovo gore rade već decenijama i trebaju da se raspadnu.
Ali, upućuj ti dove Zeusu, sigurno će to pomoć.
Klanjam džematile po parkovima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Kada je Mandić prvi put pobjedio, većina članaka su bila “Kada vide Banja Luka i Mostar da Sarajevo bira Srđana i hoće Bogića za gradonačelnika, možda i kod njih dođe do promjena”, to sam isto čuo od mnogih glasača.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 14:44 Pohvali Mandića na bilo koji način eto ti Nazifa da ti viče vidiš ti ovih FGR kako hvale Hrvate i Srbe, a pljuju "svoje".
Nešto slično mu je i Nenad rekao pa se Mandić zacrveni “Ne želim da se kraj svega šta radim samo presudno što sam Srbin u Sarajevu”.
Biranje Mandića od strane FGR-a je isključivo “Da nas vide Banjalučani i Ercegovci, pa će opet biti suživot”, ja samo komentarišem ono šta posmatran.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
Pixit
- Sitna buranija

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 124 times
Iz moje perspektive je FGR kulturni dio grada koji predstavlja i manjinu, ti likovi (muškarci i žene) nikad ne popizde i ne budu bezobrazni, jer si ne mogu dopustiti il' ne žele ne znam, primjer u svakom slučaju.
Nierika
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Jbg za nekog floskule, a za drugog jedan od razloga za napustanje BiH.Laser wrote: 07 Oct 2024, 15:24Sve same floskule, neozbiljan si.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 12:03
Što da ne? Kakva je korist od njih? Nikakva. Oni najviše gledaju gdje će nekog od svojih uhljebiti kad je u pitanju bošnjački korpus uz nas ostale.
Davno su prestali da vode brigu o bilo kakvim idejama, vizijama i slično. Samo je ostalo još upravo to - da uhljebe jedni druge, usluga za uslugu i kako to sve ide.
Istovremeno su im puna usta Bosne i patriJotizma. Debili koji uništiše ovu državu zajedno sa onima koji ovoj državi ne žele dobro od početka.
Kao dvije najstarije stranke koje ovo gore rade već decenijama i trebaju da se raspadnu.
Ali, upućuj ti dove Zeusu, sigurno će to pomoć.![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Slatka pobjedaŠTAB NIP-A
Konaković: Čestitam Efendiću i Čomoru, mi imamo slatku pobjedu u Ilijašu
Kao da govori Mirsad Hadžikadić ili neko novi u politici pa mu drago što je negdje odnio pobjedu, a ne neko ko je popushio svugdje u Bosni i Hercegovini, pa i kod većine mjesta u Sarajevu.
Fahro i SBB #2.
Ne bi me čudilo da za 4 godine nastupi u koaliciji sa SDA samo da politički preživi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ne bih ja rekao da je to razlog zasto glasaju za njega. Mozda jeste za jedan manji dio ljudi, tako da to necu full osporiti sto si naveo. Ali, nije tacno ni da se radi o vecini i slicno kako to ti predstavljas bez obzira na te neke tvoje opservacije.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 15:53Kada je Mandić prvi put pobjedio, većina članaka su bila “Kada vide Banja Luka i Mostar da Sarajevo bira Srđana i hoće Bogića za gradonačelnika, možda i kod njih dođe do promjena”, to sam isto čuo od mnogih glasača.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 14:44 Pohvali Mandića na bilo koji način eto ti Nazifa da ti viče vidiš ti ovih FGR kako hvale Hrvate i Srbe, a pljuju "svoje".
Nešto slično mu je i Nenad rekao pa se Mandić zacrveni “Ne želim da se kraj svega šta radim samo presudno što sam Srbin u Sarajevu”.
Biranje Mandića od strane FGR-a je isključivo “Da nas vide Banjalučani i Ercegovci, pa će opet biti suživot”, ja samo komentarišem ono šta posmatran.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:04 Iz moje perspektive je FGR kulturni dio grada koji predstavlja i manjinu, ti likovi (muškarci i žene) nikad ne popizde i ne budu bezobrazni, jer si ne mogu dopustiti il' ne žele ne znam, primjer u svakom slučaju.
Evo ti jedan starosjedioc
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Cini mi se da je njiva najsretniji u konacnici. Ocekivao je rast SDA u manjim sredinama, a drhtale su mu noge od pada vecih sredina koje je ipak uspio zadrzati. Nista ovi izbori nisu pokazali za naredne 2 godine. Tek ce da bude borbi
-
Pixit
- Sitna buranija

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 124 times
Perspektiva definitivno al' ne bih rekla FGR perspektiva (po definiciji koju sam napisala)Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:10Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:04 Iz moje perspektive je FGR kulturni dio grada koji predstavlja i manjinu, ti likovi (muškarci i žene) nikad ne popizde i ne budu bezobrazni, jer si ne mogu dopustiti il' ne žele ne znam, primjer u svakom slučaju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti jedan starosjedioc
Nierika
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2324 times
- Been thanked: 5756 times
Bkezi odoh s politike, odoh vidjet jel Benjamina pocela kafu pit u Palmi.
Fuck you a friendly note to start the day
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
FGR koji trebaju predstavljati najurbaniju “elitu” glavnog grada države imaju mentalitet najvećih selendri istočne Njemačke i juga Amerike.Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:19Perspektiva definitivno al' ne bih rekla FGR perspektiva (po definiciji koju sam napisala)
“Vidi onog došlje što je se doselio u naše mjesto, vidi onih zamotanih buli sa krpama na glavi, on došao ovdje i za godinu uzeo radno mjesto meni koji sam ovdje 50 godina”.