Ja se mogu zamisliti da kažem takvu izjavu kad sam ljuta al' zato ne tvrdim da sam FGR, po mom mišljenju je manjina FGR, ljudi koji su svašta prošli i bave se suštinom.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:33FGR koji trebaju predstavljati najurbaniju “elitu” glavnog grada države ima mentalitet najvećih selendri istočne Njemačke i juga Amerike.Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:19
Perspektiva definitivno al' ne bih rekla FGR perspektiva (po definiciji koju sam napisala)
“Vidi onog došlje što je se doselio u naše mjesto, vidi onih zamotanih buli sa krpama na glavi, on došao ovdje i za godinu uzeo radno mjesto meni koji sam ovdje 50 godina”.
Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
Pixit
- Sitna buranija

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 120 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
Nierika
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Ja ga j.... ko za njega glasa zbog toga.A znam ih mnogo,takvog ni jednog.U biti vrlo je jednostavno,radi bolje od svakog dosadasnjeg,obican,nije bahat,iz raje sto bi rekli.Prijeratne,ratne i poslijeratne…Ako neko ima bilo kakav dokaz suprotnog neka me demantuje.Al ne onim ogavnim stimaljkama i sta su sve pokusavali.E sad su ga popusili.Da ne pisem ko i sta je izgubio i nado se da ce to vratiti i neke druge stvari da ce mu proci.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 16:07Ne bih ja rekao da je to razlog zasto glasaju za njega. Mozda jeste za jedan manji dio ljudi, tako da to necu full osporiti sto si naveo. Ali, nije tacno ni da se radi o vecini i slicno kako to ti predstavljas bez obzira na te neke tvoje opservacije.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 15:53
Kada je Mandić prvi put pobjedio, većina članaka su bila “Kada vide Banja Luka i Mostar da Sarajevo bira Srđana i hoće Bogića za gradonačelnika, možda i kod njih dođe do promjena”, to sam isto čuo od mnogih glasača.
Nešto slično mu je i Nenad rekao pa se Mandić zacrveni “Ne želim da se kraj svega šta radim samo presudno što sam Srbin u Sarajevu”.
Biranje Mandića od strane FGR-a je isključivo “Da nas vide Banjalučani i Ercegovci, pa će opet biti suživot”, ja samo komentarišem ono šta posmatran.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1245 times
- Been thanked: 3998 times
Ne, Njiva nije sretan, at all.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 16:16 Cini mi se da je njiva najsretniji u konacnici. Ocekivao je rast SDA u manjim sredinama, a drhtale su mu noge od pada vecih sredina koje je ipak uspio zadrzati. Nista ovi izbori nisu pokazali za naredne 2 godine. Tek ce da bude borbi
Ne znam koliko si upućen u razna krila u SDp-u. Uglavnom, Njivina krila su pušiona, jer je Gradačac njegov, kao i Gračanica. Nemaš ideje koliko ga bole ti porazi i koliko ga druge struje guze radi toga, smatrajući ga direktno odgovornim.
Dobro upućeni SDP-ovci znaju da Nikšić nema ama baš nikakave veze sa pobjedom Čengića i Benjamine Karić.
On i njegova struja puše, vidjet ćemo da li će izdržat pritiske i koliko dugo.
Takođe ćemo vidjeti ko ima kapacitet pomirit sve te struje i zavesti nekog reda u SDP-u.
Klanjam džematile po parkovima.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Svašta prošli? Misliš prošli kao oni koji su pobjegli od četničkog noža pa ih danas taj isti FGR pljuje da su šljegli i da se vrate u svoje selendre?Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:39Ja se mogu zamisliti da kažem takvu izjavu kad sam ljuta al' zato ne tvrdim da sam FGR, po mom mišljenju je manjina FGR, ljudi koji su svašta prošli i bave se suštinom.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:33
FGR koji trebaju predstavljati najurbaniju “elitu” glavnog grada države ima mentalitet najvećih selendri istočne Njemačke i juga Amerike.
“Vidi onog došlje što je se doselio u naše mjesto, vidi onih zamotanih buli sa krpama na glavi, on došao ovdje i za godinu uzeo radno mjesto meni koji sam ovdje 50 godina”.
U 2024. godini, u doba globalizacije, gdje više i nije vijest da Nigerijac živi u Amsterdamu i Poljak u Londonu?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Forumaš godine

Faco nikad nije bio fin.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:10Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:04 Iz moje perspektive je FGR kulturni dio grada koji predstavlja i manjinu, ti likovi (muškarci i žene) nikad ne popizde i ne budu bezobrazni, jer si ne mogu dopustiti il' ne žele ne znam, primjer u svakom slučaju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti jedan starosjedioc
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne čudi me da si uspio u njegovim izjavama gdje psuje nekome mrtve i djecu naći koju pametnu i šta je pjesnik htio time da kaže.HAVANA wrote: 07 Oct 2024, 16:42Faco nikad nije bio fin.A koliko god bilo odvratno,prosto itd to sto prica,jako puno istine ima u nekim pricama.I to ce ti potvrditi svaki sudionik tog vremena koji nema interesa od politike i tako nekih ljudi…
Ima pravde da su takvi postali manjina u sopstvenom gradu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa evo, postavi sebi pitanje, da li bi ona “fina gospođa” sa bošnjačkim imenom grlila onako Draška na sred Baščaršije da se zove Senad?Masamune wrote: 07 Oct 2024, 16:07Ne bih ja rekao da je to razlog zasto glasaju za njega. Mozda jeste za jedan manji dio ljudi, tako da to necu full osporiti sto si naveo. Ali, nije tacno ni da se radi o vecini i slicno kako to ti predstavljas bez obzira na te neke tvoje opservacije.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 15:53
Kada je Mandić prvi put pobjedio, većina članaka su bila “Kada vide Banja Luka i Mostar da Sarajevo bira Srđana i hoće Bogića za gradonačelnika, možda i kod njih dođe do promjena”, to sam isto čuo od mnogih glasača.
Nešto slično mu je i Nenad rekao pa se Mandić zacrveni “Ne želim da se kraj svega šta radim samo presudno što sam Srbin u Sarajevu”.
Biranje Mandića od strane FGR-a je isključivo “Da nas vide Banjalučani i Ercegovci, pa će opet biti suživot”, ja samo komentarišem ono šta posmatran.
To objašnjava i motivaciju glasanja mnogih za Srđana.
Čak se i Edin Forto toliko ne kuje u nebesa kao Predrag Kojović iako je predsjednik iste stranke i iste su tipe muškaraca i političara po ponašanju.
Last edited by Naseef Mushroom on 07 Oct 2024, 16:52, edited 1 time in total.
- HAVANA
- Forumaš godine

Znas ti dobro o cemu ja pricam ali se malo pravis lud.Bolje da ne pisem o stimaljkama i ubistvima itd zbog onoga sto si juce napisao…Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:46Ne čudi me da si uspio u njegovim izjavama gdje psuje nekome mrtve i djecu naći koju pametnu i šta je pjesnik htio time da kaže.HAVANA wrote: 07 Oct 2024, 16:42
Faco nikad nije bio fin.A koliko god bilo odvratno,prosto itd to sto prica,jako puno istine ima u nekim pricama.I to ce ti potvrditi svaki sudionik tog vremena koji nema interesa od politike i tako nekih ljudi…
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23836 times
Nisam zadovoljan stanjem i rezultatima izbora in general
Nemremo mi imat drzavu dok nam je glavni grad okupiran od strane ovih pederskih programa i partija.
Nemremo mi imat drzavu dok nam je glavni grad okupiran od strane ovih pederskih programa i partija.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
???HAVANA wrote: 07 Oct 2024, 16:51Znas ti dobro o cemu ja pricam ali se malo pravis lud.Bolje da ne pisem o stimaljkama i ubistvima itd zbog onoga sto si juce napisao…Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:46
Ne čudi me da si uspio u njegovim izjavama gdje psuje nekome mrtve i djecu naći koju pametnu i šta je pjesnik htio time da kaže.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Znam bolje o čemu pišeš nego što misliš.HAVANA wrote: 07 Oct 2024, 16:51Znas ti dobro o cemu ja pricam ali se malo pravis lud.Bolje da ne pisem o stimaljkama i ubistvima itd zbog onoga sto si juce napisao…Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:46
Ne čudi me da si uspio u njegovim izjavama gdje psuje nekome mrtve i djecu naći koju pametnu i šta je pjesnik htio time da kaže.
Grad postao krkanski, seljak zavladao, nije više to onaj grad, ali zato kada neko psuje mrtve i djecu i ostale izraze koje ne bi ni najstrastveniji SDA glasač iz najveće selendre ni pomislio, onda je “ignoriši psovke, fokusirajmo sa na njegovu poentu”.
-
Pixit
- Sitna buranija

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 120 times
Hoću da kažem da sam upoznala ljude koji su imali empatije za moje iskustvo u ratu i kasnije i nije ih toliko bilo briga odakle dolazim i sl, ne mogu zamisliti da mi ikad kažu da sam šljegla i da se vratim u svoju selendru. Okej ljudi, ne moraju se zvati FGR al' eto moja definicija.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:42Svašta prošli? Misliš prošli kao oni koji su pobjegli od četničkog noža pa ih danas taj isti FGR pljuje da su šljegli i da se vrate u svoje selendre?Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:39
Ja se mogu zamisliti da kažem takvu izjavu kad sam ljuta al' zato ne tvrdim da sam FGR, po mom mišljenju je manjina FGR, ljudi koji su svašta prošli i bave se suštinom.
U 2024. godini, u doba globalizacije, gdje više i nije vijest da Nigerijac živi u Amsterdamu i Poljak u Londonu?
Nierika
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Zabranit avaz, klix, i onaj face tv. Sve osumnjicene za mentalne rane nanesene narodu, uhapsiti i poslati na izdrzavanje dozivotne u Sibir.
Bobija u bloo od ovih sto ih mi znamo.
Bobija u bloo od ovih sto ih mi znamo.
Dozvolite da se obratimo
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1390 times
- Been thanked: 1698 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Nazife, hajd da budem što prostiji pa da vidim hoćeš li shvatiti jednom za sva vremena... malo i sa eshol pozicije.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:50Pa evo, postavi sebi pitanje, da li bi ona “fina gospođa” sa bošnjačkim imenom grlila onako Draška na sred Baščaršije da se zove Senad?Masamune wrote: 07 Oct 2024, 16:07
Ne bih ja rekao da je to razlog zasto glasaju za njega. Mozda jeste za jedan manji dio ljudi, tako da to necu full osporiti sto si naveo. Ali, nije tacno ni da se radi o vecini i slicno kako to ti predstavljas bez obzira na te neke tvoje opservacije.
Čak se i Edin Forto toliko ne kuje u nebesa kao Predrag Kojović iako je predsjednik iste stranke i iste su tipe muškaraca i političara po ponašanju.
Koliko god da ti pričaš protiv FGR da su ovakvi ili onakvi evo već par godina na forumu, nećeš nigdje u Bosni naći obrazovanije i pismenije ljude nego tu i ja to opravdano tvrdim. Koliko god da nabereš takvih kod onih koji to nisu među FGR ih je bar 3 puta više. FGR je mnogo manje stalo do brojanja krvnih zrnaca, već do onog šta ti konkretno nudiš, kakav si onako i kao čovjek i slično.
FGR vidi problem u državi najrealnije. FGR boli kurac za Čovića i Dodika jer na njih ne mogu uticati, ali ih ne boli za sredine u kojima žive i u vezi ljudi koji direktno na njih utiču bilo dobro ili loše. Ako je raja procijenila da je Mandić dobar, da radi, kad su skontali o kakvim šupljacima se radi u vezi onih koji su mu poturali logično je da će ti ljudi podržati tog čovjeka. I zbog nepravde između ostalog. Samo su izazvali kontrareakciju da ljudi još više glasaju za njega.
Ko god od tih Srđana i ostalih okrene retorike na nešto kontra Bosne i slično ta ista FGR će im jebati mater iste sekunde. Ovakvi poput Havane i mene npr. Do tad ih treba pustiti. Koga boli kurac što je Srbin ako dobro radi svoj posao, a radi sigurno i ne bi mu ovo bio već drugi mandat. Možda bi ti tvoji od Srđana mogli nešto naučiti.
Last edited by Masamune on 07 Oct 2024, 17:07, edited 2 times in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Eno Rizo Ruža, krivi činjenicu što nema više pravih Sarajlija što mu je pjesma sranje.Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:58Hoću da kažem da sam upoznala ljude koji su imali empatije za moje iskustvo u ratu i kasnije i nije ih toliko bilo briga odakle dolazim i sl, ne mogu zamisliti da mi ikad kažu da sam šljegla i da se vratim u svoju selendru. Okej ljudi, ne moraju se zvati FGR al' eto moja definicija.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:42
Svašta prošli? Misliš prošli kao oni koji su pobjegli od četničkog noža pa ih danas taj isti FGR pljuje da su šljegli i da se vrate u svoje selendre?
Drugi krive za sva dešavanja u 2024. godini, jer je 2024. godina a ne više 1991., one koji su šljegli.
Treći kod svakog kriminala odmah optuže “one koji nisu prave Sarajlije”, kao da su oni meleci na zemlji i isključuju mogućnost da neko čiji je djed “pravi Sarajlija” se isto može odati kriminalu?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne vidih da neko od njih yebe Igoru Stojanoviću zbog one izjave o 22% koju koriste samo četnički trolovi na portalu.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 17:04Nazife, hajd da budem što prostiji pa da vidim hoćeš li shvatiti jednom za sva vremena... malo i sa eshol pozicije.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 16:50
Pa evo, postavi sebi pitanje, da li bi ona “fina gospođa” sa bošnjačkim imenom grlila onako Draška na sred Baščaršije da se zove Senad?
Koliko god da ti pričaš protiv FGR da su ovakvi ili onakvi evo već par godina na forumu, nećeš nigdje u Bosni naći obrazovanije i pismenije ljude nego tu i ja to opravdano tvrdim. Koliko god da nabereš takvih kod onih koji to nisu među FGR ih je bar 3 puta više. FGR je mnogo manje stalo do brojanja krvnih zrnaca, već do onog šta ti konkretno nudiš, kakav si onako i kao čovjek i slično.
FGR vidi problem u državi najrealnije. FGR boli kurac za Čovića i Dodika jer na njih ne mogu uticati, ali ih ne boli za sredine u kojima žive i u vezi ljudi koji direktno na njih utiču bilo dobro ili loše. Ako je raja procijenila da je Mandić dobar, da radi, kad su skontali o kakvim šupljacima se radi u vezi onih koji su mu poturali logično je da će ti ljudi podržati tog čovjeka. I zbog nepravde između ostalog. Samo su izazvali kontrareakciju da ljudi još više glasaju za njega.
Ko god od tih Srđana i ostalih okrene retorike na nešto kontra Bosne i slično ta ista FGR će im jebati mater iste sekunde. Ovakvi poput Havane i mene npr. Do tad ih treba pustiti. Koga boli kurac što je Srbin ako dobro radi svoj posao, a radi sigurno i ne bi mu ovo bio već drugi mandat. Možda bi ti tvoji od Srđana mogli nešto naučiti.
Ne vidi da je iko yebao SDP-u jer je njihov predsjednik išao na krštenje pošte, dok se SDA-u uglavnom sudi po postupcima njihovog predsjednika.
Ne vidih da je neko yebao Njihovoh stranci koji su govorili da neće sa nacionalistima na vlast pa onda može sa Dodikom i Čovićem.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kukaju zbog Berila jer pobjeđuje iz zatvora a niko ne govori o tome što jedan pas sam sebi čestita zbog pobjede na izborima.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Naša stranka je morala s njima kao što je i SDA X puta morala s njima. Ono što FGR smeta jeste što im se prebacuje to isto što su SDA-ovci radili decenijama. E tad ću i ja odgovoriti. Svako normalan zna da na najvišim nivoima ne možeš izbjeći HDZ i SNSD.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:17Ne vidih da neko od njih yebe Igoru Stojanoviću zbog one izjave o 22% koju koriste samo četnički trolovi na portalu.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 17:04
Nazife, hajd da budem što prostiji pa da vidim hoćeš li shvatiti jednom za sva vremena... malo i sa eshol pozicije.
Ne vidi da je iko yebao SDP-u jer je njihov predsjednik išao na krštenje pošte, dok se SDA-u uglavnom sudi po postupcima njihovog predsjednika.
Ne vidih da je neko yebao Njihovoh stranci koji su govorili da neće sa nacionalistima na vlast pa onda može sa Dodikom i Čovićem.
Toj dvojici sam ja jebao mater odmah. I Stojanoviću i Nikšiću za to što si rekao. Nikšiću skoro svaki put jer je lik nekompetentan, a koji je i Zlatkova najveća greška iako je i Zlatko bio narcis i glup mnogo puta. Samo je Silajdžić bio veći narcis od Zlatka na političkoj sceni.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.