Iz ličnog iskustva mi se dešavalo da me ishejtaju ljudi iz drugih mjesta gdje su domaći, ili npr. ko je prvi i kad došao na forum il' ko je prvi došao na projekat, u udruženje i sl. FGR je po mom mišljenju manjina koju ne tangiraju takve situacije i koji hoće da pomognu.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:08Eno Rizo Ruža, krivi činjenicu što nema više pravih Sarajlija što mu je pjesma sranje.Pixit wrote: 07 Oct 2024, 16:58
Hoću da kažem da sam upoznala ljude koji su imali empatije za moje iskustvo u ratu i kasnije i nije ih toliko bilo briga odakle dolazim i sl, ne mogu zamisliti da mi ikad kažu da sam šljegla i da se vratim u svoju selendru. Okej ljudi, ne moraju se zvati FGR al' eto moja definicija.
Drugi krive za sva dešavanja u 2024. godini, jer je 2024. godina a ne više 1991., one koji su šljegli.
Treći kod svakog kriminala odmah optuže “one koji nisu prave Sarajlije”, kao da su oni meleci na zemlji i isključuju mogućnost da neko čiji je djed “pravi Sarajlija” se isto može odati kriminalu?
Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pixit
- Sitna buranija
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 120 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
Nierika
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3692 times
- Been thanked: 3413 times
- Status: Online
Onda nisu trebali tvrditi da neće nikada sa nacionalistima iako svako zna da ih ne možeš izbjeći ako misliš formirati vlast.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 17:24Naša stranka je morala s njima kao što je i SDA X puta morala s njima. Ono što FGR smeta jeste što im se prebacuje to isto što su SDA-ovci radili decenijama. E tad ću i ja odgovoriti. Svako normalan zna da na najvišim nivoima ne možeš izbjeći HDZ i SNSD.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:17
Ne vidih da neko od njih yebe Igoru Stojanoviću zbog one izjave o 22% koju koriste samo četnički trolovi na portalu.
Ne vidi da je iko yebao SDP-u jer je njihov predsjednik išao na krštenje pošte, dok se SDA-u uglavnom sudi po postupcima njihovog predsjednika.
Ne vidih da je neko yebao Njihovoh stranci koji su govorili da neće sa nacionalistima na vlast pa onda može sa Dodikom i Čovićem.
Toj dvojici sam ja jebao mater odmah. I Stojanoviću i Nikšiću za to što si rekao. Nikšiću skoro svaki put jer je lik nekompetentan, a koji je i Zlatkova najveća greška iako je i Zlatko bio narcis i glup mnogo puta. Samo je Silajdžić bio veći narcis od Zlatka na političkoj sceni.
Ne možeš glumiti finoću i uzimati glasove sa pričom o nečemu što je nemoguće a onda poslije pravdati sa “Pa to je nemoguće”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20536 times
- Been thanked: 18545 times
Ista priča je kružila i unutar SDA po pitanju Srebrenice onda, pa počeše šurovati sa SNSD-om.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:28Onda nisu trebali tvrditi da neće nikada sa nacionalistima iako svako zna da ih ne možeš izbjeći ako misliš formirati vlast.Masamune wrote: 07 Oct 2024, 17:24
Naša stranka je morala s njima kao što je i SDA X puta morala s njima. Ono što FGR smeta jeste što im se prebacuje to isto što su SDA-ovci radili decenijama. E tad ću i ja odgovoriti. Svako normalan zna da na najvišim nivoima ne možeš izbjeći HDZ i SNSD.
Toj dvojici sam ja jebao mater odmah. I Stojanoviću i Nikšiću za to što si rekao. Nikšiću skoro svaki put jer je lik nekompetentan, a koji je i Zlatkova najveća greška iako je i Zlatko bio narcis i glup mnogo puta. Samo je Silajdžić bio veći narcis od Zlatka na političkoj sceni.
Ne možeš glumiti finoću i uzimati glasove sa pričom o nečemu što je nemoguće a onda poslije pravdati sa “Pa to je nemoguće”.
Jarane, to su političari. To je politika. Gaze ljudi sve moguće principe. Nekad zato što moraju, a nekad i jer su prije toga lagali svijet.
Ovo bi sudeći po svemu trebao biti sastav općinskog vijeća u Ilijašu:
SDA - 11
NiP - 6
SDP - 5
DF - 2
NS - 1
Teško da će Dovadžija ovdje sastaviti većinu, fali jedan mandat
SDA - 11
NiP - 6
SDP - 5
DF - 2
NS - 1
Opasno me radi ovaj rum u čokoladi 

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20536 times
- Been thanked: 18545 times
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
FGR ne “pomaže” tako što se bori protiv nacionalizma u cijeloj državi, već što se bori protiv bošnjačkog “nacionalizma” da dokažu Srbima i Hrvatima kako su fini pa će ovi onda biti manje nacionalisti.Pixit wrote: 07 Oct 2024, 17:26Iz ličnog iskustva mi se dešavalo da me ishejtaju ljudi iz drugih mjesta gdje su domaći, ili npr. ko je prvi i kad došao na forum il' ko je prvi došao na projekat, u udruženje i sl. FGR je po mom mišljenju manjina koju ne tangiraju takve situacije i koji hoće da pomognu.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:08
Eno Rizo Ruža, krivi činjenicu što nema više pravih Sarajlija što mu je pjesma sranje.
Drugi krive za sva dešavanja u 2024. godini, jer je 2024. godina a ne više 1991., one koji su šljegli.
Treći kod svakog kriminala odmah optuže “one koji nisu prave Sarajlije”, kao da su oni meleci na zemlji i isključuju mogućnost da neko čiji je djed “pravi Sarajlija” se isto može odati kriminalu?
Tako je Haris Silajdžić napravio onakog Dodika, radikalno Sarajevo sa Arapima i Sandžaklijama samo daje argumente Srbima i Hrvatima da je suživot nemoguć, prihvatili su i sami da Bošnjaci biraju Komšića, biraju Mandića jer su protiv zlog SDA nacionalizma a Draška grle po Baščaršiji itd.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Slatka pobjedaForumaš11 wrote: 07 Oct 2024, 17:31 Ovo bi sudeći po svemu trebao biti sastav općinskog vijeća u Ilijašu:
SDA - 11
NiP - 6
SDP - 5
DF - 2
NS - 1

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13031 times
- Been thanked: 21153 times
Sta sad ovo znaci, da ovi nasi mogu ove abdivcevce izbacit?Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2024, 17:40Slatka pobjedaForumaš11 wrote: 07 Oct 2024, 17:31 Ovo bi sudeći po svemu trebao biti sastav općinskog vijeća u Ilijašu:
SDA - 11
NiP - 6
SDP - 5
DF - 2
NS - 1
Teško da će Dovadžija ovdje sastaviti većinu, fali jedan mandat![]()
Ojjj

Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3792 times
- Been thanked: 2856 times
jbga ti,pa gradonacelnika im je Babo poturio,njegov cojk ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Sjećaš li se kada je Fahro još brutalniji bio u pljuvanju Bakira i SDA pa onda nakon izborne katastrofe izađoše skupa sa SDA na izbore

Bakir i Konaković 2028. godina

NiP je doslovno i u Ilijašu opao, sa 8 na sada 6 mandata, znači glavni su krivac što Trojka nema većinu. U suštini SDP je uzeo NiP-u dio glasača iz 2020-e, a nisu dobili nove kojima su se pretpostavljam nadali. Slabija im je lista bila ove godine.
Opasno me radi ovaj rum u čokoladi 

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13031 times
- Been thanked: 21153 times
Evo Pasaga, jos sam ovi nasi mucaci sampona ostali da nam nasalamete onog njivu. Pih.
Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija
neznam...
van svake pameti mi je da su te stranke,koje se okupljaju oko te trojke pokupile ijedan glas,da tako kazem
vidim da je narod dobro neinformisan,ili je bezobrazan
van svake pameti mi je da su te stranke,koje se okupljaju oko te trojke pokupile ijedan glas,da tako kazem
vidim da je narod dobro neinformisan,ili je bezobrazan
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22665 times
- Been thanked: 23236 times
Ma nije neinformisan.
Pokupe se glasovi.
Ali ne lopatom nego poKupe.
Samo djaba.
Pushing je puno puno veci nego se priznaje.
Pokupe se glasovi.
Ali ne lopatom nego poKupe.
Samo djaba.
Pushing je puno puno veci nego se priznaje.
dream of spring.
- Pasaga
- Hadžija
znam ja to ...
pa nek sutra ne pizdi....
tim sitnim sibicarenjem i druge ljude uvuku u bjedu,probleme
recimo taj SDP,njiva je MORO vist,davno,a ne jos mu dozvolit da bude opet biran
pa nek sutra ne pizdi....
tim sitnim sibicarenjem i druge ljude uvuku u bjedu,probleme
recimo taj SDP,njiva je MORO vist,davno,a ne jos mu dozvolit da bude opet biran
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22665 times
- Been thanked: 23236 times
@ Pasha
A ne ide to tako.
Mi smo merhametli.
Do jedne granice.
Kad je predjes onda jarane nek sve gori.
Ako iko mi ovdje u Tk smo pokazali .
To sto nas lejzer ne vole je drugi par cipela.
Poceo sam sumnjat da mu neka Hamsa od nas slomila srce mladjahno pa nam nikad oprostio nije
A ne ide to tako.
Mi smo merhametli.
Do jedne granice.
Poceo sam sumnjat da mu neka Hamsa od nas slomila srce mladjahno pa nam nikad oprostio nije

dream of spring.
- Pasaga
- Hadžija
imo je on Hamsu u Mo ...ironman wrote: 07 Oct 2024, 18:10 @ Pasha
A ne ide to tako.
Mi smo merhametli.
Do jedne granice.
Poceo sam sumnjat da mu neka Hamsa od nas slomila srce mladjahno pa nam nikad oprostio nije![]()
presvlacila ga ko budalu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce