vila wrote:kad smo kod sportaša..nema lipšeg![]()
jednom se slučajno sudarili u prolazu...i on se ispričava...a ja..ono ...ništa,ništa..neka te![]()
o ukusima se ne raspravlja al tvoj i nije neki
Moderator: Krokodil Behko
vila wrote:kad smo kod sportaša..nema lipšeg![]()
jednom se slučajno sudarili u prolazu...i on se ispričava...a ja..ono ...ništa,ništa..neka te![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
doooobar 

S godinama se ne mjenja ukus već slabi vid pa bih ti, za nekoliko godina, čak i ja mogao zvučati pristojno kada ti i sluh oslabi.Maja wrote:Ih Vilo nasla si fotku na kojoj je zgodniji nego što jest.
Ali i ja sam primijetila kad je postao trener Hr da je sad puno zgodniji nego dok je prije igrao.
98. mi je bio ružan. Ili se meni s godinama mijenja ukus al sad je pristojan
za koga ti navijas JKJulia-Klara wrote:viloooooodoooobar
Ovo nije nikoMaja wrote:Ih Vilo nasla si fotku na kojoj je zgodniji nego što jest.
Ali i ja sam primijetila kad je postao trener Hr da je sad puno zgodniji nego dok je prije igrao.
..nije se promjenio vjerojatno nego je operira nos...Maja wrote:Ih Vilo nasla si fotku na kojoj je zgodniji nego što jest.
gricni ga Vilovila wrote:Ovo nije nikoMaja wrote:Ih Vilo nasla si fotku na kojoj je zgodniji nego što jest.
nego brat mu robert
moja simpatija iz davnih dana
@johny boy
ukus,neukus,rado bi ga gricnula
meni je svejedno ko je (ne znam ko je) , ali je dobarJohny wrote:za koga ti navijas JKJulia-Klara wrote:viloooooodoooobar
![]()
,,,ovom izjavom si mi manja u ocima
I on nosi rayban cvikseJohny wrote:gricni ga Vilovila wrote:Ovo nije nikoMaja wrote:Ih Vilo nasla si fotku na kojoj je zgodniji nego što jest.
nego brat mu robert
moja simpatija iz davnih dana
@johny boy
ukus,neukus,rado bi ga gricnula![]()
![]()
![]()

vila wrote:I on nosi rayban cvikseJohny wrote: gricni ga Vilo![]()
![]()
![]()

Djulsa ne cita Gay CosmopolitanZagorka wrote:ceka se Djulsa......