Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1326 times
- Been thanked: 1570 times
- Status: Offline
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3741 times
- Been thanked: 3473 times
Re: Izbori u BiH
Nije nikako

To čak ni ne negiraju ni oni koji su pro- ni oni koji su anti-Izrael.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Čudo da ovo nije još niko postavio
tj. da je SDA u Tešnju samo zbog Mehmedovića jaka.
Isto tako interesantno kada se čitaju postovi iz prošlosti kako bi SDA postala jača i imala više simpatizera da je Mehmedović umjesto Bakira postao predsjednik SDA.
Ovo je interesantno jer mnogi govore da nije Tešanj=SDA već Tešanj=Mehmedović.Da li je Šemsudin Mehmedović doživio politički kraj: Poraz u "bastionu" Tešnju najviše boli
Stranka Naprijed BiH izašla je na lokalne izbore s osam kandidata za načelnike, ali nijedan kandidat nije uspio osvojiti načelničku poziciju.
Posebno bolan poraz doživjeli su u Tešnju, Mehmedovićevom političkom "bastionu", gdje je kandidat Naprijed BiH Adnan Lihić izgubio od kandidata SDA i postigao slabiji rezultat čak i od kandidata SDP-a. Ovaj poraz izvjesno i "najviše boli" Mehmedovića, budući da je Tešanj dugo bio njegovo ključno uporište i simbol političke moći.
Isto tako interesantno kada se čitaju postovi iz prošlosti kako bi SDA postala jača i imala više simpatizera da je Mehmedović umjesto Bakira postao predsjednik SDA.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23632 times
- Been thanked: 24126 times
Oj sad kad Zukan popizdi na ovog u Bugojnu.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9157 times
- Been thanked: 10871 times
TOKOM RATA JE "ČISTIO CERSKU OD TURAKA": Sada je od Bošnjaka dobio glasove i postao načelnik

Miroslav Mićo Kraljević, kojem se u Sudu Bosne i Hercegovine sudi za najteže ratne zločine, osvojio je treći mandat na mjestu načelnika Vlasenice. Dobio je 2.929 glasova.
Kraljević koji je tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu upravo Cersku "čistio od Turaka", o čemu svjedoči i videozapis iz 1993. godine i na ovim je izborima dobio glasove Bošnjaka. I to Bošnjaka iz Cerske.
Njih 43 svoj je glas dalo Kraljeviću, zaboravljajući šta im je uradio tokom agresije na našu zemlju.
Na Lokalnim izborima 2016. kada je osvojio prvi mandat Kraljević je u Cerskoj dobio 15 bošnjačkih glasova, dok su se 34 Bošnjaka odlučila svoj glas dati Jusufu Saračeviću iz SDA.
U bh. entitetu Republika Srpska Kraljević slovi za jednog od moćnijih tajkuna Milorada Dodika.
Miroslav Kraljević je u februaru 2018. optužen s Manetom Đurićem, Radenkom Stanićem i Goranom Garićem za progon bošnjačkih civila u Vlasenici – protivpravnim zatvaranjem, ubistvima, seksualnim zlostavljanjima, mučenjima, nestancima i drugim nečovječnim djelima počinjenim tokom 1992. i 1993. godine.
Prema optužnici, Đurić je bio načelnik Stanice javne bezbjednosti u Vlasenici, Stanić komandir, Kraljević komandir specijalnog voda, a Garić policajac. Suđenje je u toku.
I Kraljevićeva sestra Višnja Aćimović je optužena za ratne zločine nad Bošnjacima. Sud BiH je u februaru 2017. godine potvrdio optužnicu protiv nje zbog optužbe da je zajedno s više naoružanih pripadnika Vojske Republike Srpske (VRS) učestvovala u ubistvima 37 muškaraca bošnjačke nacionalnosti, počinjenim početkom juna 1992. na lokalitetu Mračni do, u neposrednoj blizini logora Sušica.
Aćimović je pobjegla u Srbiju, koja i pored Inetrpolove potjernice nije bila spremna izručiti je državi Bosni i Hercegovini, jer posjeduje dvojno državljanstvo. Suđenje je počelo u decembru 2020. godine na Specijalnom sudu u Beogradu.
Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović, 26. juna 2021. godine je u Vlasenici gdje je klanjana 17. kolektivna dženaza žrtvama velikosrpskog zločina, u svom obraćanju skrenuo pažnju na kontinuitet u pružanju podrške zlu od onih koji su u njemu učestvovali i obavezu Bošnjaka da to osvijeste.
"Ovo je pitanje za nas, za međunarodnu zajednicu, za Evropu. Ona mora dati odgovor jesu li muslimani manje vrijedni. Da li, nakon presude zločincu Ratku Mladiću, žele prihvatiti ove muslimane? Kako je moguće da je na čelu jedne općine načelnik koji je optužen za ratne zločine? To su pitanja za Valentina Inzka i Gordanu Tadić", kazao je tada reis Kavazović.
(Faktor)
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3851 times
- Been thanked: 2896 times
iiiiihhh,to je bilo davno
nemojte nas zavadjat sa nasim komsijama

nemojte nas zavadjat sa nasim komsijama

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
To sam pisala ovdje, SDA zna,nisu glupi,ZNAJU, da je Bakir trenutno sve sto imajuNaseef Mushroom wrote: 09 Oct 2024, 17:29 Čudo da ovo nije još niko postavio
Ovo je interesantno jer mnogi govore da nije Tešanj=SDA već Tešanj=Mehmedović.Da li je Šemsudin Mehmedović doživio politički kraj: Poraz u "bastionu" Tešnju najviše boli
Stranka Naprijed BiH izašla je na lokalne izbore s osam kandidata za načelnike, ali nijedan kandidat nije uspio osvojiti načelničku poziciju.
Posebno bolan poraz doživjeli su u Tešnju, Mehmedovićevom političkom "bastionu", gdje je kandidat Naprijed BiH Adnan Lihić izgubio od kandidata SDA i postigao slabiji rezultat čak i od kandidata SDP-a. Ovaj poraz izvjesno i "najviše boli" Mehmedovića, budući da je Tešanj dugo bio njegovo ključno uporište i simbol političke moći.
koga bi to oni stavili umjesto Bakira i da pobjedi? SDA drzi jos malo to sto se ljudi jos drze rata,zasluga ,Alije izetbegovica
davno bi Bakir sisao s trona,ali znaju svi da im je potreban
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22380 times
- Been thanked: 9592 times
- Status: Online
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3329 times
- Been thanked: 1317 times
Može biti da mei je zbog Gračanice srce umalo zatajilo. Ode 'Daso". Gračanički wannabe Staljin. Ne znam je li trebao opet kratkometražni snimiti, ili šta je već, ali se debelo zafrkao ("neće mene pobijediti jedno seljanče"). Ja zaista ne znam kuda i sta ce on sada. Ne znam da li će mu život izvan Šarene zgrade imati ikakvog smisla... Žao mi ga, ipak je tu proveo dobar dio svog života.
S_D_A.
S_D_A.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Quds wrote: 10 Oct 2024, 10:02 Može biti da mei je zbog Gračanice srce umalo zatajilo. Ode 'Daso". Gračanički wannabe Staljin. Ne znam je li trebao opet kratkometražni snimiti, ili šta je već, ali se debelo zafrkao ("neće mene pobijediti jedno seljanče"). Ja zaista ne znam kuda i sta ce on sada. Ne znam da li će mu život izvan Šarene zgrade imati ikakvog smisla... Žao mi ga, ipak je tu proveo dobar dio svog života.
S_D_A.![]()
Jel ovaj smajli, ono kao krezubi SDA bot?

- ironman
- sirius
Dva mandata po 4 godine i noga.
Uklesat u zakon.
Nego ljudi umisle da su veci od drzave.
Ima ih guzice bi dali da ostanu na mjestu direktora neke drzavne sluzbe ..
Nikad to nisam mogao shvatit.
Ko da ih sve do jednog gladni dick pravio.
Uklesat u zakon.
Nego ljudi umisle da su veci od drzave.
Ima ih guzice bi dali da ostanu na mjestu direktora neke drzavne sluzbe ..
Nikad to nisam mogao shvatit.
Ko da ih sve do jednog gladni dick pravio.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 8929 times
- Been thanked: 9553 times
Suti, i tebi uskoro prvi mandat istice. Na forumu, mislim
Pobjeci sad od svega zelim
- ironman
- sirius

Majkomila na sebe sam zaboravio.
Kakav danak neiskustvu

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22380 times
- Been thanked: 9592 times
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3329 times
- Been thanked: 1317 times
Nego.Krokodil Behko wrote: 10 Oct 2024, 10:21Quds wrote: 10 Oct 2024, 10:02 Može biti da mei je zbog Gračanice srce umalo zatajilo. Ode 'Daso". Gračanički wannabe Staljin. Ne znam je li trebao opet kratkometražni snimiti, ili šta je već, ali se debelo zafrkao ("neće mene pobijediti jedno seljanče"). Ja zaista ne znam kuda i sta ce on sada. Ne znam da li će mu život izvan Šarene zgrade imati ikakvog smisla... Žao mi ga, ipak je tu proveo dobar dio svog života.
S_D_A.![]()
Jel ovaj smajli, ono kao krezubi SDA bot?![]()

- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1326 times
- Been thanked: 1570 times
Naseef Mushroom wrote: 09 Oct 2024, 17:25Nije nikako![]()
To čak ni ne negiraju ni oni koji su pro- ni oni koji su anti-Izrael.
Pogled Joca Vujičića
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3851 times
- Been thanked: 2896 times
jest,upravo procitah
Jablanica isto,izgleda
Jablanica isto,izgleda
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator