Jedna pusa će biti dovoljnatovar wrote:... ne znam kako bih te usrećio ... zaslužila si muštuluk.

Moderator: Krokodil Behko

Jedna pusa će biti dovoljnatovar wrote:... ne znam kako bih te usrećio ... zaslužila si muštuluk.

Izgleda da nisi primjetio onaj moj post tamo na municiji, zadnji na prvoj stranici. Zmaja zna da moje srce pripada samo njoj a sa drugim forumašicama ne flertujem i to njoj pod nosom, zna dobro da drugim damama ovdje samo malo neozbiljno laskam ali ja Zmaji nisam interesantan, što više, idem joj na živce toliko da će mi ko Šešelj srce probost glogovim kolcem. Ona se samnom samo ponekad iz zabave malo poigrava toplo-hladno. Meni je to jasno, ne treba mi crtat. Evo, vidjet ćeš sada nakon ove romantične sličice koju je ovdje postavila, kad me sad zalije hladnom vodom ili još gore pa me opet ignorira neko vrijeme. Najprije mi svojom ljupkom osebujnošću pruži tračak nade, prži me malo na tihoj vatrici dok se skroz ne zapalim pa mi onda odvali šamarčinu da ne znam više gdje sam. Evo, prati sad dolazi hladan tuš ili ignoriranje s njene strane. A ja si jadan ne mogu pomoći. To je tako, velike prave ljubavi su uvijek neuzvraćene.Salahuddin wrote:
Jesam li ti rekao da zbog nekih flertovanja ne dovedes u pitanje nesumnjivu i bezuslovnu ljubav, koju Zmaja ima za tebe? Malo strpljenja, :krevet . Do ovoga je ipak trnovit put.
ovo ozbiljno... kontaktiraj vilu kad se pojavi na forumutovar wrote:
Na temu: Kakve su cijene u BiH stomatoloških usluga? Zna li tko koliko košta npr. jedan implatat? Kakva je reputacija stomatologa u BiH i dolaze li im pacijenti iz susjednih zemalja?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Neka,neka,,,samo vjezbajZubic vila wrote:Vadim zube i dizem tegove PARALELNO. Sorry ali teretana nije gubljenje vremena dobra za tijelo i dusu kao izduvni ventil. Kome smeta umnjak nek dodje da ga izvadim kome ne smeta neka ga i on je zub...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest