Sad kad se desi da mi nestane, pa uzmem onu obicnu... nikad zavrsiti plus ogromna

Moderator: Krokodil Behko
Gledah nekad dokumentarac o ovisnosti i stavise nikotin na prvo mjesto jer je veci postotak ljudi ovisno o njemu nego o heroinu, kokain.....
de klinac lako ba, ja duhanio i po 3 kutije na dan. i to iz ljubavi prema duhanu! i prestanem. tamam 15-ak dana prije nego cu na forum. redovno bio spreman na ubistvo. probije me hladan znoj u sekundi. i sad mi naleti, ma u dva cuga bi je haman sprzio, al necu. lazu ka psi...Maja wrote: 19 Oct 2024, 11:28 Najgore mi je kad neko kaze ja lako bacio cigare, sve se moze kad se hoce, kako u ratu nismo imali hljeba pa ostali zivi.
Naravno da se sve moze ali ne seri da si ih lako bacio ako si bio strastveni pusac. Ti sto lako bace nikad i nisu bili pravi pusaci.
Odkud ti znas...Maja wrote: 19 Oct 2024, 11:28 Najgore mi je kad neko kaze ja lako bacio cigare, sve se moze kad se hoce, kako u ratu nismo imali hljeba pa ostali zivi.
Naravno da se sve moze ali ne seri da si ih lako bacio ako si bio strastveni pusac. Ti sto lako bace nikad i nisu bili pravi pusaci.
Gdje si to da dodjem da kupim cigaraDanci wrote: 19 Oct 2024, 14:31 Koliko dnevno cigareta popusite?
Koliko mjesečno trošite
Meni je kutija dovoljna , mjesečno trošimn120 € kutija košta 4€
(Nepušači nemoj te mi zbrajati i davati savjete koliko godišnje trošim ..).
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests