Ma ko to kazeLedena wrote: 20 Oct 2024, 13:04 Pa i trudnicama kazu da ne prestaju naglo, nego da smanje koliko mogu.
Beba kao krizira i trazi duvan?
Ne verujte ubte gluposti.
Odmah prestati cim je potvrdjena trudnoca
Moderator: Krokodil Behko

Ma ko to kazeLedena wrote: 20 Oct 2024, 13:04 Pa i trudnicama kazu da ne prestaju naglo, nego da smanje koliko mogu.

Pa kod nas doktori tako govore

dobar ....Masamune wrote: 21 Oct 2024, 12:41 Ja sam prestao tako što sam počeo pušiti sve manje i sve slabije cigare i na kraju sam prestao skroz.
Od Camel onih najjačih, Marlboro crveni, pa kasnije Marlboro Gold itd... na kraju završio na najslabijem ronhillu. Sad je Dunhill čini mi se.

Pajdo moj to ni djeca ne mogu trpit des godina da ne obole, otaj duhan je smrtPasaga wrote: 21 Oct 2024, 12:43dobar ....Masamune wrote: 21 Oct 2024, 12:41 Ja sam prestao tako što sam počeo pušiti sve manje i sve slabije cigare i na kraju sam prestao skroz.
Od Camel onih najjačih, Marlboro crveni, pa kasnije Marlboro Gold itd... na kraju završio na najslabijem ronhillu. Sad je Dunhill čini mi se.
ja kupih jedno po kile skije,hercegovacke,bio dole nedavno....i donio
nepase vise,kako god smotam,prejako ....
biz...goni....

Meni evo nakon 3+ godine nepušenja toliko smeta smrad cigare na drugima, ono hajd cigara kad se zapali ok je, ali onaj miris pušačaMasamune wrote: 21 Oct 2024, 12:42 I moram reći da mi smrad od cigara počinje sve više smetati. Nisam ono da na prvu reagujem i da pravim neku frku, ali ako sam u nekoj prostoriji u kojoj se dumanja i nije neka posebna ventilacija u pitanju tad znam reagovati.

Ne osjete ni stres, nikotin ne radi ništa što bi uticalo na smanjenje stresa, naprotiv.Maja wrote: 20 Oct 2024, 13:15 Ne fali djeci nikotina nego valjda osjete stres majke. Al u svakom slucaju treba prestati i s cigarama i alkoholom u trudnoci

Ili ono kad stoji dugo pepeljara sa pepelom unutra, pa onaj smrad od toga... fuj želudac mi se okreneNora Ibsenova wrote: 21 Oct 2024, 15:02Meni evo nakon 3+ godine nepušenja toliko smeta smrad cigare na drugima, ono hajd cigara kad se zapali ok je, ali onaj miris pušačaMasamune wrote: 21 Oct 2024, 12:42 I moram reći da mi smrad od cigara počinje sve više smetati. Nisam ono da na prvu reagujem i da pravim neku frku, ali ako sam u nekoj prostoriji u kojoj se dumanja i nije neka posebna ventilacija u pitanju tad znam reagovati.ou
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vjerujem i sama da je tako, razbolio bi se i da nije prestao pušiti

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) Bosne i Hercegovine donijela je odluku o povećanju akciza na cigarete i duhan, koja stupa na snagu danas, 1. januara 2025. godine.
Ova promjena znači da će potrošači u BiH morati izdvojiti više novca za ove proizvode.
Prema novoj odluci, minimalna akciza na cigarete bit će povećana s 173 KM na 179 KM po 1.000 komada, što će podići cijenu pakovanja od 20 cigareta s 3,46 KM na 3,58 KM.