Koji dio zignuo.
Mordor ili Saruman
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ja sam spomenula brata svog koji s hodzom razgovarap na tu temu, nakon rata su dzamije bile pune do prije 5,7 godina se za vrijeme dzume klanjalo i ispred dzamije, sad ne treba jer ima mjestaTokmak wrote: 24 Oct 2024, 19:32 Prije rata u Mostaru je u džamije išlo brat bratu maximalno 10ak posto Muslimana.
U predgrađima možda koji postotak više.
Ako i toliko.

Jesul hrvati dol prije rata placali poreze i to?Tokmak wrote: 24 Oct 2024, 19:32 Prije rata u Mostaru je u džamije išlo brat bratu maximalno 10ak posto Muslimana.
Ako i toliko.

Jesmo burazeru.

ja ih 5 ne mogu nabrojati, gdje su bile?

šta je poenta posta, da se opravda ova diskriminatorska politika HDZ-a?Tokmak wrote: 24 Oct 2024, 19:32 Prije rata u Mostaru je u džamije išlo brat bratu maximalno 10ak posto Muslimana.
Ako i toliko.

Zadji po brdima hrasno itdDupli_skalp wrote: 25 Oct 2024, 10:54ja ih 5 ne mogu nabrojati, gdje su bile?
čovjek je pitao od grbavice do stupa, ja se sjećam samo džamije u hrasnom i ove u buća potoku.

nije bilo, zaboravio si malo havana.HAVANA wrote: 25 Oct 2024, 11:51Zadji po brdima hrasno itdDupli_skalp wrote: 25 Oct 2024, 10:54
ja ih 5 ne mogu nabrojati, gdje su bile?
čovjek je pitao od grbavice do stupa, ja se sjećam samo džamije u hrasnom i ove u buća potoku.

Sta ba nije bilo pa eto ti link sam stavio ns2 ,ng 3
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a lasere dragi, to je davno bilo. oprosteno, zaboravljeno.. nema nikakvog smisla postavljanje tih naredbi. to su oni nas htjeli da zastite. da nas sacuvaju, organizovano. bas si neki radikalan tip..

Dobro si, fala im i nayebem im se matere.Arthur Dent wrote: 25 Oct 2024, 13:05a lasere dragi, to je davno bilo. oprosteno, zaboravljeno.. nema nikakvog smisla postavljanje tih naredbi. to su oni nas htjeli da zastite. da nas sacuvaju, organizovano. bas si neki radikalan tip..

volim sto si tako liberalan ....Arthur Dent wrote: 25 Oct 2024, 13:05a lasere dragi, to je davno bilo. oprosteno, zaboravljeno.. nema nikakvog smisla postavljanje tih naredbi. to su oni nas htjeli da zastite. da nas sacuvaju, organizovano. bas si neki radikalan tip..
E sad se moras izvinuti et .....

Hoću, čim se Pašaga izvini i ja ću odmah.

Haj sto su ustase al sto su nepismeni
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests