Ljudi i dogadjaji/Životne priče

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Sarajevo: Kupio joj Audi da ga ima u čemu varati

Post by Biba » 07 May 2015, 15:50

greeneyes wrote:Ako ona hoće prevariti ne treba njoj auto uopće. :oo
Zna dečko znanje...al pitam se koliko bi njih odbilo skupi poklon...necu pametovati ali kamogod se okrenem...sve razmaženo..up..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 07 May 2015, 17:06

Ma treba, nece sad s tramvajom ic na sastanak :oo

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 07 May 2015, 17:08

Ma naći će ona način da prevari i bez vlastitog auta i tramvaja i sl. :oo
Samo sabura

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 07 May 2015, 17:18

Meni je sad tek briga za nju :oo Ostace bez vozilice :oo
A on ce bez obzira na prekrsaja i dalje biti u saobracaju. Neki dan jedan priveden tek nakon sto je zgazio zenu a predhodno je imao oko 80 prekrsaja :lud

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 07 May 2015, 17:23

Najbolje cure i zene sretnes na autobuskoj stanici :djed
:kafa
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 07 May 2015, 17:26

navika wrote:Meni je sad tek briga za nju :oo Ostace bez vozilice :oo
A on ce bez obzira na prekrsaja i dalje biti u saobracaju. Neki dan jedan priveden tek nakon sto je zgazio zenu a predhodno je imao oko 80 prekrsaja :lud
Lahko za nju...a morebit se i pomire...ak je on neki Tunjo...ama ubi čovjek ženu u Nuštru ...pred djecom... :( cccc....

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 07 May 2015, 17:28

Ma da al kroz prozor autobusa vire i uzdisu za svakom meckom koja prodje :oo

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 07 May 2015, 17:30

Biba wrote:
Lahko za nju...a morebit se i pomire...ak je on neki Tunjo...ama ubi čovjek ženu u Nuštru ...pred djecom... :( cccc....
Ja sta je vec tunjo..cim je mora kupovat tako skupim poklonima :oo

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 07 May 2015, 17:36

navika wrote:
Biba wrote:
Ja sta je vec tunjo..cim je mora kupovat tako skupim poklonima :oo
Ma šašav i on i ona - otužno ak mora kupovati hbga...a nisam sigurna ni da su na autobusnom klodvoru dobre...pa ne znaju voziti il ne znaju zaraditi...sin moje vragbabe pokupio neku hohštaplerku...baba i hodži išla... tobe jarabi ... :pusi

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 07 May 2015, 17:57

Čoek prolupo jer su zaflekali skupe presvlake na sicevima kad je vidio da nea kurtona ni krpe da se obrišu jer joj on sigurno ta kola i održavo kad joj ga već i kupio, pa ko će stalno plaćat tolke auto praone. Kad je glup pa se nije sjetio kupovat joj pakete kurtona i vješat joj oko retrivizora umjesto onih mirisa. Što nije gledo okosebe kad je tolko glup pa bi vidio da svaka vozačica oko retrovizora vješa kurtone čak i upotrebljavane il je on mislio da to one vješaju samo kao ukras radi sjećanja na kurtoazne trenutke. Sad bi se trebo donjet zakon da obavezno nosaju bar jedan veći paket kurtona u kolima, zajedno sa prvom pomoći đe mora biti antibebi pilula. Ka se ja oženim, moja će morat sobom u kolima vozat i šest spirala kobiva za amortizere jer lako se vozat, ko će poslijen ranit tolko saobraćajnih nezgoda jer se danas sve više ljudi u kolima nezgodišu i onda kažu da je zemlja okrugla a nezgodišu se na svakom ćošku.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 07 May 2015, 17:58

:D Ja bi reko da nije bio u pitanju isti broj i veličina kurtona ko kod konkurenta tovaru.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 07 May 2015, 18:05

Nema za me kurtona, ja samo federe mećem pa to ondak dođe ko poluautomatsko tandrkanje. Treba samo gurati a on samopovratno izlazi vanka. Prava automehanika.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9374 times
Been thanked: 11125 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 07 May 2015, 21:35

navika wrote:
Ma treba, nece sad s tramvajom ic na sastanak :oo
Čini mi se kao sposobna, da pronađe novog darežljivog momka.
Prosto se ne zna, koje je od ovo dvoje gore. Da li ovaj tupson, koji kupuje ljubav s autom ili ova sponzoraljka. Ali vjerovatno je on bogat, čim tako radi ili je nevjrovatno glup

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 07 May 2015, 21:37

...završiće ona u samoposluzi ako i to.. :hm
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9374 times
Been thanked: 11125 times
Status: Online

Zmaj od Šipova siluje i maltretira svog roba

Post by Krokodil Behko » 21 May 2015, 15:47

Image

U brdima iznad sela Šipovo u Bosni i Hercegovini živi Dragoje Droca. Ovaj čovjek koji ne zna ni koliko ima godina od početka osamdesetih je u zatočeništvu kod Ilije Grahovca - Zmaja od Šipova. Kada se pročula jeziva priču da učesnik „Parova“ u 21. stoljeću, kako ga naziva, roba, Kurir se uputio u njegovo selo i pronašli su Dragoja.
[ytube][/ytube]
Put do njega nije bio nimalo lak. U Šipovu Zmaja svi veličaju, a o Dragoju izbjegavaju da pričaju. Samo kažu da je dobar čovjek. Jedini koji se, pored Ilije, viđa s njim je čobanin Miroslav Ivetić, koji je za to plaćen. On nas je odveo u šumu, na planinu Sinjakovo, udaljenu deset kilometara od glavnog puta, gdje se nalazi kućica u kojoj stanuje Droca.

Tamo su mu jedini prijatelji tri psa i krave. Dok prilazimo kućici, čobanin nam priča da je Dragoju tu lijepo i da Zmaj brine o njemu. Kada smo stigli, Dragoju je dao stari hljeb, a nama rekao da ne smijemo previše da se zadržavamo.

Iskoristili smo trenutak njegove nepažnje i uspjeli da porazgovaramo s Dragojem, kome se na licu vidio strah. - Ja sam bez porodice, umrli su mi otac, majka, sestre i braća. Imam samo jednog živog brata u Brčkom, ali ne mogu da odem kod njega jer su mi dokumenta kod Ilije.

Ne znam ni koliko godina imam, mislim da sam rođen 1977. Zmaj me je maltretirao, sada je bolji prema meni. Tukao me je kad sam kriv, a ne znam zašto sam bio kriv. Smeta mu kako čuvam stoku, pa me onda istuče, ali sad je dosta bolji prema meni, ne tuče me toliko često - započinje potresnu ispovijest Dragoje i nastavlja:
Image
- Spavam ovdje na brdu, a Ilija se ponaša kao da sam mu rob, tako me i naziva. Ne znam zašto je takav prema meni kad sam dobar i sve slušam. Teško mi je što moram ovako ovdje da živim, šta ću kad nemam dokumenta, ne mogu da odem. Nisam toliko gladan, nađem neku hranu ili mi neko donese - tužnim glasom priča Droca i otkriva šokantan podatak:

- Zmaj me je silovao na njegovom imanju. To je bilo davno. Kaže on meni: „Hoćeš li biti dobar?“, ja kažem da hoću jer ako ne budem dobar svašta može se desi - počinje da se trese i zastaje. Poslije nekoliko sekundi nastavlja da priča.

- Ilija treba da ima dobro srce prema meni, ali nema! Kad se naljuti, može da me istuče maljem, štapom, motkom! Nekad me udari šakom u leđa, nekad nogom u guzicu, ma s čim god i gdje god stigne. Hoću da me spasite odavde, ali ne znam kako će stoka bez mene. Ja bih volio da me on sam pusti bez televizije i policije - molio nas je Droca za pomoć.

Tada nas je čobanin prekinuo i mi smo morali da se pozdravimo s napaćenim Drocom.

(avaz)

laganini
Spamer
Spamer

Re: Zmaj od Šipova siluje i maltretira svog roba

Post by laganini » 21 May 2015, 15:48

..u kojoj je ovo zemlji .... :place
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 21 May 2015, 15:53

Koja je budala taj Zmaj . :grana Moj deda ga zna, poznat tamo po tome sto je ocu drzao govor na sahrani 6 sati :kuku :ha

Flos
Na probnom
Na probnom

Post by Flos » 21 May 2015, 16:25

Znaju ga svi iz tog kraja. Nije čak ni budala. Jednostavno je bolestan čovjek kojem treba pomoć hitno. A TV koja kao majmuna u kavezu drži bolesnika treba kasznu hitno.
Ceterum censeo RS esse delendam

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 21 May 2015, 16:57

Aman Boze,pa kakvi su to ljudi koji znaju za to godinama i nista ne pomazu ovom mladicu,cak niti policiji prijavljuju? :grana

Daj Boze,sad kad je izisla vijest u javnost da makar odu provjeriti sta se u tim brdima desava.Bog zna sta jos ima,mozda taj nekog drzi na lancu.

Izvini Flos nije on nimalo blesav,odgledah lijepo ovaj video(a rekla sam davno da sve sto udje u ove rijalitije treba spaliti),vidim ja da je on itekako pribran,pijucka,gustira,bari ovu trebu,pita je za sise itd.......

Sto nije otiso nekog mudonju pitati moze li ga uhvatiti dole da ispita,sto nije umjesto tog pića koje drzi otiso piti ono sto ovce popisaju......kad je vec blesav..........nije on blesav samo je pokvaren,pun mrznje i zelje za izivljavanjem nad nemocnim mladicem........najlakse je reci blesav je i otresti ruke,tako nam masala trecina drzave nosa nekakve potvrde o neuracunljivosti i posla rade.........yebo ti to.......svezi ga u ludaru i zakljucaj kad je lud.........ne moze biti da nije ni za ludnice,ni za zatvora.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 21 May 2015, 17:18

Odlično je Zagorka sve opisala i zaključila...ali ne ide to tako.Sjećam se kad su iz zatvora na vikend pustili xy koji je iz uživancije čekao ljude nasumce i ubijao ih...ne usudim se ime napisati...Znam da je zarobio obitelj a nisam sugurna je li ubio ili ranio policajca...Pa vdijeli su novinari :ovaj ...ama žalosna je činjenica da ljudi u velikoj mjeri oguglaju na tuđu patnju...
Taj od Šipova u svakom slučaju nije normalna osoba...ali nije po dijagnozi za ludnice, neće takve ludnica...davno sam imala malu knjižicu o psih. poremećajima...takav izvitioperen karaktest jest duševna bolest...ali iljeka nema...narcisoidni psihopat..mraka, šljam...agresivnost...ima liječenje ali samo za one koji pristanu i priznaju da imaju problem...zar agresivnost i glupost nisu na neki način i poželjne...
Da je njemu nekadašnje žandare da ga dobro izdegeneče...i ludo se batina boji...on ima publiku...oće mu se može mu se...

Post Reply

Return to “Mediji”