Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja se sjećam ovih samo što smo mi govorili MakArel
Dobivali smo ih u perodu dok još nismo bili protjerani, znači dok rata kod nas nije ni bilo i dok nam nije bilo potrebno.
E kasnije kad nam je trebalo nigdje ništa.
A sjećam se pred rat smo svašta dobivali. Konzerva raznih, pa lanč pakete, ove osnovne namirnice, keks..
Ne jedem konzerviranu hranu. Samo svježa i zdrava hrana dolazi u obzir.
Povrće kojeg je jutros rosa kupala, janjetinu koja je jutros blejala, teletinu koja je, takođe jutros, mukala.
Savjeti za preživljavanje su kroz vijekove uvijek bili dobrodošli. Jedan takav video u kojem se može vidjeti kako jedan mladić otvara konzervu bez otvarača je postao pravi hit na društenim mrežama.
Naime, poznati YouTuber Crazy Russian Hacker objavio je video pod nazivom 'How to Open a Can without Can Opener - Zombie Survival Tips #20' i pokazao da vam za otvaranje konzerve ne treba ništa osim vaših ruku i komada betona.
'Nemate nikakav alat kojim biste mogli otvoriti konzervu? Nema problema – upotrijebite beton!', kaže 28-godišnjak pravog imena Taras Kulakov.
'Ovako možete otvoriti konzervu bilo koje veličine. Pa ako, recimo, nastupi zombi apokalipsa, nećete morati brinuti o otvaraču.'
Pogledajte ovaj zanimljiv trik koji vam jednom može spasiti život:
uff...lakše mi je da ponesem otvarač onda. otvorim konzervu, dam zombiju da pojede...i dok se on sa tim zabavlja, ja šmugnem. onako, da ga pogodim sa betonom, samo bih ga više naljutila.
u svakom slučaju, ostaje mi onda otvarač, ako usput slučajno naletim na konzervu a nema više zombija