laganini wrote:..onda u meni čuči callica...radeta62 wrote:U svakoj zeni cuci muskarac i obrnuto u svakom muskarcu zena pitanje je trenutka i okolnosti koji ce duh izaci.

Moderators: spacebound, Duminjo
laganini wrote:..onda u meni čuči callica...radeta62 wrote:U svakoj zeni cuci muskarac i obrnuto u svakom muskarcu zena pitanje je trenutka i okolnosti koji ce duh izaci.
..ma to lažeš garant...Trepavica wrote:Tempy wrote: drago mi je da kavaliri nisu izumrli
Otvoriti vrata, privući stolicu, zapaliti cigaretu, nasuti piće u čašu , pridržati kaput ili drugi odjevni predmet, ponuditi ruku da se po potrebi osloni, čekati umjesto nje u redu...![]()
Pričala mi jedna ... -poznaje jednog kavalira koji ode u WC prije svoje dame , i sjedi na WC solji.,,da kad ona ode ne bude joj solja ledena-...
Jel' joj obrise guzu posle velike nuzde?laganini wrote:..ma to lažeš garant...Trepavica wrote:Tempy wrote: drago mi je da kavaliri nisu izumrli
Otvoriti vrata, privući stolicu, zapaliti cigaretu, nasuti piće u čašu , pridržati kaput ili drugi odjevni predmet, ponuditi ruku da se po potrebi osloni, čekati umjesto nje u redu...![]()
Pričala mi jedna ... -poznaje jednog kavalira koji ode u WC prije svoje dame , i sjedi na WC solji.,,da kad ona ode ne bude joj solja ledena-...
![]()
![]()
Ne,samo ponavljam sta mi je rekla !laganini wrote:..ma to lažeš garant...Trepavica wrote:Tempy wrote: drago mi je da kavaliri nisu izumrli
![]()
![]()
Eh,to ne znam...nije me interesovalo !radeta62 wrote:Jel' joj obrise guzu posle velike nuzde?laganini wrote:..ma to lažeš garant...Trepavica wrote:Tempy wrote: drago mi je da kavaliri nisu izumrli
![]()
![]()
Pa stari su uvijek u pravu...laganini wrote:a moj pokojni ćaća je uvik govorio kad bi majku naljutia kako ću ženi i guzicu ljubit
ja sam izuzetak..jednu otpisala, druge nema a i s još jednom ratovala ..vala...i mrzim šopinge...i razgovore sa ženama...laganini wrote:....evo i na forumu sve neka ženska druženja..ako si frajer ko da si zločinacneda mi s enabrajat ali ima 4-5 kombinacija garant
..ko u Muse KesedžijeString wrote:Bibo kol'ki ti je?
ej nisi mi interesantanString wrote:drzi ga u kesi onda