bila ja ...je pa po vašoj forumskoj statistici ne spadam u psihopate..bit će da drugi psiho_pate od mojih postanijarethna wrote:si bio ?Bla wrote:nemojte ići na ono vocaro jer se tamo okupljaju psihopate

Moderator: VIP
bila ja ...je pa po vašoj forumskoj statistici ne spadam u psihopate..bit će da drugi psiho_pate od mojih postanijarethna wrote:si bio ?Bla wrote:nemojte ići na ono vocaro jer se tamo okupljaju psihopate
harrys wrote:Sjooooj,nije me dugo bilo, jel se sta promjenilo.
Vidim jos se moderacija hrva sa Mrkim a i Maja postala Vragbaba.
Bi mi draga cestitka za 1 maj.Biba wrote:..Sta je tebe sinko nakon tolko vrjemena povuklo ovam...ajd sebe nekao kontam al tebe vala nikako...da je se meni rijesiti ovoga..al ne merem
![]()
...a nisi ti Dzinovic
(Nisam u nevirtuali tak radoznala vragbiba)
..eh i jos da kazem...Nema podrinjca..morebit zbraja sultanove babe![]()
Sram te biloharrys wrote:Bi mi draga cestitka za 1 maj.Biba wrote:..Sta je tebe sinko nakon tolko vrjemena povuklo ovam...ajd sebe nekao kontam al tebe vala nikako...da je se meni rijesiti ovoga..al ne merem
![]()
...a nisi ti Dzinovic
(Nisam u nevirtuali tak radoznala vragbiba)
..eh i jos da kazem...Nema podrinjca..morebit zbraja sultanove babe![]()
kceri,izgleda da si dobro zaglibibila,toliko postova za 3 mjeseca.vadi se iz blata.
A ko je ota Vreca.Biba wrote:
Veca ti je odlicno smislila ime...Otaj
harrys wrote:A ko je ota Vreca.Biba wrote:
Veca ti je odlicno smislila ime...Otaj
BOLI NAS KURAC STA TI KAZESharrys wrote:Sjooooj,nije me dugo bilo, jel se sta promjenilo.
Koga to vas, u cije ime govoris.Rum wrote:BOLI NAS k.... STA TI KAZESharrys wrote:Sjooooj,nije me dugo bilo, jel se sta promjenilo.
harrys wrote:Koga to vas, u cije ime govoris.Rum wrote:BOLI NAS k.... STA TI KAZESharrys wrote:Sjooooj,nije me dugo bilo, jel se sta promjenilo.
Prijavio sam ti post zbog prostakluka.
boli me i za to kuracRum wrote:harrys wrote:Koga to vas, u cije ime govoris.Rum wrote:BOLI NAS k.... STA TI KAZESharrys wrote:Sjooooj,nije me dugo bilo, jel se sta promjenilo.
Rum wrote:boli me i za to k....Rum wrote:harrys wrote:Koga to vas, u cije ime govoris.Rum wrote: BOLI NAS k.... STA TI KAZES
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest