Grbovi i zastave Bosne i Hercegovine..

Poznate ličnosti, ratovi, važni događaji

Moderator: Krokodil Behko

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Sejfudin Tokić uhapšen u Banjoj Luci

Post by KOMESAR »

Johny wrote:dobro je prosao,,i treba ga uhapsiti,,,planirana provokacija
u mom kraju bi neki Srbin masuci sa svojim zastavama siguran sam mnogo gore prosao
Nije to neka zastava,nego (naša) zastava Republike BiH koja se godinama vijorila na Ist Riveru
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8065 times
Been thanked: 19074 times

Post by Maja »

Najdraži su mi ovi koji iz sigurnog okruženja dođu u osjetljivo i izigravaju patriotu, zakuhaju, pa se lijepo vrate kući a ugrožene/manjinu ostave da trpe posljedice njihovog djetinjastog čina.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Johny wrote:tvoj problem Behko je sto citas samo svoje postove i volis malo pametovati
ja sam komentarisao Stormov prvi post a ti mi stereš nove vijesti...
jos sam ti napisao da ne bi ja licno dozvolio da mi niko mase sa 4 S (pa ni legalnom trobojkom)u mom gradu...jesam li zato fasista??
mozda bi nam trebao i nacrtati ratnu zastavu Armije BiH jer si samo eto ti bio borčina

potpisujem

svojata on sve, a sa tom parolom kako se proslo vidjeli smo...

ovo je prije svejga cackanje mecke, namjerno... apsolutno isto bi bilo i mhanje zastavom sprskih obiljezja u muslianskom gradu...

dok behko i slični ne shvate da je to zajednička država ali podjeljena u entitete, dje je svaki ravnopravan dio te drzhave, nema selameta...

pametan ce rec, hajde manimo se sranja a budala ce ga trazit i dje ga ne bude...

ratnom zastavom došo barkat ...

sta ce koji kurac u b ljuci s ljiljanima?

zna se sta, prizivanje nevolje...
Last edited by drugrankovic on 23 May 2015, 08:00, edited 1 time in total.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24580 times
Been thanked: 6395 times
Status: Online

Post by Veca »

...seri Rankec,seri,imas kad!............................ti nama govoris da je zajednicka drzava :sok ...na pogresnoj si adresi,anam njima moras,svaki dan,trubit............................sve izokrecete,sve......................................ne mogu vas vise slusati!!!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

dodo sam gore u prvoj recenici slovo a, da ne pise svojta vec svojata... misleci na behka...

veco ne udri, ja nikada nijesa yastupao ugao da to nije yajednicka drzava...

no ovo je ipak provokacija, sta drugo ocekivat ako odes tamo s tom yastavom tako bez najave...

no da je normalna svjeta ne bi bilo tih provokatora a oni tamo krkani i kad bi vidjeli da im ovaj mashe ljiljanima mogli su rec, ok mashi, pusti sine budalu, ovaj oce belaja... nek mashe kad vidi da mu ne uspjeva sam ce otic...

e da je normalna svjeta... ne, jedni cackaju a drugi ko hepo kockice odmah se pale...

i obrnuto...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sto se tiche napada na novinare OSUDITI STROGO!

sta god da se dogadja oni imaju pravo da snimaju, da obavjeste narod jer to im je svrha...

e sad otkud oni tako brzo tu, a ovaj nikome nije najavio za ovaj skup... ocito jeste, novinarima iz federacije...

no, neka je, novinar treba da snimi ...

ovaj napravio nelegalan skup (behko morash priznat da to ipak tako ne ide, jbg i proslavu rodjendana da organizujesh na javnom mjestu morash prijavit policiji u kom kaficu, kada...) , oni drugi ga napali, novinari to treba da zabeleže...

njihov posao a prebijanje zbog toga debelo odgovarati...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9870 times
Been thanked: 11665 times

Post by Krokodil Behko »

drugrankovic wrote:
sta ce koji k.... u b ljuci s ljiljanima?

Vala, kad u ime Srba govore hejteri poput tebe, sve što mogu reći, šta će koji klinac srpska obilježja bilo gdje zapadno od Drine.

Ljiljani su jedino historijsko obilježje ove zemlje. Nisu ih donijeli čobani iz Smedereva i Kučeva, kao što su donijeli srpska obilježja. Zapravo, čak ni tad. Tad su bili samo vlasi-čobani.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4123 times
Been thanked: 3091 times

Post by Lavlje_srce »

Koja nocna mora. Sa sve zastavama, hapsenjima, prebijanjem novinara i najavom dvoboja.

Image

:grana
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Još samo jedan detalj, za ove patološke lažove, koji tvrde da bi nastradao svako ko donese srpsku zastavu u SA. Sit sam se nagledao srpskih obilježja po Sarajevu, pa čak i namjernih provokacija Nuto ovo

http://www.klix.ba/vijesti/bih/srpski-z ... /140630083
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Krokodil Behko wrote:Još samo jedan detalj, za ove patološke lažove, koji tvrde da bi nastradao svako ko donese srpsku zastavu u SA. Sit sam se nagledao srpskih obilježja po Sarajevu, pa čak i namjernih provokacija Nuto ovo

Intelektualci, vidi se po fizionomijama. :oo

Da treba izdurati, treba.
Da nije lahko, nije.
Da se mora, mora.
Takav nam grah pao.
Sabur. :ok
Memento Mori

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Krokodil Behko wrote:Još samo jedan detalj, za ove patološke lažove, koji tvrde da bi nastradao svako ko donese srpsku zastavu u SA. Sit sam se nagledao srpskih obilježja po Sarajevu, pa čak i namjernih provokacija Nuto ovo

Ama mlado sve nešto...e dobro su oni cccc ...napisali...al nešt mi poznato i slično ko natpis onima što su u Bečkom Novom Mjestu zginuli...navik živi ki pošteno zgine... :ovaj :cudi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Bibo oprezno sa... Navik zivi onaj koji zgine posteno!!
To mi je bio potpis i opet ce biti.
Apsolutna istina!
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Gdje su hipici Balkana? Dajte neka neko promijeni kanal please, nagledali smo se nacionalistickog smeca do tacke povracanja svega. Fuuuuuuuuuuuuj, malo je reci. Rijeci su presiromasne da oslikaju gadenje koje izazivaju u svakom iole normalnom.

[ytube][/ytube]
Memento Mori

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla »

Nedostatak incidenta ne mora nužno biti zbog tolerancije, nego zbog kritične mase koja je potrebna da do istog dođe.

Primjera radi, da se tim putem s utakmice vraćala recimo skupina navijača, da li bi došlo do incidenta?
ŠBB KBB? ;)

Za manje sudionika i potrebna masa je manja, kao što se da vidjeti iz Face-ovog priloga.

A za uzburkavanje niskih strasti i nije potrebna neka pamet, čak naprotiv. Rezultat je u svakom slučaju automatska polarizacija u tabore i vraćanje koji mjesec, godinu ili deceniju unazad.
Baš onako koristan gest. :123 Mnogima jeste. Običnom narodu sigurno nije.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Odličan gest vladajućoj eliti... Oni isključivo od takvih gluposti i opstaju...
A nedostatak muda i energično rješavanje krucujalnih pitanja je ionako postalo pravilo.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bla wrote:
Nedostatak incidenta ne mora nužno biti zbog tolerancije, nego zbog kritične mase koja je potrebna da do istog dođe.

Primjera radi, da se tim putem s utakmice vraćala recimo skupina navijača, da li bi došlo do incidenta?
ŠBB KBB? ;)

Za manje sudionika i potrebna masa je manja, kao što se da vidjeti iz Face-ovog priloga.

A za uzburkavanje niskih strasti i nije potrebna neka pamet, čak naprotiv. Rezultat je u svakom slučaju automatska polarizacija u tabore i vraćanje koji mjesec, godinu ili deceniju unazad.
Baš onako koristan gest. :123 Mnogima jeste. Običnom narodu sigurno nije.

Pa ako ja na drugoj strani vidim fašiste (na vlasti), diskriminaciju, orvelovsko prekrajanje samog događaja itd, u svakom slučaju, neće mi biti problem da se vratim koju deceniju unazad, tačnije 23 godine, ali ovaj put, bit ćemo malo spremniji, a i sam sam taj "obični narod" pa tako da....
Sve je bolje od završetka karijere u masovnoj grobnici, zbog vlastitih uvjerenja, da to nije tako strašno i da neće ni biti.
Žao mi je, ali ne mogu reći ništa lijepo i ublažavajuće za gomilu tih fašista i ovom prilikom, izvinjavam se svim fašistima, zato što SNSD poredim s njima. Ima i tu razlike. Nešto se ne sjećam, da su fašisti u 2ww u BiH, počinili takav sistematski ratni zločin, kao sljedbenici Draže Mihajlovića u minulom ratu. Oni su u prvom redu čobani, međedi i bukve, pa tek onda sve ostalo. I šta bi na kraju? Da se sporazumijevam s istima? Može, idem da skinem konzervu s kalaša.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3924 times
Been thanked: 2953 times

Post by Pasaga »

To sto sad Krkan radi ima samo jednu namjeru i poruku.
Utjerivanje straha.....stvaranje situacije za odlazak.
Ovim potezom on legalno oduzima svako pravo tom narodu tamo koji
se na jadan nacin vratio i jos jadnijim zivotom zivi.....
...osporava i sprecava pravo na ODBRANU.......
90-tih su to imali....???
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Srbi koji vjeruju RTRS-u spremni su na novi genocid nad Bošnjacima

RTRS je najopasniji medij u Bosni i Hercegovini i regiji. Ovaj javni servis Bosne i Hercegovine postao je medij za odgajanje novih zločinaca, srpskih generacija koje su spremne na novi genocid nad Bošnjacima. Regulatorna agencija za medije u BiH dopušta da RTRS vodi ratno – huškačku medijsku politku prema Bošnjacima i Bosni i Hercegovini. Dnevnici, vijesti, specijalne emisije, obični tekstovi na portalu prepuni su poziva na mržnju protiv Bošnjaka i Bosne i Hercegovine. Normalan čovjek ne može gledati ovu telviziju.
RTRS je postala privatna telvizija Milorada Dodika, rob Dodikove četničke ideologije. Na meti ove televizije svakodnevno su čak i Srbi koji se ne slažu sa aktuelnom četničkom ideologijom Milorada Dodika. Sa ovakvim medijima Srbi se nemaju čemu nadati. Sve je isto samo nema Radovana Karadžića i Ratka Mladića.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Pasaga wrote:Srbi koji vjeruju RTRS-u spremni su na novi genocid nad Bošnjacima

RTRS je najopasniji medij u Bosni i Hercegovini i regiji. Ovaj javni servis Bosne i Hercegovine postao je medij za odgajanje novih zločinaca, srpskih generacija koje su spremne na novi genocid nad Bošnjacima. Regulatorna agencija za medije u BiH dopušta da RTRS vodi ratno – huškačku medijsku politku prema Bošnjacima i Bosni i Hercegovini. Dnevnici, vijesti, specijalne emisije, obični tekstovi na portalu prepuni su poziva na mržnju protiv Bošnjaka i Bosne i Hercegovine. Normalan čovjek ne može gledati ovu telviziju.
RTRS je postala privatna telvizija Milorada Dodika, rob Dodikove četničke ideologije. Na meti ove televizije svakodnevno su čak i Srbi koji se ne slažu sa aktuelnom četničkom ideologijom Milorada Dodika. Sa ovakvim medijima Srbi se nemaju čemu nadati. Sve je isto samo nema Radovana Karadžića i Ratka Mladića.
:aplauzz ...samo još nek Pupovca pozovu...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

...netreba im cak ni Risto Djogo....
...nek njega dole,nek prica sa ribicama.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Post Reply

Return to “Historija”