U medjuvremenu na x- u ...ko da se radi o igranju counter strikea

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Nek bace koju raketu na banku, tamo jevreji najvise obitavajuFuddo wrote: 26 Oct 2024, 14:34 Reko im bajden, et morete uzvratit
Al gadjajte halugu dje nista nema
I bi ww3, ode sve helac
Sad ce ovi njih opet, isto u halugu.
Ako vako nastave, za godinu dana potrace limun jedni drugima.
Sta imaju bacat, propale i bez IranaElTriconi wrote: 26 Oct 2024, 15:07Nek bace koju raketu na banku, tamo jevreji najvise obitavajuFuddo wrote: 26 Oct 2024, 14:34 Reko im bajden, et morete uzvratit
Al gadjajte halugu dje nista nema
I bi ww3, ode sve helac
Sad ce ovi njih opet, isto u halugu.
Ako vako nastave, za godinu dana potrace limun jedni drugima.![]()
Kako ce fuddo propast banke kad Bajden I Harris uspjesno vode drzavu?Fuddo wrote: 26 Oct 2024, 15:13Sta imaju bacat, propale i bez Irana
Eno izaso izvjestaj, nemaju helera
Zove me rodjo iz Teksasa jutros, vice fudo sta cemo propadose banke
Ja nako gledam, on vazda u minusu, sta se on sekira
Sutim, sta cu
Naravno da su propale, ali veliki vođa Tramp če sve to dovesti na svoje mjesto.rocko wrote: 26 Oct 2024, 18:41Kako ce fuddo propast banke kad Bajden I Harris uspjesno vode drzavu?Fuddo wrote: 26 Oct 2024, 15:13
Sta imaju bacat, propale i bez Irana
Eno izaso izvjestaj, nemaju helera
Zove me rodjo iz Teksasa jutros, vice fudo sta cemo propadose banke
Ja nako gledam, on vazda u minusu, sta se on sekira
Sutim, sta cu
Kojoj crti pobogu, gdje god su sta probali zasrali, i to preko tudjih ledja...sto makar ne nahrane one hutijance...harlekin wrote: 26 Oct 2024, 18:35 Majke mi cu trazit kako dobit drzavljanstvo velikog Irana
Ne postoji nacija s vecim mudima i da stoji na crti ovim genocidnim "saveznicima" i jedini koji djeluju ne samo tarlahaju i osudjuju nesto ko ostale prodane duse.
Sto zene ne smiju potpuno gole izlaziti vani? Sto zena ne smije obuci ko zavjesa potpuno providnu odjecu i doci u skolu djeci drzati nastavu, ili jos bolje sto to muskarac ne smije eto da ne bude da su samo zene ugrozene. Ko odlucuje sta je granica da zena zakonski ne smije gola al zakon ne smije zeni odlucivat kako ce se oblacit?Masamune wrote: 05 Nov 2024, 10:34 Podrška za ženu. Hidžab ne bi trebao biti dio prisile u bilo čemu, već vlastiti izbor.
Ono što meni ne ide u glavu jeste kako ljudi srčano brane ove vukojebine u kontekstu vijeka u kojem živimo dok istovremeno žive u demokratskim zemljama i uživaju u svemu što im nude. Na stranu Iran koji jedini diže glas u vezi Palestine i djeluje, što su i nama dosta pomogli devedesetih... ovo je druga priča.
Mogao sam ovo turiti i na temu od Tuzle o čemu se trenutno priča, ali nema veze.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest