Terasa svjesti wrote:Nabavi nam i kamenja Behko , udaraćemo zajedno kako stvari stoje .
To ono, kao da potpalimo plamen strasti kod Bibe?
Ama, zabrinuh se, evo već nas trojica, a ona sama. A sve kuka kako nema par

Moderator: Krokodil Behko
Terasa svjesti wrote:Nabavi nam i kamenja Behko , udaraćemo zajedno kako stvari stoje .
Terasa svjesti wrote:Vjerovatno su se više i seksali Biba , šta misliš.
Čekam kamenice tj. kamenje za bibikumalog...sunce mu žarko, bilo bi mu gore već da toljagom dobije...Krokodil Behko wrote:Terasa svjesti wrote:Nabavi nam i kamenja Behko , udaraćemo zajedno kako stvari stoje .
Ha?Biba wrote:Čekam kamenice tj. kamenje za bibikumalog...sunce mu žarko, bilo bi mu gore već da toljagom dobije...Krokodil Behko wrote:Terasa svjesti wrote:Nabavi nam i kamenja Behko , udaraćemo zajedno kako stvari stoje .
Jel ti to morebit meni..nije vam dosta što me sramotno crtate ovaku ljepu i mlađahnu pa sad još misliš i da sam luda pa ne shvaćam da je taj dan meni davno došao a vama boga mi još puno ranije..ja bar nisam stalno u igricama...i ja nisam uopće debela ako netko tu jest ma zgodnija i od one kojoj ste puno prostora ovdje dali ...a ni matematički zadatak niste nijedan uradili ...ccc..pa jel ti to mene morebit misliš..A?!...uzalud vam trud..tandrčkaški...to nije pogrdno već iz šokačke pjesme pripjevBla wrote:Ali gospođo,
Zar se ne raduješ danu kada mašine budu radile a mi uživali plodove vlastitog razmišljanja debljajući se za tastaturama u nepreglednim raspravama na forumu.
Biba wrote:...uzalud vam trud..tandrčkaški...to nije pogrdno već iz šokačke pjesme pripjev...nemoj da se snimim kak pjevam....hbte još i da pjevam
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests