MAGA
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dona ... /241105161
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Dori wrote: 06 Nov 2024, 06:55Ali da ljudi nisu došli pameti….Da TOLIKO ljudi razmišlja kao on….Strasno bi bilo probuditi se u takvom svijetu. Dosta nam desnica u Europi, još i ovo….
Da je izjednačen bilo bi previše, ali da pobjedi to je totalna katastrofa…
Problem je sto je zensko, nije problem bojaDori wrote: 06 Nov 2024, 10:37 Ne znam kako smo uopste mogli pomisliti ili nadati se da ce napredna, demokratska zemlja izabrati (crnu) zenu za svog vodju.....![]()
A ko je to pomišljao?Dori wrote: 06 Nov 2024, 10:37 Ne znam kako smo uopste mogli pomisliti ili nadati se da ce napredna, demokratska zemlja izabrati (crnu) zenu za svog vodju.....![]()
rano je jos za toga... jes vidla sto kripto udari.. sad ce recesija uskoro.Dori wrote: 06 Nov 2024, 10:37 Ne znam kako smo uopste mogli pomisliti ili nadati se da ce napredna, demokratska zemlja izabrati (crnu) zenu za svog vodju.....![]()
Or a greska je ideja da je USA "demokratija' , USA je Republika.Dori wrote: 06 Nov 2024, 10:37 Ne znam kako smo uopste mogli pomisliti ili nadati se da ce napredna, demokratska zemlja izabrati (crnu) zenu za svog vodju.....![]()
I s druge strane je kult. To je bio sudar 2 kulta, ali je jedan iskoristio slabosti drugog.ironman wrote: 06 Nov 2024, 10:55 Napisao sam prije.
Demokrati su sebi pucali u nogu.
Pobijedio ih je kult a ne stranka.
I to ih razbio ko zvecku.
Ako nista bice zanimljivo.
5 miliona vise glasovaMaja wrote: 06 Nov 2024, 10:57 Gledaj Redneka
I da Kamala vodi drzavu a sve se crveni. To je ko da u nas vlada citavom drzavom osoba koja je pobijedila samo u Brcko distriktu
A demokrate su vise pokret.Masamune wrote: 06 Nov 2024, 11:00I s druge strane je kult. To je bio sudar 2 kulta, ali je jedan iskoristio slabosti drugog.ironman wrote: 06 Nov 2024, 10:55 Napisao sam prije.
Demokrati su sebi pucali u nogu.
Pobijedio ih je kult a ne stranka.
I to ih razbio ko zvecku.
Ako nista bice zanimljivo.
Nažalost, pobjednički kult ima mnogo više idiota i opasnih ljudi.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests