U medjuvremenu na x- u ...ko da se radi o igranju counter strikea
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28638 times
- Been thanked: 29650 times
- Status: Offline
Re: Iran
Poprilican broj ljudi razmislja o belaju jer ww3.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1017 times
- Been thanked: 1555 times
- Status: Online
nece na kraju stic iscenirat rat i uvlacenje Amera da USA odgodi izbore a demokrate nastavi donirat sakom i kapom na trosak cijelog svijeta
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14955 times
- Been thanked: 25693 times
Reko im bajden, et morete uzvratit
Al gadjajte halugu dje nista nema
I bi ww3, ode sve helac
Sad ce ovi njih opet, isto u halugu.
Ako vako nastave, za godinu dana potrace limun jedni drugima.
I bi ww3, ode sve helac
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 60141 times
- Been thanked: 10879 times
Nek bace koju raketu na banku, tamo jevreji najvise obitavajuFuddo wrote: 26 Oct 2024, 14:34 Reko im bajden, et morete uzvratit
I bi ww3, ode sve helac
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sta imaju bacat, propale i bez IranaElTriconi wrote: 26 Oct 2024, 15:07Nek bace koju raketu na banku, tamo jevreji najvise obitavajuFuddo wrote: 26 Oct 2024, 14:34 Reko im bajden, et morete uzvratit
I bi ww3, ode sve helac
Ako vako nastave, za godinu dana potrace limun jedni drugima.![]()
Eno izaso izvjestaj, nemaju helera
Zove me rodjo iz Teksasa jutros, vice fudo sta cemo propadose banke
Ja nako gledam, on vazda u minusu, sta se on sekira
Sutim, sta cu
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10597 times
- Been thanked: 12461 times
Axios se poziva na izvore, tvrdi da je Irancima unaprijed dojavljeno, gdje će Izrael reda radi udariti.
Mislim da zasad neće eskalirati. Iran će ponovo napasti, ako Izrael nastavi s genocidom u Gazi i Libanu.
Mislim da zasad neće eskalirati. Iran će ponovo napasti, ako Izrael nastavi s genocidom u Gazi i Libanu.
- ironman
- sirius

- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 396 times
Majke mi cu trazit kako dobit drzavljanstvo velikog Irana 
Ne postoji nacija s vecim mudima i da stoji na crti ovim genocidnim "saveznicima" i jedini koji djeluju ne samo tarlahaju i osudjuju nesto ko ostale prodane duse.
Ne postoji nacija s vecim mudima i da stoji na crti ovim genocidnim "saveznicima" i jedini koji djeluju ne samo tarlahaju i osudjuju nesto ko ostale prodane duse.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Kako ce fuddo propast banke kad Bajden I Harris uspjesno vode drzavu?Fuddo wrote: 26 Oct 2024, 15:13Sta imaju bacat, propale i bez Irana
Sutim, sta cu
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1428 times
- Been thanked: 4761 times
Naravno da su propale, ali veliki vođa Tramp če sve to dovesti na svoje mjesto.rocko wrote: 26 Oct 2024, 18:41Kako ce fuddo propast banke kad Bajden I Harris uspjesno vode drzavu?Fuddo wrote: 26 Oct 2024, 15:13
Sta imaju bacat, propale i bez Irana
Sutim, sta cu
Dosta je više bilo vršljanja yebenih liberala.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3959 times
- Been thanked: 2981 times
koji liberala,ovi sto tako nazivaju sami sebe?
Onaj zivi les,Bibi ....?
Onaj zivi les,Bibi ....?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1428 times
- Been thanked: 4761 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3959 times
- Been thanked: 2981 times
allah ih nagradio
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 27258 times
- Been thanked: 7232 times
pa dje je video, da vidim sta rade 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Kojoj crti pobogu, gdje god su sta probali zasrali, i to preko tudjih ledja...sto makar ne nahrane one hutijance...harlekin wrote: 26 Oct 2024, 18:35 Majke mi cu trazit kako dobit drzavljanstvo velikog Irana
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24067 times
- Been thanked: 21995 times
Žena bez odjeće došla na univerzitet u Teheranu u znak protesta protiv striktnih pravila oblačenja

Aktivisti za ljudska prava pozvali su vlasti u Iranu da oslobode ženu koja je privedena nakon što je skinula odjeću na univerzitetu, što je, kako kažu, bio protest protiv zakona o obaveznom nošenju hidžaba.
Na društvenim mrežama se pojavio video u kojem se vidi žena u donjem rublju kako sjedi na stepenicama, a zatim mirno hoda pločnikom na Islamskom Azad univerzitetu u Teheranu. U drugom videu, žena se pojavljuje bez odjeće, nakon čega su je u civilu prislino priveli i ubacili u automobil.
Univerzitet Azad je naveo da žena boluje od "mentalnog poremećaja" te da je prebačena u "psihijatrijsku bolnicu".
Brojni Iranci na društvenim mrežama osporili su ovu tvrdnju, prikazujući njene postupke kao dio pokreta "Žena, Život, Sloboda", u kojem mnoge žene javno prkose zakonima koji ih obavezuju na pokrivanje kose i nošenje široke, duge odjeće.
Amirkabir Newsletter Telegram kanal, koji se opisuje kao "medij iranskog studentskog pokreta", prvi je objavio vijest, tvrdeći da je žena imala sukob s agentima zbog nenošenja marame, što je dovelo do njenog svlačenja tokom prepirke.
Svjedoci su za BBC Persian izjavili da je žena ušla u njihovu učionicu na Azad univerzitetu i počela snimati studente. Kada joj je predavač prigovorio, napustila je prostoriju uz povike, govoreći prisutnima: "Došla sam da vas spasim."
Amnesty International je pozvao na "trenutno i bezuslovno oslobađanje studentice koja je nasilno privedena". Organizacija je zatražila da se obezbijedi zaštita od mučenja i drugih oblika lošeg postupanja, te omogućavanje pristupa porodici i advokatu.
Specijalna izvjestiteljica UN-a za Iran, Mai Sato, objavila je snimak na platformi X i najavila da će pomno pratiti ovaj slučaj.
Iranska dobitnica Nobelove nagrade za mir Narges Mohammadi, koja je trenutno u zatvoru, izrazila je duboku zabrinutost, izjavivši: "Žene plaćaju cijenu za prkos, ali se ne povijamo pred silom".
klix.ba

Aktivisti za ljudska prava pozvali su vlasti u Iranu da oslobode ženu koja je privedena nakon što je skinula odjeću na univerzitetu, što je, kako kažu, bio protest protiv zakona o obaveznom nošenju hidžaba.
Na društvenim mrežama se pojavio video u kojem se vidi žena u donjem rublju kako sjedi na stepenicama, a zatim mirno hoda pločnikom na Islamskom Azad univerzitetu u Teheranu. U drugom videu, žena se pojavljuje bez odjeće, nakon čega su je u civilu prislino priveli i ubacili u automobil.
Univerzitet Azad je naveo da žena boluje od "mentalnog poremećaja" te da je prebačena u "psihijatrijsku bolnicu".
Brojni Iranci na društvenim mrežama osporili su ovu tvrdnju, prikazujući njene postupke kao dio pokreta "Žena, Život, Sloboda", u kojem mnoge žene javno prkose zakonima koji ih obavezuju na pokrivanje kose i nošenje široke, duge odjeće.
Amirkabir Newsletter Telegram kanal, koji se opisuje kao "medij iranskog studentskog pokreta", prvi je objavio vijest, tvrdeći da je žena imala sukob s agentima zbog nenošenja marame, što je dovelo do njenog svlačenja tokom prepirke.
Svjedoci su za BBC Persian izjavili da je žena ušla u njihovu učionicu na Azad univerzitetu i počela snimati studente. Kada joj je predavač prigovorio, napustila je prostoriju uz povike, govoreći prisutnima: "Došla sam da vas spasim."
Amnesty International je pozvao na "trenutno i bezuslovno oslobađanje studentice koja je nasilno privedena". Organizacija je zatražila da se obezbijedi zaštita od mučenja i drugih oblika lošeg postupanja, te omogućavanje pristupa porodici i advokatu.
Specijalna izvjestiteljica UN-a za Iran, Mai Sato, objavila je snimak na platformi X i najavila da će pomno pratiti ovaj slučaj.
Iranska dobitnica Nobelove nagrade za mir Narges Mohammadi, koja je trenutno u zatvoru, izrazila je duboku zabrinutost, izjavivši: "Žene plaćaju cijenu za prkos, ali se ne povijamo pred silom".
klix.ba
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24067 times
- Been thanked: 21995 times
Podrška za ženu. Hidžab ne bi trebao biti dio prisile u bilo čemu, već vlastiti izbor.
Ono što meni ne ide u glavu jeste kako ljudi srčano brane ove vukojebine u kontekstu vijeka u kojem živimo dok istovremeno žive u demokratskim zemljama i uživaju u svemu što im nude. Na stranu Iran koji jedini diže glas u vezi Palestine i djeluje, što su i nama dosta pomogli devedesetih... ovo je druga priča.
Mogao sam ovo turiti i na temu od Tuzle o čemu se trenutno priča, ali nema veze.
Ono što meni ne ide u glavu jeste kako ljudi srčano brane ove vukojebine u kontekstu vijeka u kojem živimo dok istovremeno žive u demokratskim zemljama i uživaju u svemu što im nude. Na stranu Iran koji jedini diže glas u vezi Palestine i djeluje, što su i nama dosta pomogli devedesetih... ovo je druga priča.
Mogao sam ovo turiti i na temu od Tuzle o čemu se trenutno priča, ali nema veze.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1017 times
- Been thanked: 1555 times
Sto zene ne smiju potpuno gole izlaziti vani? Sto zena ne smije obuci ko zavjesa potpuno providnu odjecu i doci u skolu djeci drzati nastavu, ili jos bolje sto to muskarac ne smije eto da ne bude da su samo zene ugrozene. Ko odlucuje sta je granica da zena zakonski ne smije gola al zakon ne smije zeni odlucivat kako ce se oblacit?Masamune wrote: 05 Nov 2024, 10:34 Podrška za ženu. Hidžab ne bi trebao biti dio prisile u bilo čemu, već vlastiti izbor.
Svaki sistem u svijetu radi ovo sto Iran radi samo kad naucis to vidjet vidjet ces svugdje. Kad bi oni gologuzi divljaci ljudozderi s ostrva dosli goli u new york bili bi pohapseni i pretuceni ko psi lutalice isto ko u Iranu. Ko odlucuje sta je najbolja granica za oblacenje? Jel Uncle Benjamin il Ivan ili neki Xin Chin ili Sulejman i ko je upravu od svih njih? Kako ces odluciti princip po kojem pronaci najbolji zakon oblacenja?
Ne moras odgovarat samo ubacujem bubicu za razmisljanje.